Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
Page 1 of 1
Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
http://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-o-izborima-u-hrvatskoj-skoru-su-spustili-jos-3-dana-kampanje-i-bio-bi-predsjednik/2142671.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
sto se pernar nije kandidiro?
i onda kazu jastreb,ringo,epi da se mi opterecujemo srbijom i virimo kroz plot..a vidi ovog svaki dan se javlja da komentira izbore u hrvatskoj...da ocjenjuje kandidate...daje 'preporuke'
2015-09-08
Re: Adem Vuchiqi opet o izborima u Hrvatskoj!Da je kampanja potrajala tri dana duže Škoro bi bio predsjednik
Pa šta ti sad ne valja, Vučko? Vidiš da govori ono što ti odgovara...
Guest- Guest
promasio je u prognozi pa se sad hoce cupati po sistemu..'eh da je samo koji dan duze bila kampanja ja bi onda sigurno pogodio'...Brat Brale wrote:Pa šta ti sad ne valja, Vučko? Vidiš da govori ono što ti odgovara...
2015-09-08
vuksadinare wrote:i onda kazu jastreb,ringo,epi da se mi opterecujemo srbijom i virimo kroz plot..a vidi ovog svaki dan se javlja da komentira izbore u hrvatskoj...da ocjenjuje kandidate...daje 'preporuke'
Sto ako vas Srbi pocnu grliti i ljubiti?..Oćete l i vi isto??
Guest- Guest
jedan je pokusao i nije dobro zavrsiopismejker wrote:vuksadinare wrote:i onda kazu jastreb,ringo,epi da se mi opterecujemo srbijom i virimo kroz plot..a vidi ovog svaki dan se javlja da komentira izbore u hrvatskoj...da ocjenjuje kandidate...daje 'preporuke'
2015-09-08
vuksadinare wrote:jedan je pokusao i nije dobro zavrsiopismejker wrote:vuksadinare wrote:i onda kazu jastreb,ringo,epi da se mi opterecujemo srbijom i virimo kroz plot..a vidi ovog svaki dan se javlja da komentira izbore u hrvatskoj...da ocjenjuje kandidate...daje 'preporuke'
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Pa šta ti sad ne valja, Vučko? Vidiš da govori ono što ti odgovara...
Ne znam koji mu je kurac... da nije na lijekovima? Djelovao je suvislo...
darth_vader-
2014-04-17
tko bi znao sto je na koncu suljo..kinez,šiptar,hrvat...u svako dvoriste viri..
2015-09-08
stekao sam dojam da suljo najvise cijeni škoru...pogotovo nakon onog brutalnog škorinom spustanja sulji...'bolje piti pjevač,svašta nešto nego konobar ratnom zlocincu'
2015-09-08
eh škoro škoro samo da si u tom stilu spustao na suceljavanju jebome irud ako ne bi mozda dosla i pobjeda u prvom krugu mozda..a ako ne ziher u drugom
2015-09-08
Nebitno što uopće kaže, a posebno o Hrvatskoj, a posebno o izborima u Hrvatskoj. Niti jedan šef države ili vlade susjednih zemalja ne komentira izbore, to je konvencija.
Neka se skoncentrira na Srbiju, posla tamo itekako ima.
Neka se skoncentrira na Srbiju, posla tamo itekako ima.
£otk@-
2019-02-12
Similar topics
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
» Vic dana: Sastali se Vulin, Brnabić i Adem Vuchiqi...
» Adem Vuchiqi opet zatvara Srbijance
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Adem Vuchiqi opet u Drvaru
» Vic dana: Sastali se Vulin, Brnabić i Adem Vuchiqi...
» Adem Vuchiqi opet zatvara Srbijance
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
Page 1 of 1