NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
bice leda za vodku i viski ne sikiraj sepismejker wrote:Novosibirsk,jucer -27 gradi..jezik pregrizo Medo,necu sibir bez snijega i leda..
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: NOVI SNAŽNI ZEMLJOTRESI! Tlo se ne smiruje! Epicentar bio blizu površine, TRESAO SE i GLAVNI GRAD!
tamo je klima josh normalna..Europa je osla u kuratz..Unimatrix_Zero wrote:bice leda za vodku i viski ne sikiraj sepismejker wrote:Novosibirsk,jucer -27 gradi..jezik pregrizo Medo,necu sibir bez snijega i leda..
Guest- Guest
klima se pošeremtla evo i u mehiku nešto vileni
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/proradio-vulkan-planina-koja-se-pusi-zuto-upozorenje-u-meksikuvideo-2019-12-25
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/proradio-vulkan-planina-koja-se-pusi-zuto-upozorenje-u-meksikuvideo-2019-12-25
Žuto???!..Sulfer...zvati Dina i Sema Vinčestera..mora da su demoni u pitanju..
Guest- Guest
vanzemaljci-demoni,haarp ko ce ga znati,znam samo da se trese
Port Hardy earthquake: Huge 6.3-magnitude quake strikes off coast of Canada | World | News
A strong quake which measured 6.3 on the richter scale, has struck of the coast of Canada, according to the US Geological Survey (USGS). The earthquake hit around 177km off Port Hardy which is in B…
buzten.com
4
1:10 AM - Dec 25, 2019
Port Hardy earthquake: Huge 6.3-magnitude quake strikes off coast of Canada | World | News
A strong quake which measured 6.3 on the richter scale, has struck of the coast of Canada, according to the US Geological Survey (USGS). The earthquake hit around 177km off Port Hardy which is in B…
buzten.com
4
1:10 AM - Dec 25, 2019
pa pitao sam.red wolf wrote:Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...veber wrote:kaj i za božić odu sestre oko 9?
2014-12-30
Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...veber wrote:kaj i za božić odu sestre oko 9?
red wolf-
2016-02-10
zanima me kaj bum sutra doručkovao.red wolf wrote:Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...veber wrote:kaj i za božić odu sestre oko 9?
jel papa papa ili je pepe.
hoće li sunce zasjat sutra.
da li je dan duži od noći.
dan je muško noć je žensko, seksaju se ili je to platonski.
netko mi je ogrebao auto. da li da zovem jehovine svjedoke ili murju?
imama ja još pitanja.
2014-12-30
doručkovat ćeš što najviše voliš...veber wrote:zanima me kaj bum sutra doručkovao.red wolf wrote:Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...veber wrote:kaj i za božić odu sestre oko 9?
imama ja još pitanja.
papa je papa...
hoće...
relativno...
lol...
ne zovi nikoga...uštedjet ćeš vrijeme...
red wolf-
2016-02-10
melvudin, garant.red wolf wrote:doručkovat ćeš što najviše voliš...veber wrote:zanima me kaj bum sutra doručkovao.red wolf wrote:Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:
Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...
imama ja još pitanja.
papa je papa...
hoće...
relativno...
lol...
ne zovi nikoga...uštedjet ćeš vrijeme...
2014-12-30
meni ptice israle auto,to je srecaveber wrote:zanima me kaj bum sutra doručkovao.red wolf wrote:Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...veber wrote:kaj i za božić odu sestre oko 9?
imama ja još pitanja.
veća nego da su ti se zasrale po desnom ramenu.Unimatrix_Zero wrote:meni ptice israle auto,to je srecaveber wrote:zanima me kaj bum sutra doručkovao.red wolf wrote:Pitaj, ali ne vrijeđaj...Odgovorit ću ti na sve što te zanima...veber wrote:pa pitao sam.red wolf wrote:
Piaj me, ako me želiš nešto pitati...Nemoj se sramiti...
imama ja još pitanja.
2014-12-30
nikad ne parkirati ispod drveta
istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
ne mogu pojmiti,kako to Svabi,kao bogata nacija,a tek svaka 20ta kuca na periferiji,ima dvoriste sa garazom,ogradjeno..svi auti na ulici..
reklo bi se da je Tito bijo ispred vremena..svatko mora imati posel,hižu i garazu...
Živijo Drug Tito..!!!
Guest- Guest
gle tvoj iq je skoro kao erin.pismejker wrote:istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
ne mogu pojmiti,kako to Svabi,kao bogata nacija,a tek svaka 20ta kuca na periferiji,ima dvoriste sa garazom,ogradjeno..svi auti na ulici..
reklo bi se da je Tito bijo ispred vremena..svatko mora imati posel,hižu i garazu...
Živijo Drug Tito..!!!
u biti ti si inteligentniji, nije nekaj čime ćeš se valit.
no da ne živiš s turčadi koja je garaže naoružala pivom.
skužio bi da prosječna njemačka obitelj ima 3 auta i da je to jebeni problem njemačke koja maximalizira javni prijevoz.
a, za vas srblje i bosilje da nije bilo tita ne bi imali ni lebca.
