Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
Page 1 of 1
Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
http://www.direktno.hr/domovina/novi-ruski-veleposlanik-stigao-hrvatsku-odmah-se-uputio-grob-franje-tudmana-i-polozio-vijenac-210608/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
znakovita poruka...upucena na vise adresa...kako tu tako i u 'regionu'
2015-09-08
Re: Umjesto kod Plenkija ruski veleposlanik požurio na grob Franje Tuđmana kao i kod Milanovića
socijalistička bratija znaju što činevuksadinare wrote:znakovita poruka...upucena na vise adresa...kako tu tako i u 'regionu'
hrane vas političke slijepce prividnim sukobima
hrvatski puče ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,malouman si
Guest- Guest
interesantno nije se sastao sa premijerom plenkijom sto je neobicajno za nove veleposlanike...e sad forumski rusofili bi trebali shvatiti tu poruku...a koji drukaju za plenkija...
2015-09-08
kakvi rusofilivuksadinare wrote:interesantno nije se sastao sa premijerom plenkijom sto je neobicajno za nove veleposlanike...e sad forumski rusofili bi trebali shvatiti tu poruku...a koji drukaju za plenkija...
rusi ne postoje ,,, rusi su spržena nacija koju je prožderao socijalistički rasizam, čak više nego hrvatoslaviju ,, rusi su morbidna politička korona
svi koji drugovačije vide su pod teškim socijalističkim karcinomom razuma
Guest- Guest
Kad sam prvi put došao na Balkan, trudio sam se pročitati što više članaka i knjiga o ovoj regiji, njezinu razvoju i povijesti. Povijest Hrvatske pokazala se jako zanimljivom, razvijali ste se uz druge balkanske narode, imali različite etape povijesti, ali na kraju došli ste do neovisnosti. Sa zanimanjem sam čitao biografiju dr. Franje Tuđmana i znam da se razvijao prvo kao vojnik, a onda kao političar. Ako se dobro sjećam, bio je sudionik partizanskog pokreta. Dr. Tuđman ostavio je značajan trag u povijesti cijele regije i hrvatskog naroda. Bio je prvi predsjednik RH i to govori mnogo – hrvatski mu je narod izrazio povjerenje i u povijesti će ostati kao značajni političar i prvi predsjednik RH. I puno govori činjenica da je više puta bio izabran, ukazuje na povjerenje koje su mu ukazali građani. Zbog svega toga, osjetio sam da trebam doći na grob predsjednika Tuđmana i staviti ovu košaru s cvijećem.
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/citao-sam-tudmanovu-biografiju-osjetio-sam-potrebu-doci-mu-na-grob-1438541 - m.vecernji.hr
Fino od veleposlanika.
... Kenwood Kenon = EU= štipkanje za guzicu=novičok=sankcije
Tuđman= stavi pravu stvar na pravo mjesto...
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/citao-sam-tudmanovu-biografiju-osjetio-sam-potrebu-doci-mu-na-grob-1438541 - m.vecernji.hr
Fino od veleposlanika.
... Kenwood Kenon = EU= štipkanje za guzicu=novičok=sankcije
Tuđman= stavi pravu stvar na pravo mjesto...
ko za plenkija protiv putina...
2015-09-08
..i trumpavuksadinare wrote:ko za plenkija protiv putina...
2015-09-08
Plenkovic gleda svoju karijeru pa zaobilazi Ruse jer :
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/eu-uvela-sankcije-za-sest-ruskih-funkcionera-zbog-navalnog
No zato je tu Milanović i sve ok.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/eu-uvela-sankcije-za-sest-ruskih-funkcionera-zbog-navalnog
No zato je tu Milanović i sve ok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvatska se budi i skida okove pravaštva i CUH-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
IL Risorto likes this post
Da nije bilo CUH-a, od hrvatske ne bi ostalo ni 'h'...jastreb wrote:Hrvatska se budi i skida okove pravaštva i CUH-a.
Kroz stoljeća, ne samo u yu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
CUH je nekad bila snaga koja je spasila i održala hrvatski nacionalni identitetT. wrote:Da nije bilo CUH-a, od hrvatske ne bi ostalo ni 'h'...jastreb wrote:Hrvatska se budi i skida okove pravaštva i CUH-a.
Ali nekad je znala imati i vrlo destruktivnu ulogu radi pogrešnih procjena i odluka klera
Sve ovisi od ljudi koji su na čelu CUH
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gluposti. Slovenci nisu imali CUH-a ni nekog CUS-a pa su opstali.T. wrote:Da nije bilo CUH-a, od hrvatske ne bi ostalo ni 'h'...jastreb wrote:Hrvatska se budi i skida okove pravaštva i CUH-a.
Najveća greška je nasjesti na njihove priče "Da nije nas,ne bi bilo ni Hrvata",pa radić i Starčević su raskrinkali te njihove šprehe,pa su ih ovi smatrali antikristima. Kao i Krležu uostalom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
IL Risorto likes this post
Istina,Ja sam najbolji primjer tvoje tvrdnje.jastreb wrote:Hrvatska se budi i skida okove pravaštva i CUH-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Otac Franje Tuđmana je ubio sebe i suprugu,
» Polaganje zajedničkog vijenca u povodu obilježavanja 20. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana
» Novi ruski veleposlanik
» 'Uman' zaključak Stazića i Grbina:'Umjesto arhiva istražimo Tuđmana i Šuška'
» Ruski veleposlanik pokušava minirati put BiH prema EU
» Polaganje zajedničkog vijenca u povodu obilježavanja 20. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana
» Novi ruski veleposlanik
» 'Uman' zaključak Stazića i Grbina:'Umjesto arhiva istražimo Tuđmana i Šuška'
» Ruski veleposlanik pokušava minirati put BiH prema EU
Page 1 of 1