Caramba chat
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Caramba chat
e jesam ih se ja nadobijao tuNoor wrote:prckov wrote:hahaha sjecamNoor wrote:prckov wrote:hm..cega?Noor wrote:
onda, jel se sjećaš?
ti su poljupci pravi
i ovaj je vrh
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.tre wrote:
pa da se javim, rekla si prcku da se ne javlja pa ja onako sramežljivo pitam el se mogu ja javit
zlatna 2017.tre wrote:e jesam ih se ja nadobijao tuNoor wrote:prckov wrote:hahaha sjecamNoor wrote:prckov wrote:
hm..cega?
ti su poljupci pravi
i ovaj je vrh
dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:zlatna 2017.tre wrote:e jesam ih se ja nadobijao tuNoor wrote:prckov wrote:hahaha sjecamNoor wrote:
ti su poljupci pravi
i ovaj je vrh
Naravno. Iznenađena sam da ih još nisi okačio negdje.veber wrote:oš vidjeti nove fotke
drugi kadar
drugi model?
Guest- Guest
tre wrote:ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.tre wrote:
pa da se javim, rekla si prcku da se ne javlja pa ja onako sramežljivo pitam el se mogu ja javit
Nemam rana, perje mi je na mjestu i ne znam što ćeš mi vidati.
Ali hvala ti na lijepim namjerama.
Guest- Guest
Očito sam propustila zlatne godine. :Dtre wrote:dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:zlatna 2017.tre wrote:e jesam ih se ja nadobijao tuNoor wrote:prckov wrote:
hahaha sjecam
ti su poljupci pravi
i ovaj je vrh
Guest- Guest
jesi, bolje da si tu bila s nama, nego se tamo borila s njenim demonimaRa wrote:Očito sam propustila zlatne godine. :Dtre wrote:dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:zlatna 2017.tre wrote:e jesam ih se ja nadobijao tuNoor wrote:
i ovaj je vrh
Veli model, nemoj.Ra wrote:Naravno. Iznenađena sam da ih još nisi okačio negdje.veber wrote:oš vidjeti nove fotke
drugi kadar
drugi model?
Tako da za sada nikaj.
2014-12-30
Svaki čas mi se desi da ispadnem glup.
Već me nervira to...
Već me nervira to...
crvenkasti-
2014-04-17
a ništa, javi se kad te prcko očerupaRa wrote:tre wrote:ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.tre wrote:
a mišljenja smo da baš uživaš u tome, rekla bi moja pokojna baka budali je more do koljena :)crvenkasti wrote:Svaki čas mi se desi da ispadnem glup.
Već me nervira to...
Noor wrote:
zlatna 2017.
Osjetio sam te iako je mrak. Tvoj je parfem slatko obećanje što me mami. Dodirni me.
crvenkasti-
2014-04-17
vidi ti našeg crvenog, ide to tebi :)crvenkasti wrote:Noor wrote:
zlatna 2017.
Osjetio sam te iako je mrak. Tvoj je parfem slatko obećanje što me mami. Dodirni me.
daj neki dulji tekst
Noor wrote:vidi ti našeg crvenog, ide to tebi :)crvenkasti wrote:Noor wrote:
zlatna 2017.
daj neki dulji tekst
nema mi megi ...
crvenkasti-
2014-04-17
doći će, budi strpljiv :)crvenkasti wrote:Noor wrote:vidi ti našeg crvenog, ide to tebi :)crvenkasti wrote:Noor wrote:
zlatna 2017.
daj neki dulji tekst
nema mi megi ...
evo opet te nemaRa wrote:Stvarno nije u redu što toliko čekaš.prckov wrote:di si ti pileRa wrote:Svalercino. Ti se ne javljaj.prckov wrote:vid ovih baustelki
e sto cu vam perje ocupat
ja ovdje camim cekajuci a tebe nigdje
jel ti mislis da sam ja citav zivot ceko da bi jos ceko
Probaj možda budeš manje čeko
pa dokle vise
I cvijece sto sam ti donio je uvelo
moro sam ga bacit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
uf kad je dovatimtre wrote:a ništa, javi se kad te prcko očerupaRa wrote:tre wrote:ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.tre wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
navijam za tebe nakon što se onako bezrazložno i bjesomučno okomila na mene iz samo njoj znanih i neznanih razlogaprckov wrote:uf kad je dovatimtre wrote:a ništa, javi se kad te prcko očerupaRa wrote:tre wrote:ja sam tu da vidam rane a ne da nanosim bolRa wrote:
Pa eto javio si se. Samo mi perje ne diraj.
Njah. Nećemo sad plakati za prolivenim mlijekom. Valjda sam ju trebala odraditi. :)Noor wrote:jesi, bolje da si tu bila s nama, nego se tamo borila s njenim demonimaRa wrote:Očito sam propustila zlatne godine. :Dtre wrote:dobra godina, za pamćenjeNoor wrote:zlatna 2017.tre wrote:
e jesam ih se ja nadobijao tu
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50