Kolinda upravo dobila dva glasa
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kolinda upravo dobila dva glasa
Gledamo ja i stari televiziju , tema izbori , kažen ja boli me kurac i za jedno i drugo da ja neću glasat za nikoga a stari da oće da će on za Kolindu da je njemu Milanović diga poreze na stan , da mu neće dat da se kurči a da ova nije napravila ništa pa bar neće napravit ništa opet.
Kažen ja aj kad je tako onda ću joj i ja dat glas pa je to dva glasa tako da ti pomognem.
Eto ga na , dobila Kolinda dva glasa di se najmanje nadala.
Kažen ja aj kad je tako onda ću joj i ja dat glas pa je to dva glasa tako da ti pomognem.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Kolinda upravo dobila dva glasa
Dobra logika...RayMabus wrote:Gledamo ja i stari televiziju , tema izbori , kažen ja boli me kurac i za jedno i drugo da ja neću glasat za nikoga a stari da oće da će on za Kolindu da je njemu Milanović diga poreze na stan , da mu neće dat da se kurči a da ova nije napravila ništa pa bar neće napravit ništa opet.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Ma brige mene. On je meni za Sinčića kad su bili eu izbori pa mu mogu vratit sad kad će on za Kolindu a ja svakako ne bi za Milanovića a ni ona me ne zanima al Milanovič još manje pa ću joj dat glas tj ocu tako da ima dva protiv Milanovića. Ja osobno san nezainteresiran al tribat će i meni njegov na parlamentarne za Mira Bulja.debotoijusto wrote:odi nadji sex...i stari isto
Nove ankete , Milanović u debelom vodstvu.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2142930
Bit će to tisna utrka. Svaki glas se broji.
2014-04-11
Mislim kako oni s ovi anketama zapravo odmažu Milanoviću,oni koji su za njega,mogli bi se uspavat i uljuljuškat uvjereni u njegovu pobjedu,dok bi ovo moglo mobilizirat domoljubnu katolčad koja još uvijek liže rane i glanca plinske boce iz vremena Milanovićevog premijerskog razdoblja.RayMabus wrote:Ma brige mene. On je meni za Sinčića kad su bili eu izbori pa mu mogu vratit sad kad će on za Kolindu a ja svakako ne bi za Milanovića a ni ona me ne zanima al Milanovič još manje pa ću joj dat glas tj ocu tako da ima dva protiv Milanovića. Ja osobno san nezainteresiran al tribat će i meni njegov na parlamentarne za Mira Bulja.debotoijusto wrote:odi nadji sex...i stari isto
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
u jednu ruku ako pobjedi Zoki, barem ero neće otvarati dnevno 10 tema "kraljica" a u drugu ruku Zoki će biti trijezan, fali će mi izjave i brukanje od ove alkosice....
teško..
teško..
Ma brige me. Ja za Milanovica ne bi glasa jer mi je diga cijenu mobitel bona pet kuna tako da je nenormalno da dam glas nekome tko mi iz đepa uzima pet kuna svaki put kad iden kupit bon. Zato se ja ne mogu načudit onim 30% ljudi koji su glasali za njega. Moj stari je glasa za Peovičku tako da ovi na Indexu su se malo preračunali da će ovi šta su dali glas Peovički njoj dat glas il ostat doma.סמאל wrote:Mislim kako oni s ovi anketama zapravo odmažu Milanoviću,oni koji su za njega,mogli bi se uspavat i uljuljuškat uvjereni u njegovu pobjedu,dok bi ovo moglo mobilizirat domoljubnu katolčad koja još uvijek liže rane i glanca plinske boce iz vremena Milanovićevog premijerskog razdoblja.RayMabus wrote:Ma brige mene. On je meni za Sinčića kad su bili eu izbori pa mu mogu vratit sad kad će on za Kolindu a ja svakako ne bi za Milanovića a ni ona me ne zanima al Milanovič još manje pa ću joj dat glas tj ocu tako da ima dva protiv Milanovića. Ja osobno san nezainteresiran al tribat će i meni njegov na parlamentarne za Mira Bulja.debotoijusto wrote:odi nadji sex...i stari isto
Kolindi bi da glas no nakon onoga s Bandićem nema šanse no kad je stari ovako odlučno dreknija da će za nju da se on njemu neće kurčit tu iduće četiri godine onda u biti dat ću ti i ja svoj tako da si jači tj pojačat ću te.
