milov zakon proglašen neustavnim
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: milov zakon proglašen neustavnim
budem provjerioBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:pa koliko ja znam cpc je bila autokefalna do 1918 kada je u njoj puč izvrsen od strane spc-a...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:...netko spomenuo da ce prva pizdarija nakon devedesetih biti u crnoj gori...halo crna gora je samostalna drzava...ima pravo vecina urediti svoju kucu kako zeli...sve ostalo je mjesanje u unutarnje stvari jedne drzave
Slažem se, ali nema prava vršiti orgijanje nad svojim stanovništvom jer preko 90% stanovništva crne gore koji se izjašnjavaju kao crnogorci i srbi su vernici SPC. Svuda u svetu je država odvojena od crkve, a kamo li njena imovina. Milo prelazi prag koji ne smeo da pređe...
loše znaš. cpc nije postojala ni 1918. godine ni pre toga ni sada, već je milo osnovao kao nevladinu organizcaciju tamo početkom ovog veka postavivši za njenog ,,patrijarha'' miraša dedeića, raščinjenog zbog krađe,a zatim i izbačenog sveštenika SPC, srbina iz smedereva ili požarevca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://hr.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_Crkva
2015-09-08
vuksadinare wrote:budem provjerioBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:pa koliko ja znam cpc je bila autokefalna do 1918 kada je u njoj puč izvrsen od strane spc-a...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:...netko spomenuo da ce prva pizdarija nakon devedesetih biti u crnoj gori...halo crna gora je samostalna drzava...ima pravo vecina urediti svoju kucu kako zeli...sve ostalo je mjesanje u unutarnje stvari jedne drzave
Slažem se, ali nema prava vršiti orgijanje nad svojim stanovništvom jer preko 90% stanovništva crne gore koji se izjašnjavaju kao crnogorci i srbi su vernici SPC. Svuda u svetu je država odvojena od crkve, a kamo li njena imovina. Milo prelazi prag koji ne smeo da pređe...
loše znaš. cpc nije postojala ni 1918. godine ni pre toga ni sada, već je milo osnovao kao nevladinu organizcaciju tamo početkom ovog veka postavivši za njenog ,,patrijarha'' miraša dedeića, raščinjenog zbog krađe,a zatim i izbačenog sveštenika SPC, srbina iz smedereva ili požarevca.
nema šta da se proverava, postojala je eparhija zetska u okviru SPC koju je osnovao Sv. Sava. S tim što je od negde polovine 17-og veka do 1918. njen vladika bio i vladar crne gore.
ono što radi milo nisu radili ni turci za 500 godina vladavine ni komunjare.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_Crkva
i tačno sam znao da ćeš ispasti glup i pozvati se na hr.wikipediu.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:budem provjerioBrat Brale wrote:vuksadinare wrote:pa koliko ja znam cpc je bila autokefalna do 1918 kada je u njoj puč izvrsen od strane spc-a...Brat Brale wrote:
nema šta da se proverava, postojala je eparhija zetska u okviru SPC koju je osnovao Sv. Sava. S tim što je od negde polovine 17-og veka do 1918. njen vladika bio i vladar crne gore.
ono što radi milo nisu radili ni turci za 500 godina vladavine ni komunjare.
tačnije, sa nivoa eparhije je došla na nivo mitropolije-što je i danas...
Guest- Guest
pozvao sam se i na britanicu..ta..valjda s etrebam pozvati na onu 'rekao mi đedo a njemu njegov đedo'Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_Crkva
2015-09-08
Brat Brale wrote:tre wrote:evo još jedan sa braćaline viber grupe stigao u pomoć četničkoj braći
Vidim da si isuviše glup da smisliš neku svoju foru, tako da te molim da ostaneš i dalje tako glup-a ne da se kitiš tuđim perjem...
Cuj njega! Fore? Hoces foru?
CG policija vas malo natamburala, malo vas potrpala u marice i zakon je izglasovan.
Evo ti fore.
Guest- Guest
To je i mene zbunjivalo al onda sam provjerio i u osnovi zakon knježevine GG da vjerski objekti pripadaju državi a vjerske zajednice se samo njima koriste.Brat Brale wrote:RayMabus wrote:CG očito udara na ovog lika
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Mitropolija_crnogorsko-primorska
Ovo i jesu vjerski objekti koji pripadaju CG a ne SPC.
kako mogu da pripadaju CG? crkvena imovina je uvek odvojena od državne imovine...
Nacionalizirali ih. Pripadale su državi CG ne CPC.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:pozvao sam se i na britanicu..ta..valjda s etrebam pozvati na onu 'rekao mi đedo a njemu njegov đedo'Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:http://hr.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_Crkva
koju britanicu?
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je i mene zbunjivalo al onda sam provjerio i u osnovi zakon knježevine GG da vjerski objekti pripadaju državi a vjerske zajednice se samo njima koriste.Brat Brale wrote:RayMabus wrote:CG očito udara na ovog lika
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Mitropolija_crnogorsko-primorska
Ovo i jesu vjerski objekti koji pripadaju CG a ne SPC.
kako mogu da pripadaju CG? crkvena imovina je uvek odvojena od državne imovine...
Nacionalizirali ih. Pripadale su državi CG ne CPC.
pripadale iz razloga što je knez, posle kralj crne gore imao i titulu vladike eparhije (mitropolije) crnogorsko-primorske...
Last edited by Brat Brale on 27/12/2019, 08:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
koja je nasa strana , sluzbeno ?
muskarci u haljinama ili narko kriminalna susjedna drzava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:koja je nasa strana , sluzbeno ?
Nasa strana je fotelja, daljinac, pivo i kokice.
Guest- Guest
I sad su svi obredi i korištenja vjerskih objekata izgrađenih prije 1918 godine na području CG osim Boke Kotorske i obalnog pojasa do Bara koji nije upadao u CG državu prije 1918 godine nelegalni i policija će ih zatvarat i pisat prijave.Sovak wrote:Brat Brale wrote:tre wrote:evo još jedan sa braćaline viber grupe stigao u pomoć četničkoj braći
Vidim da si isuviše glup da smisliš neku svoju foru, tako da te molim da ostaneš i dalje tako glup-a ne da se kitiš tuđim perjem...
Cuj njega! Fore? Hoces foru?
CG policija vas malo natamburala, malo vas potrpala u marice i zakon je izglasovan.
Evo ti fore.
2014-04-11
...inace...tertrijeb svu krivnju utrpao crnogorcima za mitingasenje i pocetak devedesetih...sto je naravno netocno...ako se dobro procacka slobina najbliza tada administracija i suradnici,bunđije i slicni crnogoraca porijeklom je bilo mozda najvise 20%...drugo istina crnogorci kao mitingasi su bili najglasnije galamđije...ali relno njihovo mitingasnje se svodilo mahom na crnu goru i nesto kosovo...ali tetrijeb zaboravlj cinjenicu da do rusenja legalnog crnogorskog rukovodstva je slobo upravo imao u tom rukovodstvu mlo zesce oponente i to rukovodstvo za razliku od vojvođanskog je nesto duze pruzalo otpor pucu organiziranom od slobista crnogoraca i beograda..i zato je bilo na tim mitinzima i nereda...
2015-09-08
tvoja je, zna sedebotoijusto wrote:koja je nasa strana , sluzbeno ?
a i ova druga u rezervi, miriše na tampone
Još proučavamo pošto ja san mislija da će se usrat pa neće izglasat.debotoijusto wrote:koja je nasa strana , sluzbeno ?
Gledamo sa strane šta se dešava.
2014-04-11
U tom njegovom postu meni je najbolji dio..."jadni srbi"vuksadinare wrote:...inace...tertrijeb svu krivnju utrpao crnogorcima za mitingasenje i pocetak devedesetih...sto je naravno netocno...ako se dobro procacka slobina najbliza tada administracija i suradnici,bunđije i slicni crnogoraca porijeklom je bilo mozda najvise 20%...drugo istina crnogorci kao mitingasi su bili najglasnije galamđije...ali relno njihovo mitingasnje se svodilo mahom na crnu goru i nesto kosovo...ali tetrijeb zaboravlj cinjenicu da do rusenja legalnog crnogorskog rukovodstva je slobo upravo imao u tom rukovodstvu mlo zesce oponente i to rukovodstvo za razliku od vojvođanskog je nesto duze pruzalo otpor pucu organiziranom od slobista crnogoraca i beograda..i zato je bilo na tim mitinzima i nereda...
Noor wrote:tvoja je, zna sedebotoijusto wrote:koja je nasa strana , sluzbeno ?
a i ova druga u rezervi, miriše na tampone
komunjare i ,,jugonostalgičari'' su ugl. za mila...
Guest- Guest
Sovak wrote:debotoijusto wrote:koja je nasa strana , sluzbeno ?
Nasa strana je fotelja, daljinac, pivo i kokice.
tako ce da bude
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa da....kao da su crnogorci organizirali mitinge po bosni,hrvatskoj,vojvodini...svugdje crnogorci a jedva ih bilo pola milijuna..ko da su oni poceli balvan revoluciju u kninu...ok...tada najveci dio crnogoraca je bio uz slobu...ali je isto tako postojao jak otpor slobi u crnoj gori...istin bili su tada manjina ali realno za razliku od srpske 'oporbe' oni su glasno bili protiv agresije na hrvatsku...dosta ih je i stardalo u represaliji 1991,1992...dobar dio crnogoraca je shvatio pogresku i da su bili na pogresnoj strani...dok kod srba je to mozda do danas shvatilo da ih s emozda moze nabrojiti na prste dvije rukeNoor wrote:U tom njegovom postu meni je najbolji dio..."jadni srbi"vuksadinare wrote:...inace...tertrijeb svu krivnju utrpao crnogorcima za mitingasenje i pocetak devedesetih...sto je naravno netocno...ako se dobro procacka slobina najbliza tada administracija i suradnici,bunđije i slicni crnogoraca porijeklom je bilo mozda najvise 20%...drugo istina crnogorci kao mitingasi su bili najglasnije galamđije...ali relno njihovo mitingasnje se svodilo mahom na crnu goru i nesto kosovo...ali tetrijeb zaboravlj cinjenicu da do rusenja legalnog crnogorskog rukovodstva je slobo upravo imao u tom rukovodstvu mlo zesce oponente i to rukovodstvo za razliku od vojvođanskog je nesto duze pruzalo otpor pucu organiziranom od slobista crnogoraca i beograda..i zato je bilo na tim mitinzima i nereda...
2015-09-08
Ukratko svi pravoslavni objekti ovdje izgrqđeni prije 1918 od danas su nacionalizirani , vraćeni državi.
Tko ne sluša Milu dobije katanac i prijavu.
Tko ne sluša Milu dobije katanac i prijavu.
2014-04-11
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» milov zakon " trojanski konj "
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» milov nato brifing ;)
» uhapsen v.veljović -milov savetnik
» Martina hadži Hrupić baca drkicu na Milov pad