Škoro provalio u hdzov kukuruz
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Škoro provalio u hdzov kukuruz
A uz to sve treba ići u konzulati glasovati. Kažem ispod 1%
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ne obraćaju se jer su ti ljudi vani na zapadu ionako diskvalificirani iz utrke.ZNA SE zašto a da su to glasači HDZ-a već bi pronašli način.Naravno to ide i Zokija jer su tamo oboje u minusu.Samo mi je blentavo kad kolinda poziva da se ljudi vrate a drugi dan glumi merlinku pred bandićem.Znaš što na to ljudi vele ili bolje pitanje koja psovka prevladava?vuksadinare wrote:
pa realno hdz i koli se ni ne obracaju toj novoj dijaspori..bilo bi to ipak bezobrazno...zoki se pokusao obratiti pa je dobio papriku...hdz i koli ponajprije ciljao stariju populaciju dijaspore poput ere i hvataju njihov sentiment a oni ce i vise izaci na izbore nego ova nova dijaspora
vili40-
2015-08-02
pa bice tako ako skoro pobjedi...dva puta izgubit izbore u kratkom roku a treci blizu tesko da bi hdzove inzeresne grupe dozolile plenkiju da ih odvede u treci poraz...dva puta nije vise slucajno norkaNoor wrote:Milo mooojeee, milo mame svojevuksadinare wrote:...i to je ok...jer realno tesko da ce biti neke suradnje na relaciji skoro-plenki...pa bolje izbori nego pat pozicija..trpjet ce drzava...a ionako plenkiju su dani odbrojani ako koli izgubi...rusit ce ga pucem unutar hdz-a..ili ce zbog pritiska morati raspisati izbore ranije unutar hdz-aNoor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
Više moje, nego mame svojeeee..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa mora ih pozivati...ako nista drugo reda radi..a zna da joj je taj poziv bacen u vjetar osim ako se nesto drasticno ne promjeni..vili40 wrote:ne obraćaju se jer su ti ljudi vani na zapadu ionako diskvalificirani iz utrke.ZNA SE zašto a da su to glasači HDZ-a već bi pronašli način.Naravno to ide i Zokija jer su tamo oboje u minusu.Samo mi je blentavo kad kolinda poziva da se ljudi vrate a drugi dan glumi merlinku pred bandićem.Znaš što na to ljudi vele ili bolje pitanje koja psovka prevladava?vuksadinare wrote:
pa realno hdz i koli se ni ne obracaju toj novoj dijaspori..bilo bi to ipak bezobrazno...zoki se pokusao obratiti pa je dobio papriku...hdz i koli ponajprije ciljao stariju populaciju dijaspore poput ere i hvataju njihov sentiment a oni ce i vise izaci na izbore nego ova nova dijaspora
2015-09-08
ali drugi dan im poruči da se sljedećih pet godina korupcija i sav drugi lopovluk ne samo neće dirati nego da će ona to i štititi.A kako drugačije da to ljudi protumače?vuksadinare wrote:pa mora ih pozivati...ako nista drugo reda radi..a zna da joj je taj poziv bacen u vjetar osim ako se nesto drasticno ne promjeni..vili40 wrote:ne obraćaju se jer su ti ljudi vani na zapadu ionako diskvalificirani iz utrke.ZNA SE zašto a da su to glasači HDZ-a već bi pronašli način.Naravno to ide i Zokija jer su tamo oboje u minusu.Samo mi je blentavo kad kolinda poziva da se ljudi vrate a drugi dan glumi merlinku pred bandićem.Znaš što na to ljudi vele ili bolje pitanje koja psovka prevladava?vuksadinare wrote:
vili40-
2015-08-02
ma vidi vili..jasno je da su ona i plenki duzni bandicu...koli jer joj ovaj sufinancira kapanju zagrebackom lovom a plenki duguje bandicu zbog njegovih rucica u saboru a bandiceve usluge nisu sigurno besplatne..vili40 wrote:ali drugi dan im poruči da se sljedećih pet godina korupcija i sav drugi lopovluk ne samo neće dirati nego da će ona to i štititi.A kako drugačije da to ljudi protumače?vuksadinare wrote:pa mora ih pozivati...ako nista drugo reda radi..a zna da joj je taj poziv bacen u vjetar osim ako se nesto drasticno ne promjeni..vili40 wrote:ne obraćaju se jer su ti ljudi vani na zapadu ionako diskvalificirani iz utrke.ZNA SE zašto a da su to glasači HDZ-a već bi pronašli način.Naravno to ide i Zokija jer su tamo oboje u minusu.Samo mi je blentavo kad kolinda poziva da se ljudi vrate a drugi dan glumi merlinku pred bandićem.Znaš što na to ljudi vele ili bolje pitanje koja psovka prevladava?vuksadinare wrote:
2015-09-08
Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
:D lakrdija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zašto lakrdija ? Vladajuća stranka nije uspjela progurat svog kandidata dakle raspuštaj sabor i prijevremeni izbori.epikur37 wrote:Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Plenkovicu su dani odbrojani
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/637498/sto-ce-biti-s-hdz-ovcima-koji-su-javno-stali-uz-skoru-tumanova-sina-nema-tko-izbaciti-iz-hdz-a-olujic-porucuje-ja-sam-slobodan-covjek-i-ne-moze-mi-nitko-odrediti-za-koga-cu-glasovati
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/637498/sto-ce-biti-s-hdz-ovcima-koji-su-javno-stali-uz-skoru-tumanova-sina-nema-tko-izbaciti-iz-hdz-a-olujic-porucuje-ja-sam-slobodan-covjek-i-ne-moze-mi-nitko-odrediti-za-koga-cu-glasovati
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
škoro, kolakušić, avaepikur37 wrote:Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
Noor wrote:škoro, kolakušić, avaepikur37 wrote:Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
vraćaju državu narodu...huraaaa :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo, stricove tetke nevjesta kaze da bi im htjela bit savjetnica :)epikur37 wrote:Noor wrote:škoro, kolakušić, avaepikur37 wrote:Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
vraćaju državu narodu...huraaaa :D
Pa i Pavelić je raspustio Sabor i parlament je djelovao više dekorativno.epikur37 wrote:Noor wrote:evo škoro kaže ako dobije izbore da ce raspustit vladu i sabor :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Među neupućenima nije baš opće poznata činjenica, ali klavir je nemoguće naštimati. Stvar je čiste to matematike i fizike. S obzirom pak da mi Hrvati i nemamo bogznakakav sluh, nije ni čudno da falš note unutar zločinačke organizacije ne grebu dlakama zarasle trogloditske uši koje će je opet izabrati da bezglavo srlja dok vodi državu u provaliju.epikur37 wrote:Ukratko, HDZ je izgubio kontrolu nad desnim krilom...stranka je raštimani klavir...
Komedije li...plačljivim glasom pjeva Sude mi, a ganuti glasači suzdržavaju suze i bijes zbog nepravde te čekaju pravdničku osvetu da škoro vrati njima državu pa da pohvataju te jugose konačno.
U stvarnosti taj kome sude je odavno na slobodi, sada je poduzetnik, dobio je miljone poticaja i kredita a cijelo mjesto ga ne može smisliti. Politika ga uopće ne zanima, samo lova. A ovi plaču jer - mu sude
Al dobro, treba takve budale i naći...
U stvarnosti taj kome sude je odavno na slobodi, sada je poduzetnik, dobio je miljone poticaja i kredita a cijelo mjesto ga ne može smisliti. Politika ga uopće ne zanima, samo lova. A ovi plaču jer - mu sude
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Komedije li...plačljivim glasom pjeva Sude mi, a ganuti glasači suzdržavaju suze i bijes zbog nepravde te čekaju pravdničku osvetu da škoro vrati njima državu pa da pohvataju te jugose konačno.
Krenut će na bolje, samo kad preuzmemo državu od jugodbe :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
debotoijusto wrote:mala dvorana moze primit 3 000 do 4 ako sardina-konzerva stil
ako gore prazno onda max. 2 000 i odbijemo ove s dnevnicama sto prisustvo u opisu posla jedno 180 gradjana svojevoljno doslo vidjeti kraljicu
Otprilike, i to u županiji koja je uvrda HDZ-a.