A mislin realno taj Milanović lupi ljudima poreze a ono 30% kretena u državi ga još nagrađuju glasovima. Pa to je teška psihijatrija.
2014-04-11
A HDZ ti kao nije digao poreze? btw Zoki kao president nema fala kurcu nikakve ovlasti,
Moj kandidat je bija Škoro da se razumimo jer san vidija da jedini može maknit nekog od ovog dvoje itd no jbga fali tih 2%. Ja uopće nisan mislija glasat za nikog od njih , štaviše ovo će biti prvi put da dajem glas HDZu ili SDPu a moj stari ne može organski smislit Hdz ni Kolindu al Milanoviča ne može jer mu je lupija porez na stanove. Jbga taka ga je u lovu i to je kraj.AssadNaPodmornici wrote:A HDZ ti kao nije digao poreze? btw Zoki kao president nema fala kurcu nikakve ovlasti,
2014-04-11
Nema al ne triba mu dat gušta. Sad ću još sestri reč pa ona i muž još dva glasa protiv Milanovića jer ima i ona stanova koliko i ja ( ona ima dva i ja dva samo u Kaštelima , ne računajući Split i Brač ). To će onda bit četiri glasa protiv socijalizma. Bit će tijesna utrka između Kolinde i Milanovića. Svaki glas se broji.AssadNaPodmornici wrote:A HDZ ti kao nije digao poreze? btw Zoki kao president nema fala kurcu nikakve ovlasti,
2014-04-11
Objasnit ću vam šta je socijalizam na primjeru mobitel bona od pet kuna pošto nemate svi nekretnine kao ja pa vam je ovo s bonom lakše shvatiti , šta je Milanović uveja a šta je zdrav razum.
Imaš operatorske kuće koje žive od prodaje komunikacije. Sad kad si ti to poveća onda svak priča manje a plaća više. Istodobno si porezima potira mlade vani i imaš manje korisnika ( diga je on i PDV na 25% ).
Sad nek mi netko objasni šta je problem bija ne dignit tih pet kuna na mobitel bon ? A triba punit kasu. Pa jel se kasa puni tako da ljudi više pričaju il manje ?
Kako se puni kasa ?
Umisto da in da deset minuta više pa da pričaju kad god oće on ih makne s mobitel mreže tako da svak gleda u minuti koliko je potrošija i prekida jer je skup bon.
To van je socijalizam. To je put u propast.
Imaš operatorske kuće koje žive od prodaje komunikacije. Sad kad si ti to poveća onda svak priča manje a plaća više. Istodobno si porezima potira mlade vani i imaš manje korisnika ( diga je on i PDV na 25% ).
Sad nek mi netko objasni šta je problem bija ne dignit tih pet kuna na mobitel bon ? A triba punit kasu. Pa jel se kasa puni tako da ljudi više pričaju il manje ?
Kako se puni kasa ?
Umisto da in da deset minuta više pa da pričaju kad god oće on ih makne s mobitel mreže tako da svak gleda u minuti koliko je potrošija i prekida jer je skup bon.
2014-04-11
lupetaš bez veze.RayMabus wrote:Objasnit ću vam šta je socijalizam na primjeru mobitel bona od pet kuna pošto nemate svi nekretnine kao ja pa vam je ovo s bonom lakše shvatiti , šta je Milanović uveja a šta je zdrav razum.
Kako se puni kasa ?
