Caramba chat
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Caramba chat
tre wrote:crveni je prije svega Hrvatina, eno Ero mu bacio pod nos brodske spise gdje su svi sa njegovim prezimenom Hrvati.Leviathan2 wrote:nisi znala da je crveni subotar :)Maggie19 wrote:Znaci, subotom radis, a druge dane nista.
:8-):
Da, jebote! Nisam nikad ni bio Srbin.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..crvenkasti wrote:tre wrote:crveni je prije svega Hrvatina, eno Ero mu bacio pod nos brodske spise gdje su svi sa njegovim prezimenom Hrvati.Leviathan2 wrote:nisi znala da je crveni subotar :)Maggie19 wrote:Znaci, subotom radis, a druge dane nista.
tre wrote:kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..crvenkasti wrote:tre wrote:crveni je prije svega Hrvatina, eno Ero mu bacio pod nos brodske spise gdje su svi sa njegovim prezimenom Hrvati.Leviathan2 wrote:nisi znala da je crveni subotar :)Maggie19 wrote:Znaci, subotom radis, a druge dane nista.
Bezveze vičemo da smo Hrvati. To smo i prije bili.
crvenkasti-
2014-04-17
ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:tre wrote:kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..crvenkasti wrote:tre wrote:crveni je prije svega Hrvatina, eno Ero mu bacio pod nos brodske spise gdje su svi sa njegovim prezimenom Hrvati.Leviathan2 wrote:
nisi znala da je crveni subotar :)
tre wrote:ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:tre wrote:kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..crvenkasti wrote:tre wrote:
crveni je prije svega Hrvatina, eno Ero mu bacio pod nos brodske spise gdje su svi sa njegovim prezimenom Hrvati.
Ja sam prva generacija Hrvata. Koja si ti? Druga?
crvenkasti-
2014-04-17
ma koja prva peta deseta, bitno je da si Hrvatina i da si nadošso da su svi s tvojim prezimenom Hrvatine ali neki izrod prešao na pravoslavlje i sjebo cijelu lozu. Na sreću sad si ti tu da sve to popravišcrvenkasti wrote:tre wrote:ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:tre wrote:kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..crvenkasti wrote:
tre wrote:ma koja prva peta deseta, bitno je da si Hrvatina i da si nadošso da su svi s tvojim prezimenom Hrvatine ali neki izrod prešao na pravoslavlje i sjebo cijelu lozu. Na sreću sad si ti tu da sve to popravišcrvenkasti wrote:tre wrote:ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:tre wrote:
kao ni 90% današnjih srba, to sve vlaji, hrvati, bugari, šiptari..
crvenkasti-
2014-04-17
to Hrvatinocrvenkasti wrote:tre wrote:ma koja prva peta deseta, bitno je da si Hrvatina i da si nadošso da su svi s tvojim prezimenom Hrvatine ali neki izrod prešao na pravoslavlje i sjebo cijelu lozu. Na sreću sad si ti tu da sve to popravišcrvenkasti wrote:tre wrote:ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:
joooj, ako te ćale vidicrvenkasti wrote:tre wrote:ma koja prva peta deseta, bitno je da si Hrvatina i da si nadošso da su svi s tvojim prezimenom Hrvatine ali neki izrod prešao na pravoslavlje i sjebo cijelu lozu. Na sreću sad si ti tu da sve to popravišcrvenkasti wrote:tre wrote:ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodilicrvenkasti wrote:
nek samo zapjeva onu našu zovi samo zoviNoor wrote:joooj, ako te ćale vidicrvenkasti wrote:tre wrote:ma koja prva peta deseta, bitno je da si Hrvatina i da si nadošso da su svi s tvojim prezimenom Hrvatine ali neki izrod prešao na pravoslavlje i sjebo cijelu lozu. Na sreću sad si ti tu da sve to popravišcrvenkasti wrote:tre wrote:
ne mi, to vi novootkriveni Hrvati puni ponosa i sreće pa galamite da svi znaju, nije to mala stvar u vašim životima, skoro kao da ste se ponovno rodili
tre wrote:
nek samo zapjeva onu našu zovi samo zovi
Neću tu, to je četnička.
crvenkasti-
2014-04-17
ma što te briga, ti udri po našoj, biće ti lakši prijelaz sa poznatim melodijamacrvenkasti wrote:tre wrote:
Neću tu, to je četnička.
tre wrote:crvenkasti wrote:tre wrote:
Neću tu, to je četnička.
ma što te briga, ti udri po našoj, biće ti lakši prijelaz sa poznatim melodijama
Ne mogu pjevat ono "Srijem, Banat i Bačka, tri srca junačka!"
To mi je, baš ono, četnički! Užas!
Zašto i to nismo promijenili?
I stavili nešto drugo, hrvatsko. Npr. "Lopovluk, otimačina i pljačka, tri postupka junačka!"
crvenkasti-
2014-04-17
ma pusti to Hrvatino, uživaj u trenutku spoznaje da si napokon zbacio taj teški srpski balast sa sebecrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:tre wrote:
Neću tu, to je četnička.
ma što te briga, ti udri po našoj, biće ti lakši prijelaz sa poznatim melodijama
I stavili nešto drugo, hrvatsko. Npr. "Lopovluk, otimačina i pljačka, tri postupka junačka!"
tre wrote:ma pusti to Hrvatino, uživaj u trenutku spoznaje da si napokon zbacio taj teški srpski balast sa sebecrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:tre wrote:
Neću tu, to je četnička.
Znam, ali osjećam se glupo. Jel to normalno?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije, to očito vučeš nešto sa sobom iz srpskog životacrvenkasti wrote:tre wrote:ma pusti to Hrvatino, uživaj u trenutku spoznaje da si napokon zbacio taj teški srpski balast sa sebecrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti wrote:
Neću tu, to je četnička.
tre wrote:Nije, to očito vučeš nešto sa sobom iz srpskog životacrvenkasti wrote:tre wrote:ma pusti to Hrvatino, uživaj u trenutku spoznaje da si napokon zbacio taj teški srpski balast sa sebecrvenkasti wrote:tre wrote:
Zato sam i postao Hrvat. Srbi su mi se rugali.
Pogotovo moj otac. Četnik smrdljivi!
Eto mu sad tko je glup!
crvenkasti-
2014-04-17
Nije lijepo da o svojim roditeljima ružno govoriš. Sad si Hrvat i izbaci iz sebe tu ružnu naviku jer to mi Hrvati ne radimo :)crvenkasti wrote:tre wrote:Nije, to očito vučeš nešto sa sobom iz srpskog životacrvenkasti wrote:tre wrote:ma pusti to Hrvatino, uživaj u trenutku spoznaje da si napokon zbacio taj teški srpski balast sa sebecrvenkasti wrote:
Zato sam i postao Hrvat. Srbi su mi se rugali.
Pogotovo moj otac. Četnik smrdljivi!
Eto mu sad tko je glup!
di je ona zenska nepogoda
opet je zdimila negdje
kolko cu ja camit
opet je zdimila negdje
kolko cu ja camit
2014-04-19
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50