Kampanja je loše odrađena, nema nikakvog entuzijazma, nema nikakve "organske" baze, sve se svodi na stranačke eventove, a Kolinda radi beskraj nepotrebnih gafova.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:a pitanje je hoće li baš.Hektorović wrote:Kolindu će spasiti naši glasovi iz BiH
HDZ kreće u veliku mobilizaciju
josipović je iz BiH dobio 2000, onda 33 000.. od tih 33 000, sigurno ih je 10 000 glasalo jedanput u bosni drugi put u Hrvatskoj(možda čak i više) . Na račun tih duplih glasova je ona i dobila izbore protiv Josipovića , inače bi izgubila čak i sa bosanskim glasovima
računaj da neće sigurno biti omjer 33 0000 + 10 0000, vs 2000 škoro/zoki kao što je bilo zadnji put --
Velik dio Bosanskih HDZovaca je razočaran, tamo je čak i musliman HasanBegović ostvario dosta glasova na zadnjim izborima , ipak ruku na srce koliko god epikur priča gluposti o "ekumeni" "pomirdbi sa komunjarama", Hrvati iz BiH su ZDS a sa druge strane istina je većina je za partiju HDZ.. ali dodaj situaciju da će ih sigurno manje glasovati za nju nego prije 5godina, plus Škoro dobro stoji sa Bosnom, a možda partijska disciplina popušta, jer Hrvati iz Bosne bježe, onaj tko ima političku vezu se ugurao u Zagreb na državnu sisu, ti će glasovati u Zagrebu za HDZ, možda nagovriti starce na glasuju za HDZ, ali nevirujem u toliku razliku. .,.. neznam a možda tih 10 000 -20 000 glasova prednosti iz Bosne joj taman bude dovoljno da izbaci Škoru iz prvog kruga ---
jer zadnja anketa ako dođe do drugog kruga škoro dobija 44% ova dobija 35%, dakle pri takvoj anketi nema šanse čak i sa bosanskim glasovima
Glasanje u BiH, sa jako malim brojem biračkih mjesta pri konzulatima i gužvama, je postavljeno tako da najbolje odgovara glasanju stranačke infrastrukture koja ljude dovlači autobusima.
Glasnović se dogodio kao fenomen pije svega zbog pobune dijela veterana. Oko love a ne ideogije, da budemo jasni.
2018-04-10
a slušaj dobar dio tih koji će natiskati u buseve, virujem dobar dio njih će u bih glasovati za škoru. osim ako nebudu morali slikavati listić.
pošto znam kako djeluju HDZovci, oni se nakon izbora dočepaju kopije spisa i tako znaju tko je izaša(iako niti to nebi smjeli), i tako kontroliraju svoje članstvo i njihovu familiju. pretpostavlja se da ovi koji izađu glasuju za HDZ jer ipak se u tolikom broju ne slikavaju listići.
sada u tom trenutku čak i HDZovacc koji je glasova za HDZ , pa makar i Plenki bio na vlasti, samo da nije neki SDP itd, sada takav HDZovac u tom trenutku može zaokružiti za Škoru , jer Škoro je isto HDZovac a sam Škoro neće donjeti nikakve značajnije promjene u društvu, tako da njegova uhljeb pozicija neće biti ugrožena. i tu bi Kolinda mogla izvisitit
pošto znam kako djeluju HDZovci, oni se nakon izbora dočepaju kopije spisa i tako znaju tko je izaša(iako niti to nebi smjeli), i tako kontroliraju svoje članstvo i njihovu familiju. pretpostavlja se da ovi koji izađu glasuju za HDZ jer ipak se u tolikom broju ne slikavaju listići.
sada u tom trenutku čak i HDZovacc koji je glasova za HDZ , pa makar i Plenki bio na vlasti, samo da nije neki SDP itd, sada takav HDZovac u tom trenutku može zaokružiti za Škoru , jer Škoro je isto HDZovac a sam Škoro neće donjeti nikakve značajnije promjene u društvu, tako da njegova uhljeb pozicija neće biti ugrožena. i tu bi Kolinda mogla izvisitit
AssadNaPodmornici wrote:a slušaj dobar dio tih koji će natiskati u buseve, virujem dobar dio njih će u bih glasovati za škoru. osim ako nebudu morali slikavati listić.
Pa naravno, to je sad standard. U BiH je to pod još večom kontrolom nego u HR.
Samo vjeurjem da se i određeni pravaški krugovi u BiH organiziraju pokupiti dio kolača sa Škorom, nebili eventualno pao i Čović.
2018-04-10
nisam znao da je to standard u BiH. u Rh mislim čak i da nije, ali eto nisam toliko u kontaktu sa HDZovcima pa i nemogu biti siguran..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a slušaj dobar dio tih koji će natiskati u buseve, virujem dobar dio njih će u bih glasovati za škoru. osim ako nebudu morali slikavati listić.
Pa naravno, to je sad standard. U BiH je to pod još večom kontrolom nego u HR.
Samo vjeurjem da se i određeni pravaški krugovi u BiH organiziraju pokupiti dio kolača sa Škorom, nebili eventualno pao i Čović.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
Page 5 of 6