NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
drkanje se ne broji.pismejker wrote:veeeeelikaaa purica..ja je jedva ugurao u rernu..ybtg,Rujkini obicaji..Unimatrix_Zero wrote:ma janje kakva puricapismejker wrote:jebli se uzduz i poprijeko...
nego hoćel pasti bozicna purica..?
majketi di rusi žderu puricu?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
Opet Feber nesto črčkolji..valjda ga trej zvao upomoc..dvije polovine mozga je bolje nego jedna...
Guest- Guest
dobro si me podsjetio, moj grijeh. nisam tra nazvao.pismejker wrote:Opet Feber nesto črčkolji..valjda ga trej zvao upomoc..dvije polovine mozga je bolje nego jedna...
ali ispravit ću to.
čuvaj kavez.
2014-12-30
e yebiga..imas pusu svakako...
Guest- Guest
od rujke ili od tebe?
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagreb-glavni grad BiH
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Split - glavni grad turbo-folka
» Izrael bombardira glavni grad Sirije , part 666
» Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Split - glavni grad turbo-folka
» Izrael bombardira glavni grad Sirije , part 666