Milanović već četiri godine nije premijer i sve poreze ti je napakirao marić uz suglasnost anemičnog.
koliko su porezi povećani zadnje tri godine vidi se i po rastu proračuna koji je sada veći od 140 milijardi kuna, a u milanovićevo je vrijeme bio nešto iznad 125 milijardi kuna.
tih 15-20 milijardi kuna razlike su ti uzeli današnji hdz, gruap borg, marić i anemičar.
također je tragedija da od tih 20 milijardi kuna povećanja proračuna nisu uspjeli pronaći 400 milijuna kuna za obrazovanje, a za šatoraše su dali 2 milijarde kuna.
što se mobitela tiče, informiraj se i uzmi pretplatu koja udovoljava tvoje potrebe pa ćeš moći pričati koliko te volja.
neznanje te ne ispričava.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
2014-04-11
lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
ti si kao i onaj lik što je nosio vreću žita u mlin (priča stara sto godina) i kad se vratio nalupa ženu jer mu je loše vezala vreću!
toliko loše da ju je do mlina 20 puta prevezivao...
sitting_bull-
2015-09-28
Jeste ti ćeš meni objašnjavat ekonomiju a utrpa miljone naših para da spasi Uljanik jer je tamo njegovo biračko tijelo. Fala kurcu pa je HDZ to konačno udarija nogon u guzicu.sitting_bull wrote:lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
ti si kao i onaj lik što je nosio vreću žita u mlin (priča stara sto godina) i kad se vratio nalupa ženu jer mu je loše vezala vreću!
2014-04-11
opet lupetaš.RayMabus wrote:Jeste ti ćeš meni objašnjavat ekonomiju a utrpa miljone naših para da spasi Uljanik jer je tamo njegovo biračko tijelo. Fala kurcu pa je HDZ to konačno udarija nogon u guzicu.sitting_bull wrote:lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
baš u vrijeme Milanovića su brodogradilišta, sukladno propisima europske unije, skinuta s državne sise.
što je tebi anemičar u rodu?
imate istu retoriku.
sitting_bull-
2015-09-28
Ti stvarno misliš da san ja debil ?sitting_bull wrote:opet lupetaš.RayMabus wrote:Jeste ti ćeš meni objašnjavat ekonomiju a utrpa miljone naših para da spasi Uljanik jer je tamo njegovo biračko tijelo. Fala kurcu pa je HDZ to konačno udarija nogon u guzicu.sitting_bull wrote:lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
baš u vrijeme Milanovića su brodogradilišta, sukladno propisima europske unije, skinuta s državne sise.
imate istu retoriku.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-su-dijeljene-drzavne-milijarde-brodogradilistima-znate-li-cija-je-vlada-odobrila-najvise-jamstava-koje-ce-morati-vratiti-porezni-obveznici/8662679/amp
2014-04-11
ne mislim da si debil, ali se ti trudiš u tom smjeru.RayMabus wrote:Ti stvarno misliš da san ja debil ?sitting_bull wrote:opet lupetaš.RayMabus wrote:Jeste ti ćeš meni objašnjavat ekonomiju a utrpa miljone naših para da spasi Uljanik jer je tamo njegovo biračko tijelo. Fala kurcu pa je HDZ to konačno udarija nogon u guzicu.sitting_bull wrote:lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetan ja ništa. Znan ja jako dobro čija je politika nabijanje poreza i hranjenje uhljeba.
imate istu retoriku.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-su-dijeljene-drzavne-milijarde-brodogradilistima-znate-li-cija-je-vlada-odobrila-najvise-jamstava-koje-ce-morati-vratiti-porezni-obveznici/8662679/amp
dakle, republika hrvatska je pristupanjem europskoj uniji morala riješiti sva pitanja oko brodogradilišta uključivo i sve nebuloze koje su se godinama nakupljale.
umjesto Milanovića to je mogao biti bilo tko, ali to se moralo riješiti kako bi se izbjegli penali eu zbog neispunjavanja obveza iz pristupnog ugovora.
