Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Mi Hrvati smo u stvari Srbi, ali to ne smjemo priznati.
Kako se vrijeme mijenja, tako pritisci da smo Hrvati slabe, a spoznaja da smo Srbi je sve jača.
Kako se vrijeme mijenja, tako pritisci da smo Hrvati slabe, a spoznaja da smo Srbi je sve jača.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Maggie19 wrote:Tebi bitnija nacionalna svijest od zena..crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Cekam njegov odgovor.vuksadinare wrote:ih..nije lud da ga prepoznaju...vi's da su boysi bili u sacekusiMaggie19 wrote:Crveni, jesi bio na Breni?
Da vidim je li poslusao preporuke ;-D
Slijedeći put, kad bude i Miroslav Ilić, pa pjevaju "Živela Jugoslavija", dolazim
Trebao si reci kad zapjevaju onu "smej se, smej.."..
Nikad svalera od tebe.
;-))
Pusti mene, što si za mene zapela?
Eno ti vebera. Slobodan, Nijemac-Prus, ima love.
Jest da je ružan i ima mali pimpek. Ne možeš imati sve.
crvenkasti-
2014-04-17
Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
;-D
Pusti ti vebera.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Tebi bitnija nacionalna svijest od zena..crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Cekam njegov odgovor.vuksadinare wrote:ih..nije lud da ga prepoznaju...vi's da su boysi bili u sacekusiMaggie19 wrote:Crveni, jesi bio na Breni?
Da vidim je li poslusao preporuke ;-D
Slijedeći put, kad bude i Miroslav Ilić, pa pjevaju "Živela Jugoslavija", dolazim
Trebao si reci kad zapjevaju onu "smej se, smej.."..
Nikad svalera od tebe.
;-))
Pusti mene, što si za mene zapela?
Eno ti vebera. Slobodan, Nijemac-Prus, ima love.
Jest da je ružan i ima mali pimpek. Ne možeš imati sve.
Prepao se, pa mi druge nabacujes.
Vidis da mi se ti svidjas.
;-D
Maggie19 wrote:Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
Pa vidiš po ovome s Brenom da ju imamo svi.
Kakvi Hrvati? Koji je to kurac?
Dosta nam je više!
crvenkasti-
2014-04-17
koliko stranica o lepoj breni. ovo će se pretvoriti u fan club lepe brene.
Guest- Guest
kaj tebe jebe?..branis licemjernu i lazljivu osobu..jebote odreci se imena i vjere zbog debelog bobe..tak da joj se otac roknuo..plus isla cedama ubojicama njenih brcaka pjevati i motivirati ih..glumila vjecno 'humanitarku' i isto vergla 30 godina..clan benda joj bio okorjeli seseljevac i pripadnih 'belih orlova'..naravno po obicaju ona nista nije znala..cim hvali bandica znas da je to isti soj..bitno da ti napadas tompsona i da su svi seljacine koji ga slusaju kao i skoru..a eto napredni slusaju miroljubivu jugoslavenku lepu brenu koja je naravno iskrenakaya wrote:Ajde recitira konačno ljude istinu i što vas zapravo jebe. Jebe ih što im je 20 000 ljudi otpjevalo jugoslovenku mrtvo ladno i razdragano. I tužno poštujem njih ne mogu ništa, brena ovo, ono, uniforma ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tu vidim samo tebe i Brenu s tom krizom.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
Dosta nam je više!
Dobro, nju je njena prosla.
;-D
Brena pjeva popularne pjesme
Nebitno jesu li iskrene ili ne
Pogodila je ukus ..
Hi hi
I jos zarađuje .
Budi kao Brena
ne budi kao Fuko , koji ne kuzi dalje od nista.
Nebitno jesu li iskrene ili ne
Pogodila je ukus ..
Hi hi
I jos zarađuje .
Budi kao Brena
ne budi kao Fuko , koji ne kuzi dalje od nista.
ovo meni sve dokazuje jedno
Ljudi vole zabranjene pjesme i tocka
Vise nitko ne pjeva ustani bane
Sad cekam kad ce netko pokrenuti val pjevanja partizanskih
Ono, po krčmama , ne bilo gdje
Recimo Druze Tito , ljubicice bela
I td
Ljudi vole zabranjene pjesme i tocka
Vise nitko ne pjeva ustani bane
Sad cekam kad ce netko pokrenuti val pjevanja partizanskih
Ono, po krčmama , ne bilo gdje
Recimo Druze Tito , ljubicice bela
I td
Maggie19 wrote:Tu vidim samo tebe i Brenu s tom krizom.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
Dosta nam je više!
;-D
A na koncertu, koliko ih je bilo?
Koji kurac njih 20 tisuća pjevaju 'ja sam jugoslovenka'?
