Šok u SDP-u.Pojavio se 'crni labud.Stazić podržao Peovićku umjesto Milanovića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šok u SDP-u.Pojavio se 'crni labud.Stazić podržao Peovićku umjesto Milanovića
To je naš krajnji cilj...Demokratski socijalizam...jastreb wrote:SDP-u je socijalizam na kraj pameti.red wolf wrote:Upravo u ovom trenutku centristička ljevica utire put ka demokratskom socijalizmu...Bez revolucije...Demokratskim putem...
Nemoj biti naivan.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Šok u SDP-u.Pojavio se 'crni labud.Stazić podržao Peovićku umjesto Milanovića
To je krajnji cilj svakog marksista,ali SDP namjerava održavati ovaj status quo.red wolf wrote:To je naš krajnji cilj...Demokratski socijalizam...jastreb wrote:SDP-u je socijalizam na kraj pameti.red wolf wrote:Upravo u ovom trenutku centristička ljevica utire put ka demokratskom socijalizmu...Bez revolucije...Demokratskim putem...
Nemoj biti naivan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:To je krajnji cilj svakog marksista,ali SDP namjerava održavati ovaj status quo.red wolf wrote:To je naš krajnji cilj...Demokratski socijalizam...jastreb wrote:SDP-u je socijalizam na kraj pameti.red wolf wrote:Upravo u ovom trenutku centristička ljevica utire put ka demokratskom socijalizmu...Bez revolucije...Demokratskim putem...
Nemoj biti naivan.
Ja sam socijalist...I znam da u budućnosti, ne tako dalekoj, to će biti društveni poredak...Nakon njega dolazi komunizam...
red wolf-
2016-02-10
aj ti dečko u osnovnu školu na satove matematikered wolf wrote:Izlaznost veća od 55 posto, Milanović dobiva izbore u prvom krugu...
Ozbiljno ti kažem...Izlaznost veća od 55 posto i Milanović dobiva u prvom krugu...tre wrote:aj ti dečko u osnovnu školu na satove matematikered wolf wrote:Izlaznost veća od 55 posto, Milanović dobiva izbore u prvom krugu...
red wolf-
2016-02-10
Nije krivo rekao, na zalost.red wolf wrote:Jebala te buržoazija u dupe, da te jebala...jastreb wrote:SDP je (uglavnom tu mislim na vodeće ljude) izdao ljevicu. Oni su buržoazija,kao i HDZ.red wolf wrote:Mala lekcija koju ne razumiju baš svi...Postoji ljevica i postoji centristička ljevica...SDP je centristička ljevica...SDP nema veze s programom Radničke fronte i sličnih...
Što je krivo?...Buržoazija...Radnici...Sve su to gluposti...Potrebna je revolucija svijesti...Da ovaj sustav nema smisla...Uskoro ćete to saznati...Maggie19 wrote:Nije krivo rekao, na zalost.red wolf wrote:Jebala te buržoazija u dupe, da te jebala...jastreb wrote:SDP je (uglavnom tu mislim na vodeće ljude) izdao ljevicu. Oni su buržoazija,kao i HDZ.red wolf wrote:Mala lekcija koju ne razumiju baš svi...Postoji ljevica i postoji centristička ljevica...SDP je centristička ljevica...SDP nema veze s programom Radničke fronte i sličnih...
red wolf-
2016-02-10
...red wolf wrote:Ozbiljno ti kažem...Izlaznost veća od 55 posto i Milanović dobiva u prvom krugu...tre wrote:aj ti dečko u osnovnu školu na satove matematikered wolf wrote:Izlaznost veća od 55 posto, Milanović dobiva izbore u prvom krugu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pitanje je kako iz temelja promijeniti svijest i tko bi uopce bili nosioci promjena.red wolf wrote:Što je krivo?...Buržoazija...Radnici...Sve su to gluposti...Potrebna je revolucija svijesti...Da ovaj sustav nema smisla...Uskoro ćete to saznati...Maggie19 wrote:Nije krivo rekao, na zalost.red wolf wrote:Jebala te buržoazija u dupe, da te jebala...jastreb wrote:SDP je (uglavnom tu mislim na vodeće ljude) izdao ljevicu. Oni su buržoazija,kao i HDZ.red wolf wrote:Mala lekcija koju ne razumiju baš svi...Postoji ljevica i postoji centristička ljevica...SDP je centristička ljevica...SDP nema veze s programom Radničke fronte i sličnih...
