Škoro provalio u hdzov kukuruz
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Škoro provalio u hdzov kukuruz
mogla bi ona lako i izvisiti čak i u prvom kruguHektorović wrote:I još su ovo malo u Splitu napunili i sa aktivistima iz Zagore.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:mogla bi ona lako i izvisiti čak i u prvom kruguHektorović wrote:I još su ovo malo u Splitu napunili i sa aktivistima iz Zagore.
Ovo danas u Imotskom i Splitu je debakl
Bez imalo energije i entuzijazma ... bez imalo podrške van stranačke organizacije
Popunjena manja tribina u Gripama i to iz čitave Splitsko dalmatinske županije .
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sutra je Zadar. Na trgu, sto je bolje.
2018-04-10
imaš li kakvu video ili snimku iz Splita?
AssadNaPodmornici wrote:imaš li kakvu video ili snimku iz Splita?
Ma gledam što su kačili aktivisti po društvenim mrežama
2018-04-10
više se škorinih fanova danas tiskalo oko televizije ispred dvorane jer nisu mogli ući unutra nego što ih je ova dovukla vamo :D
Ma zar ga još nisi skužio?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Mate Granic prvi i dugogodisnji savjetnik predsjednice smatra da neki u izbornom stozeru a i u blizem okolisu predsjednice 'nemaju casne namjere' prema predsjednici krive joj poruke saljuci cime naime 'milo dijete' mate granic zeli opravdavati sve ucestalije gafove u kampanji jos uvijek aktualne predsjednice
Od kud ti ovo za granića
Ono što on pomisli,kako bi njegovo mišljenje (koje je obično glupo) dobilo na težini,prikazuje tu kao izjavu nekog poznatog političara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
HDZ sabotira koly poslali su samo 3 autobusa mahaca pratnje
ne bi me zacudilo da se koly vozi u limuzini do klisa pa presjedne u bus odradit gazu
ne bi me zacudilo da se koly vozi u limuzini do klisa pa presjedne u bus odradit gazu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:HDZ sabotira koly poslali su samo 3 autobusa mahaca pratnje
Bus je udobniji od limuzine
2018-04-10
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:HDZ sabotira koly poslali su samo 3 autobusa mahaca pratnje
Bus je udobniji od limuzine
limuzina daje statusni odmak i privatnost
2014-04-12
lovro koji druka za koly los potez
ovi kao da zele izgubit
2014-04-12
Ovo je vec preslo svaku mjeru.jastreb wrote:Ma zar ga još nisi skužio?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Mate Granic prvi i dugogodisnji savjetnik predsjednice smatra da neki u izbornom stozeru a i u blizem okolisu predsjednice 'nemaju casne namjere' prema predsjednici krive joj poruke saljuci cime naime 'milo dijete' mate granic zeli opravdavati sve ucestalije gafove u kampanji jos uvijek aktualne predsjednice
Od kud ti ovo za granića
Ono što on pomisli,kako bi njegovo mišljenje (koje je obično glupo) dobilo na težini,prikazuje tu kao izjavu nekog poznatog političara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U stvari, nešto se događa i nešto je trulo u samom HDZ-u. Odnosima, grupacijama, vrhu stranke i ostalome. Čisto stranački.
Drugi nivo je već neodrživi, sveprožimajući i uvijek prisutni socijalni pakt i klijentelizam na kojem počiva najveći dio države.
I treće, mi smo zahvaćeni jednim širim političkim promjenama na europskom i globalnom nivou koje pomalo otvaraju nove političke moduse i matice.
Što god, promjene su dobre ali ono što je pogubno za naš plahi politički temperament je naglost...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad skoro kritizira hdz - isto je na dobrom putuvuksadinare wrote:..kad skoru kritiziraju pokos,dokoza,mikulic,puljak,ostojic znam da je na pobjednickom putu
Ali precednik ne bu
epikur37 wrote:
U stvari, nešto se događa i nešto je trulo u samom HDZ-u. Odnosima, grupacijama, vrhu stranke i ostalome. Čisto stranački.
Drugi nivo je već neodrživi, sveprožimajući i uvijek prisutni socijalni pakt i klijentelizam na kojem počiva najveći dio države.
I treće, mi smo zahvaćeni jednim širim političkim promjenama na europskom i globalnom nivou koje pomalo otvaraju nove političke moduse i matice.
Što god, promjene su dobre ali ono što je pogubno za naš plahi politički temperament je naglost...
Plenkovićev ego i bahatost cijepaju stranku, no iza bahatosti je nemoć i slabost koja se njuši... čini mi se da plenki sam ne zna kako voditi HDZ, okruženje poltronima i partijskom zlatnom mladeži ga je udaljilo od baze. baza nije oprostila istanbulsku, preočito koaliranje sa sve provokativnijim pupovcem je prst u oci desnice.
Istovremeno Kolinda se iz rezervirane ministrice vanjskih poslova pretvorila u Hrvatskog Jelcina, dakle svakodnevnu gaf mašinu. Ma koliko ponekad bila simpatična, očito je da ima određene probleme sa alkoholom.
2018-04-10
bu bu..tvoj zoki je vec izvisio...Sora wrote:Kad skoro kritizira hdz - isto je na dobrom putuvuksadinare wrote:..kad skoru kritiziraju pokos,dokoza,mikulic,puljak,ostojic znam da je na pobjednickom putu
Ali precednik ne bu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema ona toliko problema sa alkoholom koliko izgleda da joj uopce nisu strategiju napravili uvjereni da ce sama od sebe pomest protivnike..pa se zajebaliHektorović wrote:epikur37 wrote:
Plenkovićev ego i bahatost cijepaju stranku, no iza bahatosti je nemoć i slabost koja se njuši... čini mi se da plenki sam ne zna kako voditi HDZ, okruženje poltronima i partijskom zlatnom mladeži ga je udaljilo od baze. baza nije oprostila istanbulsku, preočito koaliranje sa sve provokativnijim pupovcem je prst u oci desnice.
Istovremeno Kolinda se iz rezervirane ministrice vanjskih poslova pretvorila u Hrvatskog Jelcina, dakle svakodnevnu gaf mašinu. Ma koliko ponekad bila simpatična, očito je da ima određene probleme sa alkoholom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
Page 3 of 6