ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednički izbori

Page 13 of 33 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next

Go down

Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:

Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap19%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 19% 
[ 7 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap14%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 14% 
[ 5 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap3%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]
Predsjednički izbori - Page 13 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 13 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Total Votes : 37

Predsjednički izbori - Page 13 Empty Re: Predsjednički izbori

Post by kaya 22/12/2019, 22:07

epikur37 wrote:
kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
U neku ruku šteta, bila je pravo zabavna zadnjih mjeseci...

Da se kladimo?
Može.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/12/2019, 22:07

epikur37 wrote:
kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.
U nekoj ruci štete, bilo je pravo zabave posljednjih mjeseci ...

Da se kladimo?
ma kaja lupeta...zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ...cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio...tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ...mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unjesto zokija ne bi tad bio siguran
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2019, 22:08

סמאל wrote:
kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići  desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.

Upravo tako, široka koalicija undeadova i sendvičara uz svu mašineriju, kraduckanje uz parolu-,,krade i nesposobni smo, al smo vaši-domiljubi...” Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2019, 22:09

סמאל wrote:Sljede dani domoljubne patetike i proljeva...

Korisnik dominira... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/12/2019, 22:09

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
gle znam hrpu glasača za kolakušića

iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju .. viruj mi ni jedan kolakušićev glas nije glasač škore .. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd. 

Inače Škoru je izbacila Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje je ranije marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znalo braniti.

Hrvatski čovjek je zbog toga bio - nevoli nikoga pripadnika ljudi .. tu je na stanovio drugi krug a vrijeme i odabrao .. što se nije znalo braniti
a sto da joj veli..tuzit cu te...trebao je odgovoriti ali u onom trenutku kad budala vadi nozeve mozda bi svi ostali iznenadjeni kao skoro..kolakusic se nije trebao ni kandidirati..definitivno kandidat sa najmanje znanja i sirine za predsjednika..bolje da se kandidira za ministra pravosudja ili vrhovnog suca

Siguran sam da bi joj debeli Đapić otresao itekako.
đapić kao i pernar odlično pričaju i snalaze se , i odlični su govornici, samo više nitko ne puši njihove priče zato je đapić 0.36% a pernar oko 2-3%. ali znaju pričati. Škoro se pripa i muča cilo vrime , i adio.. usporedite Trumpa i ovoga.. ja sam pratio Trumpa(zato sam se i kladio na njega).. liku su iskopali sve i svašta , i lik je brutalno spuštao sve svoje protivnike... od Hillary Clinton do 16drugih Republikanaca
iz izvora znam..da skoro nije htio pripremu prije suceljavanja mada su ga nagovarali njegovi iz stozera da se malo pripremi..presiguran je bio..a onda mina u vidu peovicke unjela mu nesigurnost i nervozu..steta...trebao je poslusati stozer..ali lako sad pametovati

nije poslusao savjet bujanca da odvali samar komunistickoj histerrricnoj drolji cim progovori
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2019, 22:09

Brat Brale wrote:
סמאל wrote:
Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići  desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.

Upravo tako, široka koalicija undeadova i sendvičara uz svu mašineriju, kraduckanje uz parolu-,,krademo i nesposobni smo, al smo vaši-domiljubi...” Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 22/12/2019, 22:10

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokiju uz svu mašineriju. Možda bi i ja mogao dlaku da nije zvrknula s pameću, al poštovanje je ... ne može.

Da se kladimo?
ma kaja lupeta...zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ...cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio...tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ...mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unjesto zokija ne bi tad bio siguran
Jeste, ja lupetam i moram kupiti naočale. Evo baš gledam na tv da je dobio najviše glasova.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 22/12/2019, 22:11

סמאל wrote:Sljede dani domoljubne patetike i proljeva...
Uzalud.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 22/12/2019, 22:16

סמאל wrote:
U pravu si ti.

Već su počeli. Za Kolindu će glasati samo zato jer ima "više domoljublja".

