Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
Da ali Kolakušlć nema toliku podršku da bi mogao izgurati jednog od kandidata Hdz il SDPa.mativka wrote:A jel ti u potpunosti razumiješ što tko govori i tko što nudi?RayMabus wrote:Pa nije ni Kolakušić ljevičar da bi sad to nešto igralo šta je Škoro desno a nije ni Škoro toliko desno nego je ipak neki centar tako nisu nešto previše desno njih dvojica da bi mi to bilo neko mjerilo.mativka wrote:Samo zato jer naginje desno?RayMabus wrote:Pa ne smatram da je bolji ili lošiji. Nisam se još odlučio al jedan od njih dobiva moj glas. Bitno je glasati protiv HDZ/SDP ekipe. Škoro ima više izgleda za drugi krug pa da ga proguram.mativka wrote:
Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na mobu sam pa mi se be da naširoko tipkati. A boje se oštrih najava, oštrog nastupa, a najviše da se isto svidi svjetini.
dijagram-
2015-08-09
Škoro može dobiti veći broj glasova samo zato jer je poznat narodu kao domoljub i Hrvat, a takav se pokazao kroz pjesmemativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
iskreno, poštujući Škoru ne vjerujem da je Škoro bolji političar niti da bi bio čvrst kao Kolakušić!!!!¨
Škorin posao je pjesma, Kolakušić je bolji kandidat za političara, tj vodećeg u Hrvata
ili predsjednik, ili premijer
immortal-
2014-04-16
to je todijagram wrote:Na mobu sam pa mi se be da naširoko tipkati. A boje se oštrih najava, oštrog nastupa, a najviše da se isto svidi svjetini.
immortal-
2014-04-16
Opet mi je došlo da napišem da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Kolakušić isto tako nije podlegao izazovu pronevjere ili pljačke
to je veliki znak i veliki plus ali i meta za napade od onih koji su podlegli tom činu
desnica i narod općenito već dugo vremena zazivaju čvrstu ruku
sad imaju priliku, ali pitanje hoće li to znati iskoristiti
to je veliki znak i veliki plus ali i meta za napade od onih koji su podlegli tom činu
desnica i narod općenito već dugo vremena zazivaju čvrstu ruku
sad imaju priliku, ali pitanje hoće li to znati iskoristiti
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:Kolakušić isto tako nije podlegao izazovu pronevjere ili pljačke
U ovom kontekstu se kaže 'značaj', a ne 'znak'.
Npr. to je od velikog značaja
za birače.
To je veliki znak zvuči glupo.
crvenkasti-
2014-04-17
zato si ti tako pametan kad se osjetiš Hrvatomcrvenkasti wrote:mortal wrote:Kolakušić isto tako nije podlegao izazovu pronevjere ili pljačke
U ovom kontekstu se kaže 'značaj', a ne 'znak'.
Npr. to je od velikog značaja
za birače.
To je veliki znak zvuči glupo.
upišeš repliku i automatski prestaneš biti glup kao inače
hvala za ispravak netočnog navoda
immortal-
2014-04-16
Za Kolakušića.30% raje nije nikad čulo do prije pola godine. Evo ja prvi. I to je njemu problem jer inače bi imao puno veću podršku. Nekima je on jednostavno nov i upitnik.mortal wrote:Škoro može dobiti veći broj glasova samo zato jer je poznat narodu kao domoljub i Hrvat, a takav se pokazao kroz pjesmemativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
iskreno, poštujući Škoru ne vjerujem da je Škoro bolji političar niti da bi bio čvrst kao Kolakušić!!!!¨
Škorin posao je pjesma, Kolakušić je bolji kandidat za političara, tj vodećeg u Hrvata
2014-04-11
da i nema ga nešto previše u medijimaRayMabus wrote:Za Kolakušića.30% raje nije nikad čulo do prije pola godine. Evo ja prvi. I to je njemu problem jer inače bi imao puno veću podršku. Nekima je on jednostavno nov i upitnik.mortal wrote:Škoro može dobiti veći broj glasova samo zato jer je poznat narodu kao domoljub i Hrvat, a takav se pokazao kroz pjesmemativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
to je kod njega najveći nedostatak
inače najbolji od svih
immortal-
2014-04-16
Mogućnosti...bez magle..crvenkasti wrote:Opet mi je došlo da napišem da sam Hrvat.
mativka wrote:Kako ono tvom favoritu glasi slogan?debotoijusto wrote:populizam mu srednje ime , cuj nedostaje li...mativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
Nedostaje li mu doza populizma?
imas izbor rekao bi ako nije neki sluzbeni prosljedio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mediji uglavnom posluju po principu održivosti, pa koliko tko uplati, baš poput onih koji pišu za iste.mortal wrote:da i nema ga nešto previše u medijimaRayMabus wrote:Za Kolakušića.30% raje nije nikad čulo do prije pola godine. Evo ja prvi. I to je njemu problem jer inače bi imao puno veću podršku. Nekima je on jednostavno nov i upitnik.mortal wrote:Škoro može dobiti veći broj glasova samo zato jer je poznat narodu kao domoljub i Hrvat, a takav se pokazao kroz pjesmemativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
inače najbolji od svih
Nije za zamjeriti...
Što si ti sada rekao?:)debotoijusto wrote:mativka wrote:Kako ono tvom favoritu glasi slogan?debotoijusto wrote:populizam mu srednje ime , cuj nedostaje li...mativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
mortal wrote:odlučan sa stavom, direktan, otvoren, udaran, pozitivan, domoljuban, pametan, obrazovanmativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
ni malo ne djeluje šarlatanski
narod treba odlučiti da li je za glumce, cirkusante ili želi prave promjene koje on nudi
mislim da bi ponio slavu da mu Škoru nisu izbacili
inače i jedan i drugi su nikli iz desnice
Za Mislava sam uvjerena da bi donosio Hrvatskije odluke
ne bi se prodao ni komunjarama, ni srbima, ni muslićima
tj mislim da nikoga od njih ne drži za braću.... što mene često izbacuje iz takta
cuvaj se nigerijskog princa
sto sve necu cuti....
2014-04-12
imam neku averziju prema ćelavim ljudima...svi pare kao krimosi i zbog ćele niskog čela.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
objasni!!debotoijusto wrote:mortal wrote:odlučan sa stavom, direktan, otvoren, udaran, pozitivan, domoljuban, pametan, obrazovanmativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
narod treba odlučiti da li je za glumce, cirkusante ili želi prave promjene koje on nudi
tj mislim da nikoga od njih ne drži za braću.... što mene često izbacuje iz takta
sto sve necu cuti....
immortal-
2014-04-16
Ne volim se petljati u korenspodenciju drugih, al Debo, možeš ti i bolje od ovoga.debotoijusto wrote:mortal wrote:odlučan sa stavom, direktan, otvoren, udaran, pozitivan, domoljuban, pametan, obrazovanmativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
sto sve necu cuti....
Djeluješ poput plaćenika.
Da , nezgodno je kad 30% raje nije za tebe nikad ćulo do prije pola godine. Jedini izbori di imaš to da nitko nikad nije čuja za tebe a dat će ti glas su izbori za miss.mortal wrote:da i nema ga nešto previše u medijimaRayMabus wrote:Za Kolakušića.30% raje nije nikad čulo do prije pola godine. Evo ja prvi. I to je njemu problem jer inače bi imao puno veću podršku. Nekima je on jednostavno nov i upitnik.mortal wrote:Škoro može dobiti veći broj glasova samo zato jer je poznat narodu kao domoljub i Hrvat, a takav se pokazao kroz pjesmemativka wrote:Zbog čega smatraš da je Škoro bolji kandidat?RayMabus wrote:Ja san za njega čuja tek kad je dobija eu izbore. A ono to mi je rezervna opcija uz Škoru. Bori se protiv korupcije. Ok sve. Nije moj prvi favorit al jest rezervni.
inače najbolji od svih
Evo baš gledam. Dobre su skroz. Glasam za sve.
2014-04-11
Zbog čega se ti nisi kandidirao?epikur37 wrote:imam neku averziju prema ćelavim ljudima...svi pare kao krimosi i zbog ćele niskog čela.
imas izbor - sloganmativka wrote:Što si ti sada rekao?:)debotoijusto wrote:mativka wrote:Kako ono tvom favoritu glasi slogan?debotoijusto wrote:populizam mu srednje ime , cuj nedostaje li...mativka wrote:Često u razgovoru s drugim ljudima o njemu, čujem primjedbe na račun da je hladan i čudan.
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» kak vam se sviđa
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Skoro objavom kandidature matirao Koli,Zokija i Kolakusica
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» kak vam se sviđa
» Puhovski napao Kolakusica:'To je desni populist opasnih namjera'
» Skoro objavom kandidature matirao Koli,Zokija i Kolakusica
Page 2 of 4