Kolinda upravo dobila dva glasa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda upravo dobila dva glasa
vaša stvar za koga ćete glasati, jednako kao i razlozi zbog kojih ćete glasati baš tako.RayMabus wrote:Da ja ću glasat za plavušu , i moj otac , i moja sestra i zet. Bit će tisna borba. :popcorn:
Idemo u okršaj pa da vidimo tko je bolji. Mene ti boli kurac jer ja ne bi glasa za nikoga al kad je stari dreknija a on HDZ i Kolindu ne može smislit onda znaš di je taj Milanović.
Šta se mene tiče jedan od ovo dvoje mora popušit a tko god ispuši ja sam pobjednik tako da ti se ja uopće ne opterćujem s time.
I jedan savjet : Nemoj se prepucavat oko ekonomije s likom koji je u 21 godini dakle jako davno dok ti još nisi zna šta je ekonomija završija nekoliko scientoloških tečajeva upravo na tu tematiku.
problem je samo kad zbog pravdanja pred samim sobom, ili tko zna iz kojih drugih razloga, potežeš priču i nalaziš opravdanje u nekom drugom zato što ćeš svjesno ići i kontra vlastite zdrave pameti.
kako rekoh, tvoj problem, ili odluka - što god - pa se sam nosi s time. na tu odluku nemam miti zamjerki niti primjedbi.
što se ekonomije tiče i prepucavanje (kako si to nazvao) tiče nisam niti ja bez partijskih kurseva na tu tematiku, a tebi ostavljam da se priupitaš nisi li se malo zaletio s izjavom o vremenu u kojem si ti završavao svoje tečajeve i o vremenu kada sam ja apsolvirao svoje partijske kurseve.
ne se istrčavati nepotrebno...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ne možeš.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
zaletio si se, jer izbori još nisu raspisani i ne zna se tko će u njima sudjelovati i tko što nudi te koliko je realno to što netko nudi.
tako je plavuša nudila hrvatsku bogatiju od švicarske i svih drugih zemalja pa danas ostaje pitanje je li onda isto bila u pitanju maliganska fikcija, ili bandićev poučak po kojem će biti toliko obećanja koliko treba da se dobije izbore.
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro onda ćemo ovako ; Kome si dao glas na prošlim parlamentarnim izborima. Budi iskren. Neću te ugrist.sitting_bull wrote:ne možeš.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
zaletio si se, jer izbori još nisu raspisani i ne zna se tko će u njima sudjelovati i tko što nudi te koliko je realno to što netko nudi.
tako je plavuša nudila hrvatsku bogatiju od švicarske i svih drugih zemalja pa danas ostaje pitanje je li onda isto bila u pitanju maliganska fikcija, ili bandićev poučak po kojem će biti toliko obećanja koliko treba da se dobije izbore.
2014-04-11
nećemo tako.RayMabus wrote:Dobro onda ćemo ovako ; Kome si dao glas na prošlim parlamentarnim izborima. Budi iskren. Neću te ugrist.sitting_bull wrote:ne možeš.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
nisam ovdje s namjerom da se ispovijedam za svoj grijehe i svoja dobra djela.
sitting_bull-
2015-09-28
Onda začepi kad je riječ o ekonomiji.sitting_bull wrote:nećemo tako.RayMabus wrote:Dobro onda ćemo ovako ; Kome si dao glas na prošlim parlamentarnim izborima. Budi iskren. Neću te ugrist.sitting_bull wrote:ne možeš.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
2014-04-11
Sumnjam da ćeš dat glas Kolindi,budući si protivnik emančipacije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oću. Dreknija stari kad san ja reka da neću glasat za nikoga a da će on za Kolindu a jebe joj mater kad je vidi na tv. Ne može smislit Milanovića. Znaš di je Milanović kad ovi ne može smislit Kolindu a dat će njoj glas samo da glasa protiv Milanovića. A onda ću mu ja dat i svoj protiv Milanovića pa nek bude jači glas.jastreb wrote:Sumnjam da ćeš dat glas Kolindi,budući si protivnik emančipacije.
2014-04-11
ti bi ovdje o ideologiji, a ne o ekonomiji.RayMabus wrote:Onda začepi kad je riječ o ekonomiji.sitting_bull wrote:nećemo tako.RayMabus wrote:Dobro onda ćemo ovako ; Kome si dao glas na prošlim parlamentarnim izborima. Budi iskren. Neću te ugrist.sitting_bull wrote:ne možeš.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
ekonomija podrazumijeva da i sa crnim vragom posluješ ukoliko je to u tvom osobnom interesu, ili u interesu onih koje zastupaš.
ti smatraš kako je u redu dati glas nekome tko je evidentno nesposoban, problematičnog ponašanja, labilnog. ili nikakvog karaktera i vjerojatni ovisnik.
tvoje pravo da tako razmišljaš, ali nemoj onda srati o ekonomiji kao faktoru koji ti pomaže u donošenju odluke.
pitanje koje ima veze s ekonomijom je vezano uz jakova, njegove poslove i prihode, ali isto tako vjerojatno ima i veze sa zloporabom položaja problematične gospođe koja u pet godina mandata ni sa čime nije pokazala da joj je stalo do građana ove zemlje. razvidno je, međutim, da joj je itekako stalo do njezinog osobnog probitka kao i probitka onih koji su joj bliski ili lojalni, kao npr. milan bandić.
sitting_bull-
2015-09-28
rekoh već - kao da ti je bahati anemičar blizak rod.RayMabus wrote:Samo začepi.
sitting_bull-
2015-09-28
Ja sam se zakleo da nilad više neću glasati za nesposobnog Zokija
Sretan Božić.sitting_bull wrote:rekoh već - kao da ti je bahati anemičar blizak rod.RayMabus wrote:Samo začepi.
2014-04-11
Ajde onda za sposobnu kolinducatabbath wrote:Ja sam se zakleo da nilad više neću glasati za nesposobnog Zokija
I ona je mafija. Ja ne bi za nikoga al kad će stari protiv Zokija onda ću i ja. Kolinda se slizala s Bandićem a to je odma out.Sora wrote:Ajde onda za sposobnu kolinducatabbath wrote:Ja sam se zakleo da nilad više neću glasati za nesposobnog Zokija
2014-04-11
Evo odgovor na ovo pitanje : uvijek glasaš za treću stranku npr ja sam sad za Škoru.RayMabus wrote:Ja tebe jednim pitanjem mogu testirat oko ekonomije. Reci mi za koga ćeš glasat na parlamentarnim. Budi iskren.
Zašto ? Pa jer se oni bore za fotelje dakle visoke plaće i primanja pa in oduzmeš fotelje.
A ovo sad moš ionako birat samo njih dvoje , osobno ne bih nikoga al eto ćaća se protiv Milanovića pa ću i ja a on će meni na parlamentarne za Mira Bulja.
Zato san te pita ovo pitanje da vidin jel se kužiš u ekonomiju.
2014-04-11
Ja glasa. Ovo je prvi put i jedina kombinacija di je netko od ove dvi stranke moga dobit moj glas. Sad kad san to obavija mogu mirne duše pratit izbornu utkru. Prve izlazne ankete u 20 sati.
2014-04-11
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Protiv Milanovića. Ovo su ti izbori protiv a ne za.AssadNaPodmornici wrote:Za koga
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
Page 2 of 3