Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
Page 1 of 1
Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
"Ako gledate geografski, Hrvatska doslovno drži BiH u zagrljaju. To se ogleda u privrednoj saradnji, jedan od najvećih ulagača u BiH i prvi trgovinski partner", istaknula je.
Govorila je o šansama za razvoj privrede rekavši kako su ogromne i treba ih iskoristiti.
"U moj viziji strategije Hrvatske sve što je vezano uz razvoj naše infrastrukture pretpostavlja i razvoj infrastrukture u BiH i jače povezivanje, ulaganje u lokalne zajednice, razvoj trgovine i podršku BiH na putu u EU", kazala je Grabar-Kitarović ponovivši želje za sigurniju i prosperitetniju budućnost regiona.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/grabar-kitarovic-hrvatska-geografski-drzi-bih-u-zagrljaju/160412057
Govorila je o šansama za razvoj privrede rekavši kako su ogromne i treba ih iskoristiti.
"U moj viziji strategije Hrvatske sve što je vezano uz razvoj naše infrastrukture pretpostavlja i razvoj infrastrukture u BiH i jače povezivanje, ulaganje u lokalne zajednice, razvoj trgovine i podršku BiH na putu u EU", kazala je Grabar-Kitarović ponovivši želje za sigurniju i prosperitetniju budućnost regiona.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/grabar-kitarovic-hrvatska-geografski-drzi-bih-u-zagrljaju/160412057
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
A kad CG uđe u NATO šta je skoro držat će je još bolje.
Štaš oče Grci Boku Kotorsku za svoju rezervnu bazu na Otrantu a to ne ide brez Hr a Hr nema ništa protiv a nit CG.
Svima super .....samo smrdiji ne.
Štaš oče Grci Boku Kotorsku za svoju rezervnu bazu na Otrantu a to ne ide brez Hr a Hr nema ništa protiv a nit CG.
Svima super .....samo smrdiji ne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» (BUDVA) Grabar-Kitarović: Hrvatska u potpunosti podržava euroatlanski put Crne Gore
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» Kolinda Grabar-Kitarović Hrvatska nikada neće odustati.
» (BUDVA) Grabar-Kitarović: Hrvatska u potpunosti podržava euroatlanski put Crne Gore
» Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
Page 1 of 1