Iako,ruku na srce,Zoki je po meni veći domoljub od pola HDZ-a. Naravno aktivirat će se i staro hrvatsko pitanje "Di si bio 91."
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/12/2019, 22:16

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

Da se kladimo?
ma kaja lupeta ... zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ... cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio ... tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ... mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unio zooja ne bi tad bio siguran
Jeste, ja lupetam moram kupiti naočale. Evo baš gledanja na tv da je dobio najviše glasova.
ti si kornjaca gluplja od sore..jedini pravi kandidat ljevice i za dlaku pobjedio dva kandidata rasplovljene desnice...da nije bilo dva kandidata desnice sve bi bilo gotovo u prvom krugu vjerojatno..ja bi se zabrinuo da sam na mjestlju ljevice toliko da su slabi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 22/12/2019, 22:20

Ja mislim da će Kolinda pasti u predizbornoj kampanji.

Ona jednostavno nema snage za bitke na toliko frontova. Iscrpljena je poput ono Barcelone kad se borila u domaćem prvenstvu,kupu i LP-a.

I na psihološkom planu Zoki je sigurnij,jer ova je već na kraju sa živcima,pa to pokušava prikriti sedativima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by epikur37 22/12/2019, 22:22

Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.

Moram pohvaliti nastup.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by IL Risorto 22/12/2019, 22:22

A ništa,tko se grije na plin neka požuri s kupnjom,predviđam nestašicu plinskih boca a povećanje prometnih čepova.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2019, 22:22

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

Da se kladimo?
ma kaja lupeta ... zoki je slabo svugdje prosao osim u krajevima inace tradicionalno naklonjenim sdp-u ... cak nije ni u zagrebu bas uvjerljivo pobjedio ... tako da pusi sigurno od koli..jer ce 90% skorinih glasaca dati glas koli ... mozda i vise..sve koje sam danas pitao a glasali su za skoru glasat ce za koli u drugom krugu..da je neki drugi kandidat unio zooja ne bi tad bio siguran
Jeste, ja lupetam moram kupiti naočale. Evo baš gledanja na tv da je dobio najviše glasova.
ti si kornjaca gluplja od sore..jedini pravi kandidat ljevice i za dlaku pobjedio dva kandidata rasplovljene desnice...da nije bilo dva kandidata desnice sve bi bilo gotovo u prvom krugu vjerojatno..ja bi se zabrinuo da sam na mjestlju ljevice toliko da su slabi

A ti čokolindu smatraš desnicom? :rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 22/12/2019, 22:23

Dobro obračanje Zokija.

Skoro da bih mu dao glas u drugom krugu.

Da čujem kako će Koli odradit ovo obračanje.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 22/12/2019, 22:23

Brat Brale wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

Da se kladimo?

A ti čokolindu smatraš desnicom? :rofl
Čokolinda je najslađe kukavičije jaje u gnjezdu desnice.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by darth_vader 22/12/2019, 22:24

epikur37 wrote:Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.

Moram pohvaliti nastup.

Kao što rekoh.... vazelin je spreman...  Basketball
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 22/12/2019, 22:24

danni1 wrote:Dobro obračanje Zokija.

Skoro da bih mu dao glas u drugom krugu.

Da čujem kako će Koli odradit ovo obračanje.

Da.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto 22/12/2019, 22:24

Smatram svojom zaslugom veliki pad Škore, vidi se da on nije autentičan čovjek koji je s narodom u velikom sukobu”, rekla je Peović.
jos jedna pobjeda partizana
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 22/12/2019, 22:24

jasambrend wrote:
epikur37 wrote:Zokijev pobjednički govor je bio uvjerljiv, a on siguran s iskustvom i državničkim stavom.

Moram pohvaliti nastup.

Kao što rekoh.... vazelin je spreman...  Basketball

aj u kurac :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by IL Risorto 22/12/2019, 22:25

Retro atmosfera 90tih. u Kokolindinom stožeru,samo još fali da izvuku Tuđmanove mošti..
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 33 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics