'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
lijepo pročitati malo vijesti iz Dubrovnika
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
Eroo wrote:Gospari pamte i ne opraštaju.
immortal-
2014-04-16
Fakat ću dobit proljev već od sjećanja, obrane, thompsona, kolinde, škore, adz a.
Te riječi mi bude već alergijske reakcije..
Te riječi mi bude već alergijske reakcije..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Gospari pamte i ne opraštaju.
Teća bojna ih je spasila i njih i Zaratine... nek ne serkaju i jedni i drugi... nemaju oni što kome pamtiti i praštati...
Last edited by jasambrend on 7/12/2019, 18:38; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
nisu ih naši granatirali već "braća" crnogorcijasambrend wrote:Eroo wrote:Gospari pamte i ne opraštaju.
Teća bojna ih je spasila i njih i Zaratine... nek ne sergaju i jedni i drugi... nemaju oni što kome pamtiti i praštati...
immortal-
2014-04-16
Jebeš granatiranje, govorim o ekipi koja nije bila sigurna jel sigurnije otprašiti za Anconu, Pescaru ili Bari...
darth_vader-
2014-04-17
došli su dečki sa sjevera da ih obranejasambrend wrote:Jebeš granatiranje, govorim o ekipi koja nije bila sigurna jel sigurnije otprašiti za Anconu, Pescaru ili Bari...
immortal-
2014-04-16
Da se nj8h pitalo danas bi imali Dubrovacku republiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moj rođeni rođo (XYZ) mi priča da ih je bilo 8 na Srđu. Radio Titograd sije strah po CG kaojasambrend wrote:Jebeš granatiranje, govorim o ekipi koja nije bila sigurna jel sigurnije otprašiti za Anconu, Pescaru ili Bari...
"XYZ i njegovih 5,000 krvoločnih ustaša, nadiru prema CG, paleći i rušeći sve, siluju, kolju čak i malu đecu"...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Moj rođeni rođo (XYZ) mi priča da ih je bilo 8 na Srđu. Radio Titograd sije strah po CG kaojasambrend wrote:Jebeš granatiranje, govorim o ekipi koja nije bila sigurna jel sigurnije otprašiti za Anconu, Pescaru ili Bari...
"XYZ i njegovih 5,000 krvoločnih ustaša, nadiru prema CG, paleći i rušeći sve, siluju, kolju čak i malu đecu"...
E i di su tu pusti gospari?
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Čestitka predsjednice Grabar Kitarović uz Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Grabar-Kitarović za godinu dana oglavna tajnica NATO-a?
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Grabar-Kitarović za godinu dana oglavna tajnica NATO-a?
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
Page 3 of 3