20. vek - genocid nad srbima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 20. vek - genocid nad srbima
Unimatrix_Zero wrote:ono sto prost narod kaze,nit smrdi nit mirisi,mada ni opozicija nije nista bolja,tako da je on trenutno najbolja opcija nazalost,pogledaj canka,cedu praska a i pizona,u tu skupinu bi ga svrstao i to mu je kompliment,stanojko bi ga nazvao sendvicar a spominjao je i jos neke rekvizite ali nebi sad o tomeBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
President srbije nije ništa od ponudjenog-on je glava kriminalne familije.
A za ovog njegovog sendvičara se u potpunosti slažem-GKK je...
razumem da je vama sveto pismo ono što govore čada i čanak jerbo su autošovinisti i njihove gluposti vam miluju uši i mozak. istina je da su obojica u finim kombinacijama sa poremećenikom i da im se isplati da budu na njegovom brodu ludaka... uostalom, gazda im je isti (soroš)
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:sta neznam jebem te u mozak koji ti je beogradska kosava produvala? tadic pedercina ko i ti,poznat po tome sto vas je organizovao da paradirate po gradu,izdajnik i kurtonjava na kvadrat,slobo jebiga zajasio malo duze,opozicija su mu bili vukodlak draskovic i seselj ko bajagi,sta ustvari ti znas sto ja neznam,znas kurac od ovce,ovaj danas lumen ajd i napravi ponesto dobro ali ima pretjerani strah od tog tvog zapada,sto nije nabavio S 400? ti bi radije branio domovinu pederlukom jelda nego oruzjem idi jebi svoju materpizzon wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
ocigledno da ne znas nista o njima.
tvoje o meni, boli me q
greška, parade su počele dolaskom poremećenika na vlast jer je pre toga u pokušajima održavanja parada srama grad bivao izlomljen, devastiran i zapaljen...
Guest- Guest
pizzon wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=23&nav_category=640&nav_id=1633981
Koliko genocida je bilo nad vama? Nad Bošnjacima 11, nad vama je sigurno koji više.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma nebitno.kog poremecenika? nije da ih je bilo puno pametnihBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:sta neznam jebem te u mozak koji ti je beogradska kosava produvala? tadic pedercina ko i ti,poznat po tome sto vas je organizovao da paradirate po gradu,izdajnik i kurtonjava na kvadrat,slobo jebiga zajasio malo duze,opozicija su mu bili vukodlak draskovic i seselj ko bajagi,sta ustvari ti znas sto ja neznam,znas kurac od ovce,ovaj danas lumen ajd i napravi ponesto dobro ali ima pretjerani strah od tog tvog zapada,sto nije nabavio S 400? ti bi radije branio domovinu pederlukom jelda nego oruzjem idi jebi svoju materpizzon wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
tvoje o meni, boli me q
greška, parade su počele dolaskom poremećenika na vlast jer je pre toga u pokušajima održavanja parada srama grad bivao izlomljen, devastiran i zapaljen...
Unimatrix_Zero wrote:ma nebitno.kog poremecenika? nije da ih je bilo puno pametnihBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:sta neznam jebem te u mozak koji ti je beogradska kosava produvala? tadic pedercina ko i ti,poznat po tome sto vas je organizovao da paradirate po gradu,izdajnik i kurtonjava na kvadrat,slobo jebiga zajasio malo duze,opozicija su mu bili vukodlak draskovic i seselj ko bajagi,sta ustvari ti znas sto ja neznam,znas kurac od ovce,ovaj danas lumen ajd i napravi ponesto dobro ali ima pretjerani strah od tog tvog zapada,sto nije nabavio S 400? ti bi radije branio domovinu pederlukom jelda nego oruzjem idi jebi svoju materpizzon wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
tvoje o meni, boli me q
Pa prvorodjenog, zvani aca autoput...
Guest- Guest
aca bi se jebao a da mu ne udje,zar nije i za vrijeme tadica,pizonovog tate bilo pedersianja po ulicama
Unimatrix_Zero wrote:aca bi se jebao a da mu ne udje,zar nije i za vrijeme tadica,pizonovog tate bilo pedersianja po ulicama
Bilo je pokušaja, tek kada je aca autoput došao na vlast i stavio navijačke grupe pod svoju potpunu kontrolu, onda je krenulo pederisanje na max. Sada se održava ,,nedelja ponosa”, beograd ima 2 ,,pridea”, lezbača je premijerka...
Guest- Guest
lezbaca da ali "veoma je strucna" zna procitati sve sto joj na papir napisu a i kroasanka je kazu.sad ce izbori i u Srbiji?Brat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:aca bi se jebao a da mu ne udje,zar nije i za vrijeme tadica,pizonovog tate bilo pedersianja po ulicama
Bilo je pokušaja, tek kada je aca autoput došao na vlast i stavio navijačke grupe pod svoju potpunu kontrolu, onda je krenulo pederisanje na max. Sada se održava ,,nedelja ponosa”, beograd ima 2 ,,pridea”, lezbača je premijerka...
Unimatrix_Zero wrote:lezbaca da ali "veoma je strucna" zna procitati sve sto joj na papir napisu a i kroasanka je kazu.sad ce izbori i u Srbiji?Brat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:aca bi se jebao a da mu ne udje,zar nije i za vrijeme tadica,pizonovog tate bilo pedersianja po ulicama
Da, a srbija je jedina zemlja gde-pazi sad: VLAST ORGANIZUJE PROTESTE PROTIV OPOZICIJE jer ova, da kažeš prava opozicija, bojkotuje te izbore. I sada se aca autoput plaši da mu na izbore ne izadje manje od 50% upisanih birača jer time gubi legitimitet...
Guest- Guest
znaci aleksandar beogradski pobedjuje opet,jebiga,za pizona sendvic od pola metra
tUnimatrix_Zero wrote:pa nesvadjamo se,samo sam mu rekao da si jebe materprckov wrote:drugovi
nemo bre da se svadate
to smo i zasluzili
da nam potomci onih
koji su juridali na srbiju 914
i obezbedjivali streljanja po srbiji
od 44 do 47 ili 48 nevinih gradjana
da si jebemo mater.
hvala za sve
Last edited by pizzon on 23/12/2019, 13:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
samo nam fali dodik
da zauzme bg fotelju
da nam i on objasni
to je zaplanirano
samo se ceka tajming
da zauzme bg fotelju
da nam i on objasni
to je zaplanirano
samo se ceka tajming
Last edited by pizzon on 23/12/2019, 13:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
ili chokolindapizzon wrote:samo nam fali dodik
da zauzme bg fotelju
da nam i on objasni
Jebe vas "duboka država" kao i Hrvate. Sve je isto samo njega nema.pizzon wrote:samo nam fali dodik
da zauzme bg fotelju
da nam i on objasni
to je zaplanirano
samo se ceka tajming
2016-07-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Poželit će se Aleksandrovi autoputevi Srba....Unimatrix_Zero wrote:sto reko wolf novi svjetski poredak
2016-07-22
nesto si se okomio na srbe,nismo valjda i tebi zapalili neku stalu u ratu
Unimatrix_Zero wrote:nesto si se okomio na srbe,nismo valjda i tebi zapalili neku stalu u ratu
Ma jok, taj rat video samo na tv-u u sloveniji...
Guest- Guest
puna mu usta kosova i srba,jebo mu ja tetku u minkenu ako je dobra,valjda nema pametnijeg posla
Ma jok, ja vas samo podsjećam i podučavam. Nekad su mi tema Hrvati, a vi tu-i-tamo.Unimatrix_Zero wrote:puna mu usta kosova i srba,jebo mu ja tetku u minkenu ako je dobra,valjda nema pametnijeg posla
2016-07-22
svako dustvo treba dvorsku ludu pa si uvjek dobrodosaoEroo wrote:Ma jok, ja vas samo podsjećam i podučavam. Nekad su mi tema Hrvati, a vi tu-i-tamo.Unimatrix_Zero wrote:puna mu usta kosova i srba,jebo mu ja tetku u minkenu ako je dobra,valjda nema pametnijeg posla
Similar topics
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
Page 2 of 3