Što smo mi koji kurac? Hrvati?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, evo, i sora ide s vama u grupu po tom kriteriju ;-D
Last edited by Maggie19 on 17/12/2019, 19:23; edited 1 time in total
Lepa Brena
Jugoslovenka (duet Danijel Popovic & Vlado Kalember & Alen Islamovic)
Ovaj tekst je pregledan 123 961 puta
Odakle si lijepa djevojko
ko ti rodi oko plavetno
ko ti dade kosu zlacanu
ko te stvori tako vatrenu
Ref. 2x
Oci su mi more jadransko
kose su mi klasje panonsko
setna mi je dusa slovenska
ja sam Jugoslovenka
ko ti rodi oko plavetno
ko ti dade kosu zlacanu
ko te stvori tako vatrenu
Ref. 2x
Oci su mi more jadransko
kose su mi klasje panonsko
setna mi je dusa slovenska
ja sam Jugoslovenka
Pa dobro cemo se ljudi na ovoj pjesmi ljutite ?
Cemu ?
Cemu ?
Prije bi bio spol u pitanju, ali ti stalno oko nacije ;-Dcrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Tu vidim samo tebe i Brenu s tom krizom.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
Dosta nam je više!
;-D
Postani Eskim i ozdravi, ova sadasnja dvojba te izludila ;-@
Bas je krasna pjesma
I ja sam od danas jugoslovenka
Eto
@Crveni, ukrala ti foru
Ali. Ajmo ih izluđivati
Ti je šifra , jel tako
I ja sam od danas jugoslovenka
Eto
@Crveni, ukrala ti foru
Ali. Ajmo ih izluđivati
Ti je šifra , jel tako
mars u tri picke materine pusacice osunecenih i drugih kurceva ..pljujem na tebe koja podrzava onu koja je pjevala cetnicima na krvi ubijenih brcaka a najvise tvojih muslimana..puj govno jedno smrdljivo bezobrazno..gadis mi se pokvarena baboSora wrote:Brena pjeva popularne pjesme
Nebitno jeste li iskrene ili ne
Pogodila je ukus ..
Bok zdravo,
ja sam zarađivao.
Budi kao Brena
ne budi kao Fuko, koji ne kuži dalje od nista.
2015-09-08
Maggie19 wrote:Prije bi bio spol u pitanju, ali ti stalno oko nacije ;-Dcrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Tu vidim samo tebe i Brenu s tom krizom.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Smijemo mi sve, ljudi, samo ti opet imas krizu identiteta.
;-D
Dosta nam je više!
;-D
Postani Eskim i ozdravi, ova sadasnja dvojba te izludila ;-@
Ne, jebote, već se 25 godina mučim biti Hrvat i nesretan sam.
Imam osjećaj da sam jadan, da manje vrijedim, da sam kurac od ovce.
Onda ti dođe Lepa Brena i pjeva ja sam jugoslovenka, i vidim da je 98 posto Hrvata oko mene potpuno isti kao i ja, stisnuti, sputani, u grču, da su Hrvati, neki kurac, ono.
Opustimo se, daj, kakvi Hrvati, goni to sve u kurac.
Last edited by crvenkasti on 17/12/2019, 19:35; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
a cut ce nas i bandic..ovo je sve njegovo maslo sam da pobere novce od arene tako smrad medaoze slobodno dovest corbu a seselja da odrzi predavanje...nece dugo..svaka cast boysima..ovi drugi put nemaju sto traziti..kad ne zeles cuti da nisi dobro dosla onda ima i drugi nacin
2015-09-08
eto ti ga na fuko
Ti si prost bez razloga
Sad pisem o pjesmi ja sam jugoslovenka
Molim te objasni mi sti ti smeta u toj pjesmi
Jel bilo Juge ?
Je
Jel bilo jugoslovenki?
Je
Jel su pjesmu prije izvodili za Juge ?
Jesu
Jel pjesma poziva na rat i mrznju ?
Ne
Dakle . Sta ti u njoj smeta ? Pusacu nacifasistickih parola
Ti si prost bez razloga
Sad pisem o pjesmi ja sam jugoslovenka
Molim te objasni mi sti ti smeta u toj pjesmi
Jel bilo Juge ?
Je
Jel bilo jugoslovenki?
Je
Jel su pjesmu prije izvodili za Juge ?
Jesu
Jel pjesma poziva na rat i mrznju ?
Ne
Dakle . Sta ti u njoj smeta ? Pusacu nacifasistickih parola
Vuce, smiri.vuksadinare wrote:mars u tri picke materine pusacice osunecenih i drugih kurceva ..pljujem na tebe koja podrzava onu koja je pjevala cetnicima na krvi ubijenih brcaka a najvise tvojih muslimana..puj govno jedno smrdljivo bezobrazno..gadis mi se pokvarena baboSora wrote:Brena pjeva popularne pjesme
Nebitno jeste li iskrene ili ne
Pogodila je ukus ..
Bok zdravo,
ja sam zarađivao.
Budi kao Brena
ne budi kao Fuko, koji ne kuži dalje od nista.
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 17 of 33