Kolinda upravo dobila dva glasa
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda upravo dobila dva glasa
Protiv Milanovića. Ovo su ti izbori protiv a ne za.AssadNaPodmornici wrote:Za koga
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A ti prodana uš željna pizdevuksadinare wrote:sora gerijatrija
bio sam sad na kavi i ljudi pričaju:Ako kokolinda dobije bit će opet sve po starom,uspavanka a koli i dalje plenkijeva striptizeta,bandić će dobiti još veća krila i tako to.Ako zoki dobije,ništa nam neće biti bolje pa znamo ga ali bit će malo veselije na liniji plenki-zoki,ono mašingever.U svakom slučaju ne bi bilo dosadno.Mislio sam apstinirati ali kad uzmem u obzir da će mnogi glasati za koli po dva puta,da će se oglasiti i mrtvi možda se ipak prošećem.
vili40-
2015-08-02
A ljudima ide na kurac Bandić tako da će Zagreb većinski glasat protiv njega dakle protiv nje. Ona bi zbog Bandića mogla izgubit izbore. I meni se zgadila zbog toga.vili40 wrote:bio sam sad na kavi i ljudi pričaju:Ako kokolinda dobije bit će opet sve po starom,uspavanka a koli i dalje plenkijeva striptizeta,bandić će dobiti još veća krila i tako to.Ako zoki dobije,ništa nam neće biti bolje pa znamo ga ali bit će malo veselije na liniji plenki-zoki,ono mašingever.U svakom slučaju ne bi bilo dosadno.Mislio sam apstinirati ali kad uzmem u obzir da će mnogi glasati za koli po dva puta,da će se oglasiti i mrtvi možda se ipak prošećem.
2014-04-11
Molim vas idite glasati ZA MILSNOVICA ZNA SE
Odjebi i ti i tvoj zemo ero
Ne znam zašto tog Bandića ne skinu sami zagrebčani kad su lokalni izbori. Ono kao oni su protiv njega a on stalno na vlasti. Nema logike.vili40 wrote:bio sam sad na kavi i ljudi pričaju:Ako kokolinda dobije bit će opet sve po starom,uspavanka a koli i dalje plenkijeva striptizeta,bandić će dobiti još veća krila i tako to.Ako zoki dobije,ništa nam neće biti bolje pa znamo ga ali bit će malo veselije na liniji plenki-zoki,ono mašingever.U svakom slučaju ne bi bilo dosadno.Mislio sam apstinirati ali kad uzmem u obzir da će mnogi glasati za koli po dva puta,da će se oglasiti i mrtvi možda se ipak prošećem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Eto ga na , dobila Kolinda dva glasa di se najmanje nadala.
sad još pribroji tri erina (u 7 glaso u mostaru, u 12 je na peščenici, a popodne bude u deželi) i već ima solidnu prednost
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Hrvatski narod će odlučiti što želi.
RayMabus wrote:Ne znam zašto tog Bandića ne skinu sami zagrebčani kad su lokalni izbori. Ono kao oni su protiv njega a on stalno na vlasti. Nema logike.vili40 wrote:bio sam sad na kavi i ljudi pričaju:Ako kokolinda dobije bit će opet sve po starom,uspavanka a koli i dalje plenkijeva striptizeta,bandić će dobiti još veća krila i tako to.Ako zoki dobije,ništa nam neće biti bolje pa znamo ga ali bit će malo veselije na liniji plenki-zoki,ono mašingever.U svakom slučaju ne bi bilo dosadno.Mislio sam apstinirati ali kad uzmem u obzir da će mnogi glasati za koli po dva puta,da će se oglasiti i mrtvi možda se ipak prošećem.
Zagrepčani, a ne zagrebčani. Drugo, kako će ga skinut kaj je ovaj sa sobom dovuko pol bosne s pripadajućom glasačkom mašinerijom. Zagrepčana ima otprilike koliko i indijanaca u USA.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Nema duplog glasanja na predsjedničkim izborima. Postoji registar birača. Oni to rade kad su lokalni jer onda nisu lokalni u Bosni a prijavljeni su i ovdje i onda ti dođu birat vlast na lokalnoj razini. Tad nema duplog glasanja jer u Bosni nisu tad lokalni a kad jesu onda oni opet glasaju u Bosni.pokerjocker wrote:RayMabus wrote:Eto ga na , dobila Kolinda dva glasa di se najmanje nadala.
sad još pribroji tri erina (u 7 glaso u mostaru, u 12 je na peščenici, a popodne bude u deželi) i već ima solidnu prednost
2014-04-11
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Nije bila u Kaštelima a osmi grad po veličini u Hrvatskoj.Eroo wrote:
2014-04-11
Bolje joj je da se ne hvali s tom mapom. U pet godina nit jednom u Kaštelima a osmi grad po veličini u Hrvatskoj.
Nemoj da to tko vidi.
Nemoj da to tko vidi.
2014-04-11
konilinda ima kampanju cijelog mandata
Pa opet ju potuče Milsnovic
Pričaju mi prijatelji da političari u Novom Zelandu cijeli mandat hodaju od vrata do vrata.Sora wrote:konilinda ima kampanju cijelog mandata
Slično je i u Danskoj, na primjer.
Cijeli mandat se radi s biračima, sluša njihove probleme i pokušava kroz institucije riješiti.
Nije si ovaj način rada s biračima Kolinda izmislila. Gdje je za to vrijeme bio Milanović?
Valjda brinuo o svom minimalcu.
Ti sve Kaštele na jednu hrpu.RayMabus wrote:Bolje joj je da se ne hvali s tom mapom. U pet godina nit jednom u Kaštelima a osmi grad po veličini u Hrvatskoj.
Nemoj da to tko vidi.
Evo s ocen pričan , baš se vratija s glasanja , za Kolindu on isto jer ovi Milanović nije za tu funkciju i da nam ne triba netko tko će se svađat sa svakim a onda tako zatvaraš i ekonmska vrata i ulaganja a to je najmanje šta nam sad triba tako jedan da sve razjebe još na ovo šta je i onako sve demografski i ekonomski razjebano.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
Page 3 of 3