2014-12-30
t ida čutis bosanac..
Guest- Guest
j se ne sramim što sam bosanac.pismejker wrote:t ida čutis bosanac..
2014-12-30
pismejker wrote:istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
Živijo Drug Tito..!!!
meni on nije bio neki idol i ne kuzim taj kult licnosti ali da su to bila zlatna vremena i prosperitetna bila su
_Najveci broj je imao stalan posao,krov nad glavom je bio obavezan..luksuzanekog nije bilo,ali ljudi nisu prosjacili i bili gladni..svatko je pride uzgajao josh mesa..susjedi su bili bliski i pomagali se...Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
Živijo Drug Tito..!!!
meni on nije bio neki idol i ne kuzim taj kult licnosti ali da su to bila zlatna vremena i prosperitetna bila su
danas...imam love i vise nego mi treba.,josh dvi hiže doli,ovdje stan otplacujem,kupijo parcelu zemlje i podigao hexehaus,u Rusiji pala dača..novi auto kupijo..vrhunsku curu i domacicu imam,dakle,nish sto bih josh pozelio,i jopet..covjek nezadovoljan..
Ma Titu velicam samo Undedovima u inat..znam da im tjera krvce na vuha,a oci im se pocnu cakliti..
Guest- Guest
pismejker wrote:_Najveci broj je imao stalan posao,krov nad glavom je bio obavezan..luksuzanekog nije bilo,ali ljudi nisu prosjacili i bili gladni..svatko je pride uzgajao josh mesa..susjedi su bili bliski i pomagali se...Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
Živijo Drug Tito..!!!
danas...imam love i vise nego mi treba.,josh dvi hiže doli,ovdje stan otplacujem,kupijo parcelu zemlje i podigao hexehaus,u Rusiji pala dača..novi auto kupijo..vrhunsku curu i domacicu imam,dakle,nish sto bih josh pozelio,i jopet..covjek nezadovoljan..
Ma Titu velicam samo Undedovima u inat..znam da im tjera krvce na vuha,a oci im se pocnu cakliti..
da,ma kuzim,ima tu dosta misterija vezanih za njega,ja licno mislim da su briti tu ubacili svog agenta da odradi svoj posao,a pravi tito je vjerovatno poginuo negdje u borbi a da se narod ne demoralise to se nije smijelo saznati.npr kad je bio rat u vijetnamu postojali su ljudi koji su radili na dizanju morala,propaganda,stvaranje heroja,price o neprijateljskim gubicima itd,jedna Ruska ekipa instruktora je jednom reagovala na neki clanak u novinama gdje su Vijetkong ekipa napisali da su srusili nekoliko aviona strijeljackom vatrom,a ovaj jedan Rus ga je pitao,pa zasto mi onda vas obucavamo na S 75 pvo raketama ako ih vi rusite puskama,zasto vam onda samo ne damo dovoljno municije pa ih tako rusite,onda ga je poslije taj vijetnamac pozvao malo u stranu i rekao da morao lagati jer tako utice na moral ljudi.
Definitivno tu necega ima...Tito je fafljao,sebi u bradu govorio,a ono sto je govorio,bolje bi prosjecni Mađar izrecitirao..Englez ili Rus,nesh svakako jeste,..kakogod,jebo je mater nacistima i fasistima,makar i potkraj,a i njihovim sluganima-sve sa zaslugom..Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:_Najveci broj je imao stalan posao,krov nad glavom je bio obavezan..luksuzanekog nije bilo,ali ljudi nisu prosjacili i bili gladni..svatko je pride uzgajao josh mesa..susjedi su bili bliski i pomagali se...Unimatrix_Zero wrote:pismejker wrote:istina..sto krupnija bestija gori,to vece sranje na autu..Unimatrix_Zero wrote:nikad ne parkirati ispod drveta
Živijo Drug Tito..!!!
da,ma kuzim,ima tu dosta misterija vezanih za njega,ja licno mislim da su briti tu ubacili svog agenta da odradi svoj posao,a pravi tito je vjerovatno poginuo negdje u borbi a da se narod ne demoralise to se nije smijelo saznati.npr kad je bio rat u vijetnamu postojali su ljudi koji su radili na dizanju morala,propaganda,stvaranje heroja,price o neprijateljskim gubicima itd,jedna Ruska ekipa instruktora je jednom reagovala na neki clanak u novinama gdje su Vijetkong ekipa napisali da su srusili nekoliko aviona strijeljackom vatrom,a ovaj jedan Rus ga je pitao,pa zasto mi onda vas obucavamo na S 75 pvo raketama ako ih vi rusite puskama,zasto vam onda samo ne damo dovoljno municije pa ih tako rusite,onda ga je poslije taj vijetnamac pozvao malo u stranu i rekao da morao lagati jer tako utice na moral ljudi.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagreb-glavni grad BiH
» Split - glavni grad turbo-folka
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Izrael bombardira glavni grad Sirije , part 666
» Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
» Split - glavni grad turbo-folka
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Izrael bombardira glavni grad Sirije , part 666
» Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola