Užas: Putiin četniku poklonio pušku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas: Putiin četniku poklonio pušku
Ma mali ima sve sto ovaj bizon nema, bizon samo ima vise kila, i picku.vuksadinare wrote:ima jedna nijansa..ovaj mali ima muda kao terijer a ovaj veliki nema muda...omni wrote:Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Omni i Vuk i ja smo pravi Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne moras biti Hrvat da shvatis da je precednik Srbije tvoj miljenik i idol gola budala, pitaj Stanojka.crvenkasti wrote:Omni i Vuk i ja smo pravi Hrvati.
omni-
2014-04-12
pa mahala bi repom da ti ju je pklonio, zamisli koliko bi kolekcionari dali za tokaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
A meni Yoda.Leviathan2 wrote:ti mozda, omni mi vuce na hadezeovca a vuk na bosanca ;)crvenkasti wrote:Omni i Vuk i ja smo pravi Hrvati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tebi je pizon normalne inteligencije? :Dkaya wrote:Ne kužim kako netko normalne inteligencije može biti sendvičar
ahhhh,meni prije na plod prijeratnih turistickih posjeta iz Serbije..Leviathan2 wrote:joda, on meni vuce na miks bosanca i dalmatincaEroo wrote:A meni Yoda.Leviathan2 wrote:ti mozda, omni mi vuce na hadezeovca a vuk na bosanca ;)crvenkasti wrote:Omni i Vuk i ja smo pravi Hrvati.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» Ressler se poklonio na Bleiburgu