20. vek - genocid nad srbima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 20. vek - genocid nad srbima
svako dustvo treba dvorsku ludu pa si uvjek dobrodosaoEroo wrote:Ma jok, ja vas samo podsjećam i podučavam. Nekad su mi tema Hrvati, a vi tu-i-tamo.Unimatrix_Zero wrote:puna mu usta kosova i srba,jebo mu ja tetku u minkenu ako je dobra,valjda nema pametnijeg posla
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Svi vam lupaju čvoke, pa mi vas nekako dođe ono baš žao...Unimatrix_Zero wrote:svako dustvo treba dvorsku ludu pa si uvjek dobrodosaoEroo wrote:Ma jok, ja vas samo podsjećam i podučavam. Nekad su mi tema Hrvati, a vi tu-i-tamo.Unimatrix_Zero wrote:puna mu usta kosova i srba,jebo mu ja tetku u minkenu ako je dobra,valjda nema pametnijeg posla
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jebiga da nema nas nebi bilo ni slovenaca,mi vam jebemo mame a one radjaju male slovence
Svaka utjeha je dobra, ako ti poravlja psihičko raspoloženje. Makar se radilo i o običnoj samoobmani...Unimatrix_Zero wrote:jebiga da nema nas nebi bilo ni slovenaca,mi vam jebemo mame a one radjaju male slovence
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
sunce ti jebem četničko pokvarenog umaUnimatrix_Zero wrote:jebiga da nema nas nebi bilo ni slovenaca,mi vam jebemo mame a one radjaju male slovence
tvoji su mi se klanjali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
immortal-
2014-04-16
Sharpi, pobenavio si, ha?!
I ovdje mi pizzona maltretirate.
:-&
megi izbori su i to,izborno ludilo i ja jedva cekam da to zavrsi pa da opet sve uplovi u neke mirnije vodeMaggie19 wrote:Sharpi, pobenavio si, ha?!
Similar topics
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
Page 3 of 3