Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
Page 1 of 1
Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/sarkozy-nije-prosao-u-drugi-krug-stranackih-izbora-za-predsjednickog-kandidata/161120083
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
Otišo si sarmu probo nisi.
2014-04-11
Re: Sarkozy nije prošao u drugi krug stranačkih izbora za predsjedničkog kandidata
Sarkozi izbačen iz igre
Nekadašnji predsednik Francuske Nikola Sarkozi priznao je večeras poraz u prvom krugu glasanja za predsedničkog kandidata opozicione stranke "Republikanci", u kojem ubedljivo vodi bivši premijer Fransoa Fijon
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:636003-Sarkozi-izbacen-iz-igre
2014-04-11
BIVŠI francuski predsednik Nikola Sarkozi doživeo je pravi debakl u prvom krugu unutarstranačkog glasanja Republikanaca za predsedničkog kandidata na izborima koji će biti održani na proleće sledeće godine.
Prema preliminarnim rezultatima, Sarkozi, s 21 odsto glasova, nije uspeo da uđe u drugi krug. Veleras je u emototivnim opraštanju od glasača poručio da će od sada više vremena posvetiti porodičnom životu, a manje politici.
Pobednik jučerašnjeg prvog kruga među sedam kandidata je, protivno svim očekivanjima, bivši Sarkozijev premijer Fransoa Fijon, s 44 odsto, dok je drugi bio nekadašnji predsednik vlade i šef diplomatije Alen Žipe, koji je dugo slovio kao glavni kandidat umerene desnice, s 28 odsto glasova. Njih dvojica idu u drugi krug. Sarkozi je, s 21 osvojenim procentom, dao podršku Fijonu koji je napravio proboj poslednjih dana, a koga karakterišu liberalni stav, ali i želja za mirenjem s Rusijom.
Prema preliminarnim rezultatima, Sarkozi, s 21 odsto glasova, nije uspeo da uđe u drugi krug. Veleras je u emototivnim opraštanju od glasača poručio da će od sada više vremena posvetiti porodičnom životu, a manje politici.
Pobednik jučerašnjeg prvog kruga među sedam kandidata je, protivno svim očekivanjima, bivši Sarkozijev premijer Fransoa Fijon, s 44 odsto, dok je drugi bio nekadašnji predsednik vlade i šef diplomatije Alen Žipe, koji je dugo slovio kao glavni kandidat umerene desnice, s 28 odsto glasova. Njih dvojica idu u drugi krug. Sarkozi je, s 21 osvojenim procentom, dao podršku Fijonu koji je napravio proboj poslednjih dana, a koga karakterišu liberalni stav, ali i želja za mirenjem s Rusijom.
2014-04-11
Posralo ga.
Vrijeme je za Chyrena.
Vrijeme je za Chyrena.
2014-04-11
Đabe mu bombardiranje Libije .....posralo ga.
Odjebalo ga u skokovima.
Politička karijera by by
Odjebalo ga u skokovima.
Politička karijera by by
2014-04-11
Ovo je toliko bahat i bezbrazan lik da su Francuzi danas napravili ogromnu stvar koja nije poršla nezapaženo u mojim očima.
Bože moj oni su ateisti sekularisti lijevičari al večeras su mi .......svaka čast NARODE.
Bože moj oni su ateisti sekularisti lijevičari al večeras su mi .......svaka čast NARODE.
2014-04-11
Ima nade za taj narod .....zauzet ču se kod njih kod Boga.
NIsu još izgubljeni totalno.
Ima tu još nade.
NIsu još izgubljeni totalno.
Ima tu još nade.
2014-04-11
Dobar narod ....dali su nogu Sarkoziju.
On je glavni incijator napada na Gafafija.
Bravo Francuzi.
On je glavni incijator napada na Gafafija.
Bravo Francuzi.
2014-04-11
Ovo gledaju oficiri iznad mene ...oduševljeni su ....oni su u svemiru odavno .....ovo je odlično.
2014-04-11
Bezobrazana i beskrupulozna guba zvana Sarkozi dobila je odjeb odma u prvom krugu.
Ovo nije prošlo nezapaženo od onih gore.
Ovo nije prošlo nezapaženo od onih gore.
2014-04-11
Neke stvari vama ljudima nisu bitne al njima gore jesu ....raduju se ko mala djeca kad vide da nije sve izgubljeno .....ima nade.
2014-04-11
Naravno ....ja sam ipak niži oficiri ...imam tek pet đeneralskih zvijezdica ....ja bih vas pobijo jel ....
Al oficiri poštuju hijerarhiju ...imaju i ovi i s tristo zvijezdica na reveru ....to je pun više od mene.
Veseli su .....samo slušam naredbe i dobro je.
Ovo je dobro.
Al oficiri poštuju hijerarhiju ...imaju i ovi i s tristo zvijezdica na reveru ....to je pun više od mene.
Veseli su .....samo slušam naredbe i dobro je.
Ovo je dobro.
2014-04-11
PS : Lako moguče da vam ja imam i tri tisuče zvijezdica na reveru al .....skroman sam ....želim služiti ljudima ....pa imam samo pet .......skorman sam he he he
Ograničio sam se .....na pet ....u suštini ih imam puno više ......zato me se i Jehova boji.
Ograničio sam se .....na pet ....u suštini ih imam puno više ......zato me se i Jehova boji.
2014-04-11
Uvijek če vam lagat .....pravi zapovijednik GF ......ima puno više činova za ono za šta se izdaje.
Meni dovoljno pet.
Pet nije dovoljno da se bojim Jehove.
Jel ga se bojim ?
Jeste li vidjeli to igdje na mojim postovima ?
Ne niste.
Imam ih PUNO VIŠE.
Toliko činova da vi nikad kod mene nečete vidit da se bojim ikoga ....pa ni Boga.
Meni dovoljno pet.
Pet nije dovoljno da se bojim Jehove.
Jel ga se bojim ?
Jeste li vidjeli to igdje na mojim postovima ?
Ne niste.
Imam ih PUNO VIŠE.
Toliko činova da vi nikad kod mene nečete vidit da se bojim ikoga ....pa ni Boga.
2014-04-11
Pa pa Sarkozy ....zabilježili smo ovo ....Francuski narod je odhebao debila bahataog i bezobraznog.
NIje nam ovo prošlo nezapožno.
Nebrinite se.
Nama ništa nepromiče.
Đavo leži u detaljima.
Bravo Francuzi.
NIje nam ovo prošlo nezapožno.
Nebrinite se.
Nama ništa nepromiče.
Đavo leži u detaljima.
Bravo Francuzi.
2014-04-11
Ljudi .stoka ....ovce ....kako ih ja nazivam .....jer ja sam ipak niži oficir nisu imali koga izabrat za vođu al su ipak izabrali koga neče.
To če ih spasiti.
Mi nismo glupi.
To če ih spasiti.
Mi nismo glupi.
2014-04-11
A ovo neka vase ne zbunjuje jer i za ovo moraš bit NETKO.RayMabus wrote:.....jer ja sam ipak niži oficir
2014-04-11
Ewo vam poruka onih iznad mene ;
Super smo zadovljni izborom ljudi u Francuskoj jer su potpili bahatog i bezobraznog lika ( Sarkozy )
To nam je dalo nadu da niste toliki debili.
Mi smo dobri i naivni ....zato smo vam poslali niže oficire jer oni to nisu jer su niži.
Šta nam oni kažu to je zakon.
Niži slavi s nama tako da vam je ovo 100% pogođeno.
Super smo zadovljni izborom ljudi u Francuskoj jer su potpili bahatog i bezobraznog lika ( Sarkozy )
To nam je dalo nadu da niste toliki debili.
Mi smo dobri i naivni ....zato smo vam poslali niže oficire jer oni to nisu jer su niži.
Šta nam oni kažu to je zakon.
Niži slavi s nama tako da vam je ovo 100% pogođeno.
2014-04-11
Similar topics
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» "Ustaška guja": "Moguće da u drugi krug uđu dva kandidata desnice, upozoravao sam stožer na to"
» Drugi krug parlamentarnih izbora u Francuskoj
» Što vam se sviđa kod predsjedničkog kandidata M.Kolakušića, a što ne?
» INCIDENT U PARIZU Francuskog predsjedničkog kandidata pogodili jajetom u glavu (VIDEO)
» "Ustaška guja": "Moguće da u drugi krug uđu dva kandidata desnice, upozoravao sam stožer na to"
» Drugi krug parlamentarnih izbora u Francuskoj
Page 1 of 1