Caramba chat
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Caramba chat
Njah. Nećemo sad plakati za prolivenim mlijekom. Valjda sam ju trebala odraditi. :)Noor wrote:jesi, bolje da si tu bila s nama, nego se tamo borila s njenim demonimaRa wrote:Očito sam propustila zlatne godine. :Dtre wrote:dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:zlatna 2017.tre wrote:
e jesam ih se ja nadobijao tu
Guest- Guest
Što nastade od onog ?prckov wrote:uf kad je dovatimtre wrote:a ništa, javi se kad te prcko očerupaRa wrote:tre wrote:ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:
Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.
Nemam rana, perje mi je na mjestu i ne znam što ćeš mi vidati.
Ali hvala ti na lijepim namjerama.
Gdje je nestao moj zaljubljeni ? Samo bi me čerupao.
Nježnost se ne isplati. Treba pokazati zube.
Guest- Guest
veber wrote:Veli model, nemoj.Ra wrote:Naravno. Iznenađena sam da ih još nisi okačio negdje.veber wrote:oš vidjeti nove fotke
drugi kadar
drugi model?
Tako da za sada nikaj.
Naišao si na neku normalnu?
Guest- Guest
U stalnom sam strahu za vlastito perje te napadam i one koji nisu krivi.tre wrote:
navijam za tebe nakon što se onako bezrazložno i bjesomučno okomila na mene iz samo njoj znanih i neznanih razloga
Sorry
Guest- Guest
još samo maloRa wrote:U stalnom sam strahu za vlastito perje te napadam i one koji nisu krivi.tre wrote:
navijam za tebe nakon što se onako bezrazložno i bjesomučno okomila na mene iz samo njoj znanih i neznanih razloga
Sorry
Ok, prošlo me
Ra wrote:Njah. Nećemo sad plakati za prolivenim mlijekom. Valjda sam ju trebala odraditi. :)Noor wrote:jesi, bolje da si tu bila s nama, nego se tamo borila s njenim demonimaRa wrote:Očito sam propustila zlatne godine. :Dtre wrote:dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:
zlatna 2017.
To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Zašto koristimo strane kad imamo naše lijepe hrvatske poslovice?
Naša je izražajnija: "Poslije jebanja nema kajanja."
crvenkasti-
2014-04-17
to je bosanska poslovica..sada da ćutiš..crvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Guest- Guest
Legendovich wrote:to je bosanska poslovica..sada da ćutiš..crvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Bosanki, srpski, sve je to hrvatski.
crvenkasti-
2014-04-17
a ne znam, valjda kravljecrvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Bas me jedan Turcin jucer pita za jezike "doli",na balkanu..rekoh mu sve je to jedan jezik,osim makedonije i zlovenije..svi su doli tamo braća,samo se nesh posvadili..svako malo ratuju..crvenkasti wrote:Legendovich wrote:to je bosanska poslovica..sada da ćutiš..crvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Guest- Guest
Legendovich wrote:Bas me jedan Turcin jucer pita za jezike "doli",na balkanu..rekoh mu sve je to jedan jezik,osim makedonije i zlovenije..svi su doli tamo braća,samo se nesh posvadili..svako malo ratuju..crvenkasti wrote:Legendovich wrote:to je bosanska poslovica..sada da ćutiš..crvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Hrvati bi trebali govori njemački, a bosanci turski. Ovako misle da smo svi Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
yahh..problem jest sto ste se krizali uzduz i poprijeko,pa vise ne znas tk oje bosanac,tko srbin,a tko hrvat..i to pofanj destljeca,gdje je Ljubav prštala na ORA-ma u ORB-ovima,kao i prva jebacka iskustva na Zlarinu,u plemenitim Izvidjacima..crvenkasti wrote:Legendovich wrote:Bas me jedan Turcin jucer pita za jezike "doli",na balkanu..rekoh mu sve je to jedan jezik,osim makedonije i zlovenije..svi su doli tamo braća,samo se nesh posvadili..svako malo ratuju..crvenkasti wrote:Legendovich wrote:to je bosanska poslovica..sada da ćutiš..crvenkasti wrote:To "plakati nad prolivenim mlijekom" je glupa kineska poslovica. Kakvo mlijeko?
Hrvati bi trebali govori njemački, a bosanci turski. Ovako misle da smo svi Srbi.
zato ste danas svi braća..
Guest- Guest
ako se već skinula da ju nacrtam...Ra wrote:veber wrote:Veli model, nemoj.Ra wrote:Naravno. Iznenađena sam da ih još nisi okačio negdje.veber wrote:oš vidjeti nove fotke
drugi kadar
drugi model?
Tako da za sada nikaj.
Naišao si na neku normalnu?
...ali ok. vlasnica je grafike.
2014-12-30
Još nisam vodio osobu koja se toliko uzbuđuje zbog tričarija, a istovremeno je toliko duboko nesvjesna osnovnih životnih stvari.
crvenkasti-
2014-04-17
Eeee?crvenkasti wrote:Još nisam vodio osobu koja se toliko uzbuđuje zbog tričarija, a istovremeno je toliko duboko nesvjesna osnovnih životnih stvari.
Ogovaras me, je li?! ;-^^
Maggie19 wrote:Eeee?crvenkasti wrote:Još nisam vidio osobu koja se toliko uzbuđuje zbog tričarija, a istovremeno je toliko duboko nesvjesna osnovnih životnih stvari.
Zar si i ti takva?
Takva je moja žena.
crvenkasti-
2014-04-17
Hmm, parcijalno.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Eeee?crvenkasti wrote:Još nisam vidio osobu koja se toliko uzbuđuje zbog tričarija, a istovremeno je toliko duboko nesvjesna osnovnih životnih stvari.
Zar si i ti takva?
Takva je moja žena.
Uzbudjujem se zbog svega ili ni zbog cega.
Na refule.
Ovca.crvenkasti wrote:kurac
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50