Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 5 of 33
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
da vam pravo kažem breninom menagmentu se jebe živo kao i svim ostalima o vašim "pritiscima", karavane prolaze a... ono..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Što više Rrrvatine kenjaju oko toga i oko cajki općenito to će biti popularnije u Hrvatskoj,.kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
da vam pravo kažem breninom menagmentu se jebe živo kao i svim ostalima o vašim "pritiscima", karavane prolaze a... ono..
Ali oni su previše imbecilni da u svojim tupavim rudimentarnim mozgovima shvate da samo proizvode kontraefekat.
Sjećam se u Jugi, u Hrvatskoj niko nije talasao oko toga i nikoga te cajke nisu ni zanimale.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve pet...odi ti brenu slusati...kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dosadni su, realno nitko ih ne zarezuje a misle da ispadaju jako važni sa svojim "pritiscima"Ringo10 wrote:Što više Rrrvatine kenjaju oko toga i oko cajki općenito to će biti popularnije u Hrvatskoj,.kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
Ali oni su previše imbecilni da u svojim tupavim rudimentarnim mozgovima shvate da samo proizvode kontraefekat.
Sjećam se u Jugi, u Hrvatskoj niko nije talasao oko toga i nikoga te cajke nisu ni zanimale.
i ovi generali im slušaju narodnjake.
2015-08-15
ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:sve pet...odi ti brenu slusati...kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
2015-08-15
ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:sve pet...odi ti brenu slusati...kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
2015-09-08
ma ti bi pjevao sa mnom, sigurna samvuksadinare wrote:ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:sve pet...odi ti brenu slusati...kaya wrote:bio je jučer :), vele da je isto bilo ludovuksadinare wrote:....hoce li biti drugog koncerta?...brenin menađment kaze da se vodi medijska haranga i pritisak...
2015-08-15
ne....da mi se i gola skineš...kaya wrote:ma ti bi pjevao sa mnom, sigurna samvuksadinare wrote:ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:sve pet...odi ti brenu slusati...kaya wrote:
bio je jučer :), vele da je isto bilo ludo
2015-09-08
aha...moš misliti...vuksadinare wrote:ne....da mi se i gola skineš...kaya wrote:ma ti bi pjevao sa mnom, sigurna samvuksadinare wrote:ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:
sve pet...odi ti brenu slusati...
2015-08-15
lepa brena 1992 dosla u brcko da spasi majku..majku spasila ko jebe komsije....mnogi brčaci i hrvati i muslimani kazu da je mogl puno vise uciniti za svoje susjede pa cak i rođake jer su njezina dva rođaka ubijena u srpskom logoru luka u brckom neposredno nakon pada brckog...nekoliko dana nakon pada brckog kada su se potoci krvi slijevali uliacama brckog ali i u novouspostavljenim logorima lepa brena je posjetila brcko gdje je bila lijepo prihvacena od novouspostavljene srpske 'vlasti'...da bi te iste 'vlasti' dozvolile breni da uz pratnju vojnika iz srpskih paravojnih formacija otisla prema rodnoj kuci i iz te kuce odvela majku sa sobom...no u susjednim kucama bilo je isto hrvata i muslimana ali ona nije se uopce raspitivala o njima cak ni o svojoj rodbini nakon odlaska lepe brene ociscen je i brenin komsiluk...od hrvata i muslimana..neki su ubijeni a neki su zavrsili u brcanskim logorima....brena se ksnije pravdala da nije nista o tome znala...sto je nemoguce..jer dok je ona bilo u brckom moglase uvjeriti tko paradira po brcanskim ulicama mogla je vidjeti i tragove krvi,kako pripadnici srpskih paravojnih formacija tjeraju zarobljene brcake nesrbe u nepoznatom pravcu...uglavnom logicki mogla se zapitati gdje su nestali ti svi muslimani i hrvati ili bar stanovnistvo brckog posto su tih dana a bila je citav jedan dan u brckom i nije joj bilo onemoguceno kretanje kako rekosmo po ulicama brckog uglavnom kretali pripadnici razlicitih srpskih paravojnih formacija i milicija a i odjekivali su pucnjevi..
2015-09-08
ne..ozbiljnokaya wrote:aha...moš misliti...vuksadinare wrote:ne....da mi se i gola skineš...kaya wrote:ma ti bi pjevao sa mnom, sigurna samvuksadinare wrote:ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:
ideš sa mnom drugi put?:)
2015-09-08
ako ides izvuci majku onda znas kakva je situacija..ako mislis da je sve ok ne izvlacis...
