Škoro provalio u hdzov kukuruz
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Škoro provalio u hdzov kukuruz
UTRKA ZA PANTOVČAK
[FOTO] Veliki skup Miroslava Škore u Lisinskom: Obraćam se i simpatizerima HDZ-a, bit ću vaš predsjednik
Autor: An. S. Zadnja izmjena 08.12.2019 13:50 Objavljeno 08.12.2019 u 12:08
Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju prijepodne održan je predizborni skup nezavisnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.
Advertisement
Kako javlja Dnevnik.hr, Škoro je u svom govoru oštro napao današnji HDZ, premijera Andreja Plenkovića i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.
Škoro je na pozornicu izašao uz taktove svoje pjesme 'Sude mi'. Okupljeni maje poručio je kako je cijela priča nastala iz jedne majčine suze i svih majčinih suza diljem Hrvatske i BiH. 'Iz te suze nastao je tsunami kojeg nitko više neće moći spriječiti', rekao je Škoro.
U govoru se obrecnuo na predsjedničkog protukandidata Zorana Milanovića, rekavši kako je Hrvatska normalna, ali 'da nekima treba dulje da to shvate'.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/foto-veliki-skup-miroslava-skore-u-lisinskom-obracam-se-i-simpatizerima-hdz-a-bit-cu-vas-predsjednik-20191208
........................
Kao kad se govedo otme i provali u posjed.
Dok gazda češlja kosu, pijan je ili prilegao...govedo mu je dobrano ušlo u njive i oranice.
[FOTO] Veliki skup Miroslava Škore u Lisinskom: Obraćam se i simpatizerima HDZ-a, bit ću vaš predsjednik
Autor: An. S. Zadnja izmjena 08.12.2019 13:50 Objavljeno 08.12.2019 u 12:08
Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju prijepodne održan je predizborni skup nezavisnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.
Advertisement
Kako javlja Dnevnik.hr, Škoro je u svom govoru oštro napao današnji HDZ, premijera Andreja Plenkovića i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.
Škoro je na pozornicu izašao uz taktove svoje pjesme 'Sude mi'. Okupljeni maje poručio je kako je cijela priča nastala iz jedne majčine suze i svih majčinih suza diljem Hrvatske i BiH. 'Iz te suze nastao je tsunami kojeg nitko više neće moći spriječiti', rekao je Škoro.
U govoru se obrecnuo na predsjedničkog protukandidata Zorana Milanovića, rekavši kako je Hrvatska normalna, ali 'da nekima treba dulje da to shvate'.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/foto-veliki-skup-miroslava-skore-u-lisinskom-obracam-se-i-simpatizerima-hdz-a-bit-cu-vas-predsjednik-20191208
........................
Kao kad se govedo otme i provali u posjed.
Dok gazda češlja kosu, pijan je ili prilegao...govedo mu je dobrano ušlo u njive i oranice.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Škoro provalio u hdzov kukuruz
Ukratko, HDZ je izgubio kontrolu nad desnim krilom...stranka je raštimani klavir, loša igra...donekle stoji i pralalela sa štrajkom prosvjetara.
Trebalo je tu više političke mudrosti, manje tehnokracije.
Trebalo je tu više političke mudrosti, manje tehnokracije.
2015-08-06
Joker wrote:I tako ... ode kuruza.
Epikure, spasavaj psenicu.
Lako za mene.
Galasat ću za Koli, malo se raspustila ali i dalje je najbolja..vjerojatno i pobjeđuje.
Međutim stvar je simptomatična za stranku, pa treba naglasiti.
2015-08-06
epi se gleda priključiti novom krilu, a očekujemo za mjesec dana kako će nas ero spamati temama "škoro kralj, škoro car" ..
Lagano shvaćaju da je car gol.AssadNaPodmornici wrote:epi se gleda priključiti novom krilu, a očekujemo za mjesec dana kako će nas ero spamati temama "škoro kralj, škoro car" ..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/skoro-simpatizeri-hdz-a-bit-cu-vas-predsjednik-jadna-je-drzava-u-kojoj-se-predsjednica-bavi-cokoladama-cokolinima-kolacima/9718855/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:epi se gleda priključiti novom krilu, a očekujemo za mjesec dana kako će nas ero spamati temama "škoro kralj, škoro car" ..
Ne, samo analiziram.
Ero je druga priča, on se prikrpi :)
2015-08-06
Za koga su bedblubojsi? Oni su za dinamo. Ja ću kao i oni.
crvenkasti-
2014-04-17
HDZovka koja je lupetala o Srbima i vrbama izbačena iz stranke
https://www.google.com/amp/s/www.telegram.hr/politika-kriminal/hdz-ova-vijecnica-koja-je-brojala-vrbe-za-srbe-izbacena-je-iz-stranke/amp/
Evo još jedne koja će dat glas Škori a ne Plenkovicu. Lagano Plenkovic rastura Hdz i od njega pravi poslušnu evropsku stranku.
https://www.google.com/amp/s/www.telegram.hr/politika-kriminal/hdz-ova-vijecnica-koja-je-brojala-vrbe-za-srbe-izbacena-je-iz-stranke/amp/
Evo još jedne koja će dat glas Škori a ne Plenkovicu. Lagano Plenkovic rastura Hdz i od njega pravi poslušnu evropsku stranku.
2014-04-11
crvenkasti wrote:Za koga su bedblubojsi? Oni su za dinamo. Ja ću kao i oni.
oni su za Đapića
2015-08-06
RayMabus wrote:HDZovka koja je lupetala o Srbima i vrbama izbačena iz stranke
Nema veze, s pravom je izbačena ...neka je Škori da bude zornije o čemu se tu radi.
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Za koga su bedblubojsi? Oni su za dinamo. Ja ću kao i oni.
oni su za Đapića
Nisu valjda...
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam za predsjedničke al bude i Plenkovic letio iz stranke na idućim parlamentarnim izborima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:HDZovka koja je lupetala o Srbima i vrbama izbačena iz stranke
Nema veze, s pravom je izbačena ...neka je Škori da bude zornije o čemu se tu radi.
Vrati li se desno krilo HdZa na vlast a oće drugu Plenkyu u njoj nema mjesta.
2014-04-11
je objektiv ma je i ljudi...gotova je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
škoro vs kolinda me podsjeća na trump vs hillary.. iza nje je "establisment" i "partijska stega" i "ankete i mediji" , ali ono 0 entuzijazma, preko-kurca radi skupove, govori 0 karizme, 0 publike i 0 entuzijazma u publici, oko ovo dvoje ono osjeća se energija, nabrijanost(naravno trump je dostavio obećanja od škore jedina korist što će naživcirati HDZovce).. vidit ćemo kako će to završitidebotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:škoro vs kolinda me podsjeća na trump vs hillary.. iza nje je "establisment" i "partijska stega" i "ankete i mediji" , ali ono 0 entuzijazma, preko-kurca radi skupove, govori 0 karizme, 0 publike i 0 entuzijazma u publici, oko ovo dvoje ono osjeća se energija, nabrijanost(naravno trump je dostavio obećanja od škore jedina korist što će naživcirati HDZovce).. vidit ćemo kako će to završitidebotoijusto wrote:
za to vrijeme u mordoru imocana 15 poslusnika i sitno pucana placenika utvaraju si optimizam
Na trgu je bilo jako malo Imoćana i simpatizera s obzirom na činjenicu da je riječ o Imotskom i Imotskoj krajini, bazenu HDZ-ovih glasača. Prema našoj procjeni, bilo je 200-tinjak ljudi.
I tek što se predsjednica podružila sa simpatizerima i članovima HDZ-a od kojih su mnogi došli autobusom u njenoj pratnji sa transparentima visoko podignutim na kojima je pisalo "Imotski za Kolindu, Hrvatska ZNA", jedan drugi transparent "dobrodošlice" neugodno je iznenadio predsjednicu i njenu pratnju.
Imoćanin Tony Rebić poznat po zidu plača na imotskom kolodvoru na kojem je upisano stotine imena Imoćana koji su napustili Imotsku krajinu i otišli kruh tražiti u Njemačku, Irsku i druge europske zemlje visoko je, dok je predsjednica odlazila s trga u samom središtu Imotskog uzdigao transparent na kojem je pisalo "Dobro došli u opustošenu Provansu".
Nevoljko pogledavši u transparent predsjednica se kiselo nasmiješila i uputila prema crkvi sv. Frane u Imotskom gdje je prisustvovala svetoj misi.
2014-04-12
pa to sve govori.... mislim za HDZ i Kolindu će glasovati samo uhljebi pod partijskom disciplinom.. meni su starci glasovali za Kolindu prošle izbore, ove će za Škoru
..kad skoru kritiziraju pokos,dokoza,mikulic,puljak,ostojic znam da je na pobjednickom putu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HDZ - ovci baš svugdje izgledaju retardirano u tim plavim šukavcima...
darth_vader-
2014-04-17
koly u kninu netom prije debakla u mordoru , ista slika , sitno pucana placenika i 3 c obrtnicke skole - frizerke
2014-04-12
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
» Jovan:'Imam veliki kukuruz...'
» Darvin na aparatima, HDZov ministar znanosti prska po evoluciji
» Krešo je provalio u krivi auto...
» AfD provalio i zauzima polja zelene ljevice
Page 1 of 6