Maggie19 wrote:Pitanje je kako iz temelja promijeniti svijest i tko bi uopce bili nosioci promjena.red wolf wrote:Što je krivo?...Buržoazija...Radnici...Sve su to gluposti...Potrebna je revolucija svijesti...Da ovaj sustav nema smisla...Uskoro ćete to saznati...Maggie19 wrote:Nije krivo rekao, na zalost.red wolf wrote:Jebala te buržoazija u dupe, da te jebala...jastreb wrote:
SDP je (uglavnom tu mislim na vodeće ljude) izdao ljevicu. Oni su buržoazija,kao i HDZ.
Svaki čovjek...
red wolf-
2016-02-10
Ne znam koji put ovdje ću to napisati...Ovo nije vaš svijet...Ukraden vam je...Vašom voljom...;))))
red wolf-
2016-02-10
pa to je najavo još davno Isus Krist i mogi drugi proroci, doba antikrista koje će trajati jedno vrijeme, dva vremena i pola vremena.red wolf wrote:jastreb wrote:To je krajnji cilj svakog marksista,ali SDP namjerava održavati ovaj status quo.red wolf wrote:To je naš krajnji cilj...Demokratski socijalizam...jastreb wrote:SDP-u je socijalizam na kraj pameti.red wolf wrote:Upravo u ovom trenutku centristička ljevica utire put ka demokratskom socijalizmu...Bez revolucije...Demokratskim putem...
Nemoj biti naivan.
Ja sam socijalist...I znam da u budućnosti, ne tako dalekoj, to će biti društveni poredak...Nakon njega dolazi komunizam...
ajde svega ti to potkrjepi nečim, za sada nije siguran ni za drugi krug a kamoli da pobjedi u prvomred wolf wrote:Ozbiljno ti kažem...Izlaznost veća od 55 posto i Milanović dobiva u prvom krugu...tre wrote:aj ti dečko u osnovnu školu na satove matematikered wolf wrote:Izlaznost veća od 55 posto, Milanović dobiva izbore u prvom krugu...
naravno.red wolf wrote:Maggie19 wrote:Pitanje je kako iz temelja promijeniti svijest i tko bi uopce bili nosioci promjena.red wolf wrote:Što je krivo?...Buržoazija...Radnici...Sve su to gluposti...Potrebna je revolucija svijesti...Da ovaj sustav nema smisla...Uskoro ćete to saznati...Maggie19 wrote:Nije krivo rekao, na zalost.red wolf wrote:Jebala te buržoazija u dupe, da te jebala...jastreb wrote:
SDP je (uglavnom tu mislim na vodeće ljude) izdao ljevicu. Oni su buržoazija,kao i HDZ.
Svaki čovjek...
Mislim na inicijalne nosioce.
Začudila bi se, ali ne mogu o tome...Maggie19 wrote:naravno.red wolf wrote:Maggie19 wrote:Pitanje je kako iz temelja promijeniti svijest i tko bi uopce bili nosioci promjena.red wolf wrote:Što je krivo?...Buržoazija...Radnici...Sve su to gluposti...Potrebna je revolucija svijesti...Da ovaj sustav nema smisla...Uskoro ćete to saznati...Maggie19 wrote:
Nije krivo rekao, na zalost.
Svaki čovjek...
Mislim na inicijalne nosioce.
red wolf-
2016-02-10
prrrrrr.....red wolf wrote:Ozbiljno ti kažem ... Izlaznost veće od 55 posto i Milanović dobiva u prvom krugu ...tre wrote:aj ti dečko u osnovnoj školi na satove matematikered wolf wrote:Izlaznost veća od 55 posto, Milanović je dobio izbor u prvom krugu ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šušnjar u sred dnevnika podržao Milanovića i Dodika
» Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kovacevic nakon presude ESLJP-a:''Otvoreno pitam Grbina,Tomasevica,Kekin,Peovicku da li ce se distancirat od Komunisticke partije"'
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
» Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Kovacevic nakon presude ESLJP-a:''Otvoreno pitam Grbina,Tomasevica,Kekin,Peovicku da li ce se distancirat od Komunisticke partije"'
» MI HRVATI - Milanović, Maras, Stazić i t d
Page 2 of 2