naravno, medijska obrada je takova da se naglasci stavljaju samo na ono što odgovara političkoj opciji koja stoji iza tog medija.
jednako tako sad se plasira priča o tome kako je Milanović zadužio hrvatsku za 70 milijardi kuna, što je točno, ali se ne spominje kako su Sanader i kosor u svom mandatu zadužili hrvatsku za 100 milijardi kuna.
također: pijandura s Pantovčaka lupeta kako je država bila u rasulu kad je ona postala predsjednica!
opet se skriva činjenica kako je milanovićeva vlada zaustavila recesiju i okrenula trend sa negativnog u pozitivan i ostavila zemlju sa gotovo 20 mjeseci neprekidnog rasta i rastom BDP-a većim od 2%.
danas anemičar i njegova borg svita jedva održavaju rast BDP-a na razini od 2,5% što u stvarnosti znači zaostajanje jer svi oko nas u eu imaju bdp veći od 3%.
nema veze, samo ti glasuj za plavušu.
u samoupravnom socijalizmu je svaki samoupravljač imao neotuđivo pravo da bude blesav.
sigurno nešto slično postoji i u ovoj hrvatskoj varijanti demokracije.
sitting_bull-
2015-09-28
Da ja ću glasat za plavušu , i moj otac , i moja sestra i zet. Bit će tisna borba.
Idemo u okršaj pa da vidimo tko je bolji. Mene ti boli kurac jer ja ne bi glasa za nikoga al kad je stari dreknija a on HDZ i Kolindu ne može smislit onda znaš di je taj Milanović.
Šta se mene tiče jedan od ovo dvoje mora popušit a tko god ispuši ja sam pobjednik tako da ti se ja uopće ne opterćujem s time.
I jedan savjet : Nemoj se prepucavat oko ekonomije s likom koji je u 21 godini dakle jako davno dok ti još nisi zna šta je ekonomija završija nekoliko scientoloških tečajeva upravo na tu tematiku.
Idemo u okršaj pa da vidimo tko je bolji. Mene ti boli kurac jer ja ne bi glasa za nikoga al kad je stari dreknija a on HDZ i Kolindu ne može smislit onda znaš di je taj Milanović.
Šta se mene tiče jedan od ovo dvoje mora popušit a tko god ispuši ja sam pobjednik tako da ti se ja uopće ne opterćujem s time.
I jedan savjet : Nemoj se prepucavat oko ekonomije s likom koji je u 21 godini dakle jako davno dok ti još nisi zna šta je ekonomija završija nekoliko scientoloških tečajeva upravo na tu tematiku.
2014-04-11
vaša stvar za koga ćete glasati, jednako kao i razlozi zbog kojih ćete glasati baš tako.RayMabus wrote:Da ja ću glasat za plavušu , i moj otac , i moja sestra i zet. Bit će tisna borba. :popcorn:
problem je samo kad zbog pravdanja pred samim sobom, ili tko zna iz kojih drugih razloga, potežeš priču i nalaziš opravdanje u nekom drugom zato što ćeš svjesno ići i kontra vlastite zdrave pameti.
kako rekoh, tvoj problem, ili odluka - što god - pa se sam nosi s time. na tu odluku nemam miti zamjerki niti primjedbi.
što se ekonomije tiče i prepucavanje (kako si to nazvao) tiče nisam niti ja bez partijskih kurseva na tu tematiku, a tebi ostavljam da se priupitaš nisi li se malo zaletio s izjavom o vremenu u kojem si ti završavao svoje tečajeve i o vremenu kada sam ja apsolvirao svoje partijske kurseve.
ne se istrčavati nepotrebno...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolinda G. Kitarović: Dobila sam podršku od predsjednika Putina
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» Život posle predsedništva - Kolinda ide u SAD, dobila i ponude za posao
» ''Je li Kolinda upravo napala Macrona i njegovu viziju EU-a?''
» Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
Page 1 of 3