Caramba chat
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Caramba chat
Ra wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.Noor wrote:opet korteđavanje
samo mene nitko neće
Zašto istarski?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nije istarski, dalmatinski je.Eroo wrote:Ra wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.Noor wrote:opet korteđavanje
samo mene nitko neće
Zašto istarski?
Guest- Guest
tre wrote:Svatko voli svoju vrstu no ti si očito izuzetakcrvenkasti wrote:Ne volim konje.
haha, opet? ok, čut ćemo se kad posložim raspored :)tre wrote:ma pusti ti to, ajmo mi termin za masažu dogovoriti :)))Noor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.Noor wrote:opet korteđavanje
samo mene nitko neće
od sutra sam opet u Umagu i držim da ću biti dolje barem 2 tjedna pa ako uhvatiš vremena kavica u dobrom društvu bi mi prijala
ma znam halter, zezam s asocijacijomRa wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.Noor wrote:opet korteđavanje
samo mene nitko neće
A štajaznam. Vidim da se kosiš s kosim i kosnim... ono, mislim se, možda nema vremena guglatiNoor wrote:ma znam halter, zezam s asocijacijomRa wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.Noor wrote:opet korteđavanje
samo mene nitko neće
Guest- Guest
sve pomalo..stignem jaRa wrote:A štajaznam. Vidim da se kosiš s kosim i kosnim... ono, mislim se, možda nema vremena guglatiNoor wrote:ma znam halter, zezam s asocijacijomRa wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:
Ma neeee. Ovo je bilo kokolavanje, a ne korteđavanje.
A e. Opasno te naljutio onaj mali. Samo čekam da ga istriskaš. Ne usudim se ništa napisati.Noor wrote:sve pomalo..stignem jaRa wrote:A štajaznam. Vidim da se kosiš s kosim i kosnim... ono, mislim se, možda nema vremena guglatiNoor wrote:ma znam halter, zezam s asocijacijomRa wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:
okolokavanje?!
Guest- Guest
Kokolavanje,... kokolo...je vjerojatno isti korjen, na to sam mislio.Ra wrote:Nije istarski, dalmatinski je.Eroo wrote:Ra wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:
Zašto istarski?
ona ti je s faraRa wrote:Istarski?veber wrote:taj istarski ni istrijaani ne kuže.
Megi je iz Istre?
2014-12-30
Di ti je to?veber wrote:ona ti je s faraRa wrote:Istarski?veber wrote:taj istarski ni istrijaani ne kuže.
Megi je iz Istre?
Guest- Guest
tre wrote:Svatko voli svoju vrstu no ti si očito izuzetakcrvenkasti wrote:Ne volim konje.
Ja sam Hrvat, a ne konj.
crvenkasti-
2014-04-17
jedna od žena, smije li se to reći a nisi u braku?Ra wrote:Nije istarski, dalmatinski je.Eroo wrote:Ra wrote:kokolavati se=umiljavati seNoor wrote:okolokavanje?!Ra wrote:
Zašto istarski?
zadar, pljuneš na arheološki a s fijankama sa sv donata obrišeš nos.
i veli ona meni niti se ne sjećam tog stranog jezika;
razmakni škure, ali ne diraj grilje da stavin kušine.
ok, odoh na kavu
2014-12-30
nisi ti iz dalmacije.Ra wrote:Di ti je to?veber wrote:ona ti je s faraRa wrote:Istarski?veber wrote:taj istarski ni istrijaani ne kuže.
Megi je iz Istre?
lapsus tipkovnica s foora je
2014-12-30
veber wrote:nisi ti iz dalmacije.Ra wrote:Di ti je to?veber wrote:ona ti je s faraRa wrote:Istarski?veber wrote:taj istarski ni istrijaani ne kuže.
Megi je iz Istre?
Nisam, a bome nisi ni ti koliko vidim iz priloženog.
Noora je iz Foora.
Megi je iz Regi.
Guest- Guest
nebumo sada prebrajali zrnca. ovo je čet i svi se volimo.Ra wrote:veber wrote:nisi ti iz dalmacije.Ra wrote:Di ti je to?veber wrote:ona ti je s faraRa wrote:
Istarski?
Megi je iz Istre?
Nisam, a bome nisi ni ti koliko vidim iz priloženog.
Noora je iz Foora.
Megi je iz Regi.
dobro-ne baš svi, ali na četu vlada toleranca i ne stavljamo slike golih žena.
upsss obnaženih.
;)
2014-12-30
btw
far iliti pharos je jako lijep otok, posjeti unutrašnjost koja je prekrasna.
otok šćedro. to treba osjetiti.
ima jedna prekrasna plaža/uvala i samo brodom možeš tamo.
far iliti pharos je jako lijep otok, posjeti unutrašnjost koja je prekrasna.
otok šćedro. to treba osjetiti.
ima jedna prekrasna plaža/uvala i samo brodom možeš tamo.
2014-12-30
je a severina je nevinacrvenkasti wrote:tre wrote:Svatko voli svoju vrstu no ti si očito izuzetakcrvenkasti wrote:Ne volim konje.
Ja sam Hrvat, a ne konj.
tre wrote:je a severina je nevinacrvenkasti wrote:tre wrote:Svatko voli svoju vrstu no ti si očito izuzetakcrvenkasti wrote:Ne volim konje.
Ja sam Hrvat, a ne konj.
Ako malo ličim na konja, ne moram odmah biti konj.
crvenkasti-
2014-04-17
dobio je za početak, ako će tražit repete...tu samRa wrote:A e. Opasno te naljutio onaj mali. Samo čekam da ga istriskaš. Ne usudim se ništa napisati.Noor wrote:sve pomalo..stignem jaRa wrote:A štajaznam. Vidim da se kosiš s kosim i kosnim... ono, mislim se, možda nema vremena guglatiNoor wrote:ma znam halter, zezam s asocijacijomRa wrote:
kokolavati se=umiljavati se
Sto sam ja to propustila?!
:-D
:-D
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50