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako rekosmo po ulicama brckog uglavnom kretali pripadnici razlicitih srpskih paravojnih formacija i milicija a i odjekivali su pucnjevi..
I po Zagrebu su 1991. vršljale razne paravojne skupine, odjekivale su eksplozije i čuli se pucnjevi. Ne sjećaš se?
crvenkasti-
2014-04-17
....nabroji ih koje su to paravojne skupinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kako rekosmo po ulicama brckog uglavnom kretali pripadnici razlicitih srpskih paravojnih formacija i milicija a i odjekivali su pucnjevi..
I po Zagrebu su 1991. vršljale razne paravojne skupine, odjekivale su eksplozije i čuli se pucnjevi. Ne sjećaš se?
2015-09-08
ova sa zeljkom je u stilu
novih starogradskih
neuporedivo bolje od smaranja
sa legendama
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....nabroji ih koje su to paravojne skupinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kako rekosmo po ulicama brckog uglavnom kretali pripadnici razlicitih srpskih paravojnih formacija i milicija a i odjekivali su pucnjevi..
Nabroj ih sam. Otkud ja znam kako su se zvale. Vidiš neke dečke bez oznaka u uniformi, šetaju, imaju zataknut nož u čizmu. Na drugom mjestu grupa njih u potpuno crnim uniformama. itd.
Znam što se pričalo na poslu i među susjedima. Znalo se da ima dosta stranaca vojnika plaćenika, da se ujutro prije zore dijeli oružje itd.
Po danu su se čule eksplozije. Ljudi su komentirali: "Ode nečija kuća."
crvenkasti-
2014-04-17
di si ti zivio?...ja u zagrebu ako aludiras na hos-ovce 1991 sa vidio dvojicu u crnim uniformama na strazi ispred starcevicevog doma..drugde u gradu ne.....kojih stranaca placenika?...o cemu ti bulaznis ono 'halo tg i bg press'..'kurdi i crnici,lavi i tigri' ....djeli se oruzje?...u zagrebu ljeti i u jesen 1991 mahom su bili pripadnici NZ(narodne zastite) i dijelom policije...vecina gardista i policajaca je bila po hrbatskim kriznim zaristima..da dijelilo se oruzje..mahom tanđare sa par metaka...i muzejski primjeri oruzja...i to kad se islo na blokadu vojarni...sto se tice eksplozija u zagrebu je rijetko bilo miniranja kuca...sad ne znam di si ti bio a u zagrebu tesko u to vrijemecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:....nabroji ih koje su to paravojne skupinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kako rekosmo po ulicama brckog uglavnom kretali pripadnici razlicitih srpskih paravojnih formacija i milicija a i odjekivali su pucnjevi..
Nabroj ih sam. Otkud ja znam kako su se zvale. Vidiš neke dečke bez oznaka u uniformi, šetaju, imaju zataknut nož u čizmu. Na drugom mjestu grupa njih u potpuno crnim uniformama. itd.
Znam što se pričalo na poslu i među susjedima. Znalo se da ima dosta stranaca vojnika plaćenika, da se ujutro prije zore dijeli oružje itd.
Po danu su se čule eksplozije. Ljudi su komentirali: "Ode nečija kuća."
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne....da mi se i gola skineš...kaya wrote:ma ti bi pjevao sa mnom, sigurna samvuksadinare wrote:ne...ja cajke ne slusam osim ako se koji put zalomi kad sam pijan ko guzica recimo na svadbi ali to ne mozes izbjecikaya wrote:ideš sa mnom drugi put?:)vuksadinare wrote:
sve pet...odi ti brenu slusati...
e ja bih onda...ti ne moraš...bum-cile-bum :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Crveni ima sindrom laznih potenciranja losih sjecanja.
Nesvjesnih, vjerujem.
Crveni, opusti se.
Ustipni se, ziv si jos.
;-D
Nesvjesnih, vjerujem.
Crveni, opusti se.
Ustipni se, ziv si jos.
;-D
jebite se vise sa tom kenjazom
sta koji q kukate
osnovali ste ndh i sta se ocekivali
da opet stanu u red za klanje
jebite se vise
sta koji q kukate
osnovali ste ndh i sta se ocekivali
da opet stanu u red za klanje
jebite se vise
Guest- Guest
Page 5 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 5 of 33