milov zakon proglašen neustavnim
Page 15 of 20
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: milov zakon proglašen neustavnim
Koliko je režim u Srbiji izdajnički, govori da im nije palo napamet da donesu specijalni zakon o konfiskaciji imovine svih tih milogorskih izroda koji su glasali za zakon, a oni kao i svake turbo patriJote imaju ogromnu imovinu po Beogradu, Zlatiboru, Kopaoniku, Novom Sadu.
Takvu bagru najviše boli kada je udariš po džepu...
Takvu bagru najviše boli kada je udariš po džepu...
Guest- Guest
Noor wrote:pa u redu, jel im netko to brani?Brat Brale wrote:Noor wrote:a jel? vaša unutrašnja tema i stvar, kažeš, to što se dešava u Crnoj Gori..pizzon wrote:epikur37 wrote:
Svejedno mi Zapad podrzavamo nasu clanicu crnu goru....ako se hocete nama pridruziti. Usvojite zajednicku politiku ili ostajete u euroaziji.
jedno je podrzavati c.goru a drugo
uzimati stranu po pitanju koje je
cisto unutrasnja tema i nema veze
sa kc. vrlo je opasno kad manjine
dopunjuju da bude vecina.
srbi i srbija ne ometaju rad kc i
suvisno je vase glasanje protiv
interesa spc.
ja vam ovo nikad ne bih oprostio
iako omam 1000 razloga da ne budem zadovoljan nasom sp.politikom i patrijarhom.
ali to je nasa unutrasnja stvar.
pa kakve veze ima Srbija s Crnom Gorom?
Pa ima jer 30% stanovništva CG sebe smatraju Srbima, prvenstveno...
Oduzimaju im verske objekte (kao i Crnogorcima jer ogromna većina gradjana CG koji se izjašnjavaju kao Crnogorci su vernici SPC), broj zaposlenih u organima uprave i javnim preduzećima koji su Srbi je samo 5%, za početak...
Guest- Guest
podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Smanji malo doživljaj.tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Previše naginješ na jednu stranu a ista je 2015 tila vjerski zakon da je središte KC u CG.
Srbi nisu u pravu u mnogim stvarima no nije taj Milo ničiji igrač nego svoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Crnogorski narod već ima svoju crkvu koja je bila njegova kroz vekove. To je Mitropolija crnogorsko primorska. Autokefalnost može da dobije ako ta ista mitropolija zatraži. Ne mogu komunistički apartčici poput Mila da osnivaju neku novu crkvu uz pomoć raspopa. To ne biva. Ne pravi se pita od govana.epikur37 wrote:Brat Brale wrote:epikur37 wrote:Ovo sad već jeste usporedivo sa stanjem u Ukrajini a ne kao što su naši pravaši odmah vukli analogiju s hrvatskom i srbijom.
Ovdje Crnogorci po meni imaju pravo afirmirati svoju crkvu pa i reviziju imovine koja je oduzeta, preknjižena u drugim političkim i povijesnim okolnostima.
No jednako tako, da se ne bi zajebali kao Ukrainci, trebaju voditi računa o tome da imaju 28% Srba u državi, da najviše stanovnika govori srpski 42% te da je pretpostavljam većina pravoslavaca u SPC.
Prema tome, ovakve stvari ne bi trebali lomiti preko koljena ili ako prelome onda moraju biti svjesni rizika u koji ulaze.
Na stranu što im za vratom vise i muslimani.
O kojoj njihovoj crkvi pričate? Šta je s vama ljudi?
Crnogorskoj pravoslavnoj, koja doduše nije priznata kao autokefalna ali ni crna gora nije bila država pa jeste.
Svaki pravoslavni narod, ukoliko je kao dominantan na jednom teritoriju stekao državnu neovisnost, po pravilu ima pravo oformiti svoju autokefalnu Crkvu
Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
To sve nikog ne zanima previše. Šta ja znam šta je Đukanoviću na pameti sve tu.
Nisan ja Nostradamus.
Uostalom to Hr previše ne zanima nego status KC i Boka Kotorska tj katolička biskupija tamo.
Gledaj svoja posla.
Nisan ja Nostradamus.
Uostalom to Hr previše ne zanima nego status KC i Boka Kotorska tj katolička biskupija tamo.
Gledaj svoja posla.
2014-04-11
tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Bože dragi, koliko si ti glup...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Smanji malo doživljaj.tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Previše naginješ na jednu stranu a ista je 2015 tila vjerski zakon da je središte KC u CG.
Srbi nisu u pravu u mnogim stvarima no nije taj Milo ničiji igrač nego svoj.
