Užas: Putiin četniku poklonio pušku
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Užas: Putiin četniku poklonio pušku
Zašto baš pušku?
Predsednik Srbije Aleksandar Vucić poklonio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu ikonu Preobraženja Gospodnjeg.
Ruski predsednik je Vučicu poklonio originalnu pušku kralja Milana Obrenovića.
---------------
I to bi trebala biti poruka mira i suradnje?
Sa četnicima samo preko nišana!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Putiin četniku poklonio pušku
..to mu poklonio da se ubije...sve ima svoje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ka'k se ono kaze...svaki poklon ima neko znacenje....
2015-09-08
a cuj face majku ti jebem putina i sulje....ahahahaha..ukiseljen smijeh sulje i pogled dolje..a putinov onaj cinicni..i pogled koji ubija... ....
2015-09-08
Ovo je prigodan poklon kojim se pokazuje veliko poštovanje predsedniku vučiću. Susret dvije velike države.
Mljac...
Mljac...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...tssskaya wrote:Ovo je prigodan poklon kojim se pokazuje veliko poštovanje predsedniku vučiću. Susret dvije velike države.
Mljac...
2015-09-08
Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
Mljac..
2015-08-15
....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
2015-09-08
Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
2015-08-15
..inace njihovi mediji mislim suljini posljednjih dana propagandno kao da su u nekom ratnom ludilu...svaka druga tema oruzje...izrugivanje i provociranje susjednih drzava..negdje i prijetnje...sto bi mogao biti znak da sulji ne ide nesto glatko u posljednje vrijeme..da su ga nagazili..
2015-09-08
ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
2015-09-08
Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
Nego mi smiješan crveni sendvičar sa uspjesima sulje...kao popizdit ćemo
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu
2015-08-15
crveni se ne zajebava..on zeli da se to tako shvati...inace potencijalno prepreden lik..za razliku do pizzona...koji u stvari je vise hippy karakter koji hoce ostaviti neki 'strasan' dojam o sebi pa s eizgubi u tome..i na kraju ispadne cvecka karakