milov zakon proglašen neustavnim
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: milov zakon proglašen neustavnim
jesi obrisao nos?Brat Brale wrote:tre wrote:što si sad ljut sotonjaro kad si stao na svoje blastite grablje? mislim nije da nisi navikao da ti je nos krvav ali ipak pitam se kako ti ne dojadiBrat Brale wrote:tre wrote:ne ti si izrazito glup kad se pozivaš na viber grupu a ja sam u fajtu sa vama četvoricom, ono glup si ko kuracBrat Brale wrote:
Vidim da si isuviše glup da smisliš neku svoju foru, tako da te molim da ostaneš i dalje tako glup-a ne da se kitiš tuđim perjem...
Ti si druže u fajtu sa samim sobom. GSKK
, koja gluperda...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A jesu im čestitali Božić.
Kad su imali muda ovo napravit to znači da misle ozbiljno. Sad će sve šta je izgrađeno prije 1918 stavit pod katanac i država određuje tko će vršit vjersku službu tu.
SPC
Kad su imali muda ovo napravit to znači da misle ozbiljno. Sad će sve šta je izgrađeno prije 1918 stavit pod katanac i država određuje tko će vršit vjersku službu tu.
SPC
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tre wrote:obriši pjenu i pitaj preživjelu braću koliko vas je zagnojilo po vukavaru u čistom fajtu a koliko nas s vezanim rukama kad već pričaš o tome pripadniče sotonske sekteBrat Brale wrote:tre wrote:reci to svojoj četničkoj bratiji koje sam po Vukovaru posijao po TrpinjskojBrat Brale wrote:tre wrote:
mir srpčugo šugava lajava i pomoli se svom pedofilu milutinu ili nekoj drugoj svetosavskoj sotonskoj nakazi da se nikada ne sretnemo
lol, pederčino pijana protiv mene ti treba kalaš ili srbosjek-ali samo pod uslovom da mi ruke i noge budu vezane...
Ti si posejao kurac, budaletino...
Jel si čuo da nešto puca? Budaletino, ajde nađi neke debile slične sebi pa se igrajte napolju četnika i ustaša. Nisi kadar da govoriš o ozbiljnim temama... Glup si, prihvati to.
Guest- Guest
Irinej na aparatima.
Ode Kosovo , ode CG......
2014-04-11
dečko ti mi dođeš ko kec na desetku kad poželim budaletine zajebavati i držati ih na udici dok se ritaju i otimaju :)Brat Brale wrote:tre wrote:obriši pjenu i pitaj preživjelu braću koliko vas je zagnojilo po vukavaru u čistom fajtu a koliko nas s vezanim rukama kad već pričaš o tome pripadniče sotonske sekteBrat Brale wrote:tre wrote:reci to svojoj četničkoj bratiji koje sam po Vukovaru posijao po TrpinjskojBrat Brale wrote:
lol, pederčino pijana protiv mene ti treba kalaš ili srbosjek-ali samo pod uslovom da mi ruke i noge budu vezane...
Jel si čuo da nešto puca? Budaletino, ajde nađi neke debile slične sebi pa se igrajte napolju četnika i ustaša. Nisi kadar da govoriš o ozbiljnim temama... Glup si, prihvati to.
+ izgubili započete ratove i utjecaj koji su imali, mora da to jako gadno boliRayMabus wrote:Irinej na aparatima.
...nije im ovo 1989...ja hajvana...tsss
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre wrote:dečko ti mi dođeš ko kec na desetku kad poželim budaletine zajebavati i držati ih na udici dok se ritaju i otimaju :)Brat Brale wrote:tre wrote:obriši pjenu i pitaj preživjelu braću koliko vas je zagnojilo po vukavaru u čistom fajtu a koliko nas s vezanim rukama kad već pričaš o tome pripadniče sotonske sekteBrat Brale wrote:tre wrote:
reci to svojoj četničkoj bratiji koje sam po Vukovaru posijao po Trpinjskoj
pijanduro matora, ja te u crveno uteram kako hoću-znaš čim odmah okreneš na rat i ,,KaKo Si UbIjAo ĆeTnIkE'', pošto ti jedino takva petparačka retorika dođe kao zona komfora.
Glup si ko kurac...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Irinej na aparatima.
Irinej se ni ne oglašava. Njemu i njegovom šefu ovo odgovara jer ne vole Amfilohija...
Guest- Guest
je je, trčkaraš zamnom od početka teme iako ti se nisam obratio nego tek zabacio udicu od zajebancije kad eto somine u tren okaBrat Brale wrote:tre wrote:dečko ti mi dođeš ko kec na desetku kad poželim budaletine zajebavati i držati ih na udici dok se ritaju i otimaju :)Brat Brale wrote:tre wrote:obriši pjenu i pitaj preživjelu braću koliko vas je zagnojilo po vukavaru u čistom fajtu a koliko nas s vezanim rukama kad već pričaš o tome pripadniče sotonske sekteBrat Brale wrote:
pijanduro matora, ja te u crveno uteram kako hoću-znaš čim odmah okreneš na rat i ,,KaKo Si UbIjAo ĆeTnIkE'', pošto ti jedino takva petparačka retorika dođe kao zona komfora.
Glup si ko kurac...
sa bu suljo ponuio mili..'mini šengen'...
2015-09-08
Kaže da je na aparatimaBrat Brale wrote:RayMabus wrote:Irinej na aparatima.
Irinej se ni ne oglašava. Njemu i njegovom šefu ovo odgovara jer ne vole Amfilohija...
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3789151/patrijarh-irinej-duboko-potresen-zbog-dogadjaja-u-crnoj-gori.html
2014-04-11
crnogorski mup:'ajmo decki razlaz'
srbogorci:'vala imas pravo valja pocinuti'
srbogorci:'vala imas pravo valja pocinuti'
2015-09-08
Ova je prva na redu za zapljenu
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Vlaška_crkva_(Cetinje)
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Vlaška_crkva_(Cetinje)
2014-04-11
tre wrote:reci to svojoj četničkoj bratiji koje sam po Vukovaru posijao po TrpinjskojBrat Brale wrote:tre wrote:mir srpčugo šugava lajava i pomoli se svom pedofilu milutinu ili nekoj drugoj svetosavskoj sotonskoj nakazi da se nikada ne sretnemoBrat Brale wrote:tre wrote:
K nozi srpčugo
Nogu samo u glavu možeš da dobiješ, džukelo pijana, neokupana...
Kako je lepo videti kako dajes podrsku Dubrovackoj ekipi
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Cetinje , povijesna prijestolnica CG , 91% Crnogorci , 4% Srbi.
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Cetinje
To ti ide prvo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Cetinjski_manastir
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Cetinje
To ti ide prvo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Cetinjski_manastir
2014-04-11
MILOVA BLOKADA NA GRANICI: Građani SRPSKE krenuli u CRNU GORU da budu uz NAROD, ali su zaustavljeni na prelazu!
2014-08-25
Drz ‘te bre lopuzu
Ovaj dok ne zavrsi ko Causesku, ne predaje vlast.
2014-08-25
....necete preko sutjeske niste ni prije
2015-09-08
POLICIJSKO IŽIVLJAVANJE: Pretukli vladiku Metodija i vernike! Oborili ih na zemlju, pa udarali pendrecima i nogama!
2014-08-25
ako ce ga rusiti ovi koje je rastjerao crnogorski mup za jedan 'ajmo decki razlaz' moze spavati u fotelji jos bar deset godina minumumSerbinho-3 wrote:Drz ‘te bre lopuzu
2015-09-08
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» milov zakon " trojanski konj "
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad