Predsjednički izbori
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Može.epikur37 wrote:kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
U neku ruku šteta, bila je pravo zabavna zadnjih mjeseci...
Da se kladimo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma kaja lupeta...zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ...cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio...tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ...mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unjesto zokija ne bi tad bio siguranepikur37 wrote:kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.
U nekoj ruci štete, bilo je pravo zabave posljednjih mjeseci ...
Da se kladimo?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
סמאל wrote:Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.
Upravo tako, široka koalicija undeadova i sendvičara uz svu mašineriju, kraduckanje uz parolu-,,krade i nesposobni smo, al smo vaši-domiljubi...”
Guest- Guest
סמאל wrote:Sljede dani domoljubne patetike i proljeva...
Korisnik dominira...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:iz izvora znam..da skoro nije htio pripremu prije suceljavanja mada su ga nagovarali njegovi iz stozera da se malo pripremi..presiguran je bio..a onda mina u vidu peovicke unjela mu nesigurnost i nervozu..steta...trebao je poslusati stozer..ali lako sad pametovatiAssadNaPodmornici wrote:đapić kao i pernar odlično pričaju i snalaze se , i odlični su govornici, samo više nitko ne puši njihove priče zato je đapić 0.36% a pernar oko 2-3%. ali znaju pričati. Škoro se pripa i muča cilo vrime , i adio.. usporedite Trumpa i ovoga.. ja sam pratio Trumpa(zato sam se i kladio na njega).. liku su iskopali sve i svašta , i lik je brutalno spuštao sve svoje protivnike... od Hillary Clinton do 16drugih Republikanacaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a sto da joj veli..tuzit cu te...trebao je odgovoriti ali u onom trenutku kad budala vadi nozeve mozda bi svi ostali iznenadjeni kao skoro..kolakusic se nije trebao ni kandidirati..definitivno kandidat sa najmanje znanja i sirine za predsjednika..bolje da se kandidira za ministra pravosudja ili vrhovnog sucaAssadNaPodmornici wrote:
gle znam hrpu glasača za kolakušića
iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju .. viruj mi ni jedan kolakušićev glas nije glasač škore .. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd.
Inače Škoru je izbacila Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje je ranije marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znalo braniti.
Hrvatski čovjek je zbog toga bio - nevoli nikoga pripadnika ljudi .. tu je na stanovio drugi krug a vrijeme i odabrao .. što se nije znalo braniti
Siguran sam da bi joj debeli Đapić otresao itekako.
nije poslusao savjet bujanca da odvali samar komunistickoj histerrricnoj drolji cim progovori
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brat Brale wrote:סמאל wrote:Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.
Upravo tako, široka koalicija undeadova i sendvičara uz svu mašineriju, kraduckanje uz parolu-,,krademo i nesposobni smo, al smo vaši-domiljubi...”
Guest- Guest
Jeste, ja lupetam i moram kupiti naočale. Evo baš gledam na tv da je dobio najviše glasova.vuksadinare wrote:ma kaja lupeta...zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ...cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio...tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ...mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unjesto zokija ne bi tad bio siguranepikur37 wrote:kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.
Da se kladimo?
2015-08-15
Uzalud.סמאל wrote:Sljede dani domoljubne patetike i proljeva...
2015-08-15
U pravu si ti.סמאל wrote:Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
Već su počeli. Za Kolindu će glasati samo zato jer ima "više domoljublja".
Iako,ruku na srce,Zoki je po meni veći domoljub od pola HDZ-a. Naravno aktivirat će se i staro hrvatsko pitanje "Di si bio 91."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si kornjaca gluplja od sore..jedini pravi kandidat ljevice i za dlaku pobjedio dva kandidata rasplovljene desnice...da nije bilo dva kandidata desnice sve bi bilo gotovo u prvom krugu vjerojatno..ja bi se zabrinuo da sam na mjestlju ljevice toliko da su slabikaya wrote:Jeste, ja lupetam moram kupiti naočale. Evo baš gledanja na tv da je dobio najviše glasova.vuksadinare wrote:ma kaja lupeta ... zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ... cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio ... tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ... mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unio zooja ne bi tad bio siguranepikur37 wrote:kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.
Da se kladimo?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja mislim da će Kolinda pasti u predizbornoj kampanji.
Ona jednostavno nema snage za bitke na toliko frontova. Iscrpljena je poput ono Barcelone kad se borila u domaćem prvenstvu,kupu i LP-a.
I na psihološkom planu Zoki je sigurnij,jer ova je već na kraju sa živcima,pa to pokušava prikriti sedativima.
Ona jednostavno nema snage za bitke na toliko frontova. Iscrpljena je poput ono Barcelone kad se borila u domaćem prvenstvu,kupu i LP-a.
I na psihološkom planu Zoki je sigurnij,jer ova je već na kraju sa živcima,pa to pokušava prikriti sedativima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.
Moram pohvaliti nastup.
Moram pohvaliti nastup.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ništa,tko se grije na plin neka požuri s kupnjom,predviđam nestašicu plinskih boca a povećanje prometnih čepova.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
vuksadinare wrote:ti si kornjaca gluplja od sore..jedini pravi kandidat ljevice i za dlaku pobjedio dva kandidata rasplovljene desnice...da nije bilo dva kandidata desnice sve bi bilo gotovo u prvom krugu vjerojatno..ja bi se zabrinuo da sam na mjestlju ljevice toliko da su slabikaya wrote:Jeste, ja lupetam moram kupiti naočale. Evo baš gledanja na tv da je dobio najviše glasova.vuksadinare wrote:ma kaja lupeta ... zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ... cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio ... tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ... mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unio zooja ne bi tad bio siguranepikur37 wrote:kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.
Da se kladimo?
A ti čokolindu smatraš desnicom?
Guest- Guest
Dobro obračanje Zokija.
Skoro da bih mu dao glas u drugom krugu.
Da čujem kako će Koli odradit ovo obračanje.
Čokolinda je najslađe kukavičije jaje u gnjezdu desnice.Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:ti si kornjaca gluplja od sore..jedini pravi kandidat ljevice i za dlaku pobjedio dva kandidata rasplovljene desnice...da nije bilo dva kandidata desnice sve bi bilo gotovo u prvom krugu vjerojatno..ja bi se zabrinuo da sam na mjestlju ljevice toliko da su slabikaya wrote:Jeste, ja lupetam moram kupiti naočale. Evo baš gledanja na tv da je dobio najviše glasova.vuksadinare wrote:ma kaja lupeta ... zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ... cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio ... tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ... mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unio zooja ne bi tad bio siguranepikur37 wrote:
Da se kladimo?
A ti čokolindu smatraš desnicom?
2015-07-23
epikur37 wrote:Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.
Moram pohvaliti nastup.
Kao što rekoh.... vazelin je spreman...
darth_vader-
2014-04-17
danni1 wrote:Dobro obračanje Zokija.
Da.
2015-08-06
jos jedna pobjeda partizanaSmatram svojom zaslugom veliki pad Škore, vidi se da on nije autentičan čovjek koji je s narodom u velikom sukobu”, rekla je Peović.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.
Moram pohvaliti nastup.
Kao što rekoh.... vazelin je spreman...
aj u kurac :D
2015-08-06
Retro atmosfera 90tih. u Kokolindinom stožeru,samo još fali da izvuku Tuđmanove mošti..
2015-07-23
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 13 of 33