Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
Hektorović wrote:jastreb wrote:Jesu li Hrcvati pošandrcali???
Kad god na daljinskom prebacim na TV Happy ili Pink u BG gostuju Hrvati. Rudanica,Klasić, Goran Šarić, poznati pisci,novinari, sportski stručnjaci...o estradnjacima da se i ne govori,oni su tamo kao kod kuće.
Ali neka. Ima pjevača koji su rekli istorisko NE nastupima u Srbiji(Stavros, Bulić, Škoro,Grdović...)
Njih se držimo.
Prema Srbiji samo zid... bez prolaza.
prolaz može, za one s putovnicama
inače zid, žica, jarak, krokodili
što radi migranata što radi drugih stvari
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
sljedeci put je oderi...verbalno...ovo drugo moras se paziti da nesto ne pokupismarcellus wrote:inače je iz travnog, naleti pa parkira audija onog vulgarnog terenca tam ispred kvartovskog birca di se znam nać sa frendovima iz tog kvarta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..Svem govori Marc da ti je u nekim davnasnjim vremenima jako okupirala pažmnju..marcellus wrote:inače je iz travnog, naleti pa parkira audija onog vulgarnog terenca tam ispred kvartovskog birca di se znam nać sa frendovima iz tog kvarta
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
» Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 2 of 2