Guest- Guest
mir somino, to što ti ne želiš vidjeti da ste sotonjare nije naš problemBrat Brale wrote:tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
svatko ko rasturi sotonsku sektu imati će posebno mjesto na nebesima
Meni ni iz đepa ni u đep. To meni ništa ne znači. Ja gledam svoja posla a jedan od tih je da ne dam Mili sve nego malo pravde a to je da Sanđak je SPC a crkve građene prije 1878 u staroj Hercegovini nisu gradili Crnogorci jer do te godine to nije bio dio CG.dzango wrote:Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
Imam ja osjećaj za pravdu. Zato će SPC letit s Cetinja jer to jesu crnogorske crkve.
2014-04-11
Evo Đukanović maloprije i službeno potpisao taj zakon.
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2143632/crna-gora-sluzbeno-donijela-zakon-koji-je-razbjesnio-srbe
Sretna Nova godina
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2143632/crna-gora-sluzbeno-donijela-zakon-koji-je-razbjesnio-srbe
Sretna Nova godina
2014-04-11
tre wrote:mir somino, to što ti ne želiš vidjeti da ste sotonjare nije naš problemBrat Brale wrote:tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Povraćam na uši koliko si glup.
Guest- Guest
dzango wrote:Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
Netačno.
Vlada CG je potpisala poseban ugovor sa KC i IZ kojim će ispitivanje njihove imovine biti iziueto od ovog nakaradnog zakona. MCP je poslala zahtev Vladi CG da SPC potpiše isti ugovor ali je vlada to odbila što dovodi do zaključka da je ovaj zakon napisan kako bi se otela crkvena imovina SPC na teritoriji CG...
Guest- Guest
sektaš mirBrat Brale wrote:tre wrote:mir somino, to što ti ne želiš vidjeti da ste sotonjare nije naš problemBrat Brale wrote:tre wrote:podrška crnogorcima u razvaljivanju sotonske sekte!
Povraćam na uši koliko si glup.
oćeš reći vraćena pravim vlasnicimaBrat Brale wrote:dzango wrote:Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
Netačno.
Vlada CG je potpisala poseban ugovor sa KC i IZ kojim će ispitivanje njihove imovine biti iziueto od ovog nakaradnog zakona. MCP je poslala zahtev Vladi CG da SPC potpiše isti ugovor ali je vlada to odbila što dovodi do zaključka da je ovaj zakon napisan kako bi se otela crkvena imovina SPC na teritoriji CG...
Tre evo ti pa čitaj kako će uskoro ostat bez srca srpstva u Boki Kotorskoj
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38109-bukovacko-dalmatinska-mitropolija-je-vlasnik-pravoslavnih-crkava-u-boki-kotorskoj
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38109-bukovacko-dalmatinska-mitropolija-je-vlasnik-pravoslavnih-crkava-u-boki-kotorskoj
2014-04-11
tre wrote:oćeš reći vraćena pravim vlasnicimaBrat Brale wrote:dzango wrote:Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
Netačno.
Glup si ko kurac
Guest- Guest
Ček, ček.."Crnogorci su vernici SPC"? To neka sekta?Brat Brale wrote:Noor wrote:pa u redu, jel im netko to brani?Brat Brale wrote:Noor wrote:a jel? vaša unutrašnja tema i stvar, kažeš, to što se dešava u Crnoj Gori..pizzon wrote:
jedno je podrzavati c.goru a drugo
uzimati stranu po pitanju koje je
cisto unutrasnja tema i nema veze
sa kc. vrlo je opasno kad manjine
dopunjuju da bude vecina.
srbi i srbija ne ometaju rad kc i
suvisno je vase glasanje protiv
interesa spc.
ja vam ovo nikad ne bih oprostio
iako omam 1000 razloga da ne budem zadovoljan nasom sp.politikom i patrijarhom.
ali to je nasa unutrasnja stvar.
pa kakve veze ima Srbija s Crnom Gorom?
Pa ima jer 30% stanovništva CG sebe smatraju Srbima, prvenstveno...
Oduzimaju im verske objekte (kao i Crnogorcima jer ogromna većina gradjana CG koji se izjašnjavaju kao Crnogorci su vernici SPC), broj zaposlenih u organima uprave i javnim preduzećima koji su Srbi je samo 5%, za početak...
Last edited by Eroo on Sat 28 Dec - 19:08; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
sektaš nemoj se više sramotiti, tu te šamaramo ko malog majmuna a ti ne znaš ništa drugo napisati. Uostalom ko te jebe budaletino, nama nikada dosta zabave sa glupavim napaljenim četkicamaBrat Brale wrote:tre wrote:oćeš reći vraćena pravim vlasnicimaBrat Brale wrote:dzango wrote:Biskupija sada može da se iseli i da se u njoj napravi hotel ili diskoteka. Ili kupleraj. Samo ako se tako nadigne nekom Milovom mafijašu.RayMabus wrote:Srpčad kmeči al jasno je da idući godinu dana se neće ništa dešavat jer ima rok za popisivanje nekretnina.
Nisan ja Nostradamus.
Gledaj svoja posla.
Netačno.
Glup si ko kurac
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Similar topics
» milov zakon " trojanski konj "
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT