Caramba chat
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Caramba chat
tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđaprckov wrote:ma to sam mislio za pocetakRa wrote:Samoprckov wrote:di je ona ajkula da joj skratim peraja
I ne okreći se...
Nisi jedini strijelac u mom životu.
Ali si najvažniji
onda ide druga faza obrade
I reko odo vidit di mi je simpatija I sta radi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđaprckov wrote:ma to sam mislio za pocetakRa wrote:Samoprckov wrote:di je ona ajkula da joj skratim peraja
I ne okreći se...
Ali si najvažniji
Guest- Guest
neka te josRa wrote:Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđaprckov wrote:ma to sam mislio za pocetakRa wrote:
Samo
I ne okreći se...
Ali si najvažniji
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
2014-04-19
inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
znas
2014-04-19
A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)prckov wrote:neka te josRa wrote:Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđaprckov wrote:
ma to sam mislio za pocetak
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
Guest- Guest
ma vise si ti od simpatijeRa wrote:Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđaprckov wrote:ma to sam mislio za pocetakRa wrote:
Samo
I ne okreći se...
Ali si najvažniji
to ja jez malo bockam
2014-04-19
Ne, ne znam :Dprckov wrote:inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
Ti si samo galamdžija na entu.
Guest- Guest
meni se cini da ce meni nesto izletit sto ces ti pogresno shvatitRa wrote:A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)prckov wrote:neka te josRa wrote:Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:tek usto evo I kavu priprwmioRa wrote:
Eto njega, a taman sam se mislila odjaviti. Bome si se naučio šuljati iza leđa
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
I eto ga, belaj
2014-04-19
ma samo sam obazriv prema cvjetovimaRa wrote:Ne, ne znam :Dprckov wrote:inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
2014-04-19
Zašto se bojiš? Pa već smo se svađali i to skoro cijelu godinu. Nije vrag da me se sad odjednom bojišprckov wrote:meni se cini da ce meni nesto izletit sto ces ti pogresno shvatitRa wrote:A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)prckov wrote:neka te josRa wrote:Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.prckov wrote:
tek usto evo I kavu priprwmio
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
I eto ga, belaj
Guest- Guest
Da pogodim koji cvjetak sam.prckov wrote:ma samo sam obazriv prema cvjetovimaRa wrote:Ne, ne znam :Dprckov wrote:inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
Smrdan?
Guest- Guest
ja ne znam za toRa wrote:Zašto se bojiš? Pa već smo se svađali i to skoro cijelu godinu. Nije vrag da me se sad odjednom bojišprckov wrote:meni se cini da ce meni nesto izletit sto ces ti pogresno shvatitRa wrote:A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)prckov wrote:neka te josRa wrote:
Simpatija je upravo mislila na počinak. Ali ostat ću malo. Nema smisla da piješ kavu sam.
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
I eto ga, belaj
prvi glas
a vjerojatno se bojim zato sto mi je nesto ili neko vazan
I stalo mi do tog nesto ili nekog
2014-04-19
ljubicicaRa wrote:Da pogodim koji cvjetak sam.prckov wrote:ma samo sam obazriv prema cvjetovimaRa wrote:Ne, ne znam :Dprckov wrote:inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
Smrdan?
2014-04-19
Ah, da, ti ne pamtiš svađe, samo lijepe stvari. Lijep je ovaj engleski poker.prckov wrote:ja ne znam za toRa wrote:Zašto se bojiš? Pa već smo se svađali i to skoro cijelu godinu. Nije vrag da me se sad odjednom bojišprckov wrote:meni se cini da ce meni nesto izletit sto ces ti pogresno shvatitRa wrote:A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)prckov wrote:
neka te jos
pozelio sam te
pogotovo kad se naljutis
I eto ga, belaj
prvi glas
Kad ti je netko važan i stalo ti je do nečeg ili nekog, ne znači da se trebaš odreći sebe i ne biti ono što jesi.
Ionako prijeili kasnije pokažemo slabosti. Zašto ne odmah, zašto kasnije? Uštedimo svima puno vremena.
Guest- Guest
Bijela? Fali još samo drug Tito.prckov wrote:ljubicicaRa wrote:Da pogodim koji cvjetak sam.prckov wrote:ma samo sam obazriv prema cvjetovimaRa wrote:Ne, ne znam :Dprckov wrote:inace salim se za ove gore postove sto kao prijetim nesto
znas
Smrdan?
Guest- Guest
ne znam da smo se svadaliRa wrote:Ah, da, ti ne pamtiš svađe, samo lijepe stvari. Lijep je ovaj engleski poker.prckov wrote:ja ne znam za toRa wrote:Zašto se bojiš? Pa već smo se svađali i to skoro cijelu godinu. Nije vrag da me se sad odjednom bojišprckov wrote:meni se cini da ce meni nesto izletit sto ces ti pogresno shvatitRa wrote:
A onda me moraš naljutiti. Da vidim kako ćeš to napraviti. :)
I eto ga, belaj
prvi glas
Kad ti je netko važan i stalo ti je do nečeg ili nekog, ne znači da se trebaš odreći sebe i ne biti ono što jesi.
Ionako prijeili kasnije pokažemo slabosti. Zašto ne odmah, zašto kasnije? Uštedimo svima puno vremena.
ja ponekad se nekom nagovorim i to je sve
kolko se sjecam tebi sam se mozda jednom ili dva puta ali nizta vazno
jedno ne iskljucuje drugo, tj taj "strah" I slabosti
ipak sam ja jez
2014-04-19
plavaRa wrote:Bijela? Fali još samo drug Tito.prckov wrote:ljubicicaRa wrote:Da pogodim koji cvjetak sam.prckov wrote:ma samo sam obazriv prema cvjetovimaRa wrote:
Ne, ne znam :D
Smrdan?
bijela je bezbojna
2014-04-19
uostalom ima puno toga za sto mislim da se ne slazemo
ali nam je fundament isti
nista sto uz jednu kavice ne bi bio problem da se na kraju ti ipak slozis sa mnom
ali nam je fundament isti
nista sto uz jednu kavice ne bi bio problem da se na kraju ti ipak slozis sa mnom
2014-04-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50