Caramba chat
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Caramba chat
Zbog takvog stava ćeš prije uloviti nekog soma nego jegulju ili oradu.prckov wrote:pa moram imat nestoRa wrote:Svakako ćeš bolje proći bez mamaca. :)prckov wrote:al je sansaRa wrote:Bome i nije garancija. :)prckov wrote:
ja jesam siguran
doduse to I nije neka garancija
Barem te neću cimati i zezati.
ne mislim na "ono nesto" sto glumci kao imaju
nesto sto ce te impresionirat I tako prides blize i ja te cap - ulovim
Moram krenuti. Nastavit ćemo ovaj naš igrokaz nekom drugom zgodom. :)
Guest- Guest
ok, cuvaj seRa wrote:Zbog takvog stava ćeš prije uloviti nekog soma nego jegulju ili oradu.prckov wrote:pa moram imat nestoRa wrote:Svakako ćeš bolje proći bez mamaca. :)prckov wrote:al je sansaRa wrote:
Bome i nije garancija. :)
Barem te neću cimati i zezati.
ne mislim na "ono nesto" sto glumci kao imaju
nesto sto ce te impresionirat I tako prides blize i ja te cap - ulovim
Moram krenuti. Nastavit ćemo ovaj naš igrokaz nekom drugom zgodom. :)
I moram priznat da mi se dopadas
jako
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma jok, važni ste mi oboje, zato uživam gledat razvoj situacije, pa dobronamjerno doziram s kerozinomprckov wrote:noorka znas da smo ja I ti dobriNoor wrote:dobro, štas taka, mogla si me podržati, pa nek se pati i daljeRa wrote:Oyebetne živote!Noor wrote:da, s jednog drugog foruma :)prckov wrote:
a vi se to znate odprije?
Vuneni, ne slušaj ju, hoće nas zavaditi. Viri nam u karte i zbunjuje nas
Vamo gledaj...
Dijeli karte i ne varaj. Barem da se ne vidi tako jako.
zar ti je vaznija zenska solidarniost I prijateljstvo od toga
Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Cistrokrvno.
;-))
Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Podaj mi barenko pinkicu jubavi, očadu, kalmaj fortunal o briga i biću tvoja dovika
Eeee, bas to..;-)))Noor wrote:Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Podaj mi barenko pinkicu jubavi, očadu, kalmaj fortunal o briga i biću tvoja dovika
Neću uopće komentirati ovo.Noor wrote:Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Vi navijate za medvjeda, a Žuću ćete zatući, bez obzira tko prvi padne s drveta. Već vidim.
Guest- Guest
ravnoteza je kljuc opstanka...a ja sam - vagaRa wrote:Neću uopće komentirati ovo.Noor wrote:Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Vi navijate za medvjeda, a Žuću ćete zatući, bez obzira tko prvi padne s drveta. Već vidim.
Ti si vaga pa ćeš nam svima mjeriti po svom aršinu? Ali ja nisam vaga. Ja mogu bez te vaše harmonije kojoj neprestano težiteNoor wrote:ravnoteza je kljuc opstanka...a ja sam - vagaRa wrote:Neću uopće komentirati ovo.Noor wrote:Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A jok, nikome ja ne mjerim, samo promatramRa wrote:Ti si vaga pa ćeš nam svima mjeriti po svom aršinu? Ali ja nisam vaga. Ja mogu bez te vaše harmonije kojoj neprestano težiteNoor wrote:ravnoteza je kljuc opstanka...a ja sam - vagaRa wrote:Neću uopće komentirati ovo.Noor wrote:Maggie19 wrote:Citajuci vas dvoje, bas se mislim kako mi fali ovo korteđavanje po forumu.
Cistrokrvno.
;-))
Provjereno i dokazano!Ra wrote:Noor wrote:Ide s blizancimaYekeYeke wrote:cuj vaga...
Da?Noor wrote:Provjereno i dokazano!Ra wrote:Noor wrote:Ide s blizancimaYekeYeke wrote:cuj vaga...
:)
Guest- Guest
Ra wrote:Da?Noor wrote:Provjereno i dokazano!Ra wrote:Noor wrote:Ide s blizancimaYekeYeke wrote:cuj vaga...
Ne ceri se nego priznaj, jesi li provjerila ili nagađašNoor wrote:Ra wrote:Da?Noor wrote:Provjereno i dokazano!Ra wrote:Noor wrote:
Ide s blizancima
Guest- Guest
Jbg, nisu ni blizanci sto su nekad biliRa wrote:Ne ceri se nego priznaj, jesi li provjerila ili nagađašNoor wrote:Ra wrote:Da?Noor wrote:Provjereno i dokazano!Ra wrote:
Poslije vage nitko nije onakav kakav je bio prijeNoor wrote:Jbg, nisu ni blizanci sto su nekad biliRa wrote:Ne ceri se nego priznaj, jesi li provjerila ili nagađašNoor wrote:Ra wrote:Da?Noor wrote:
Provjereno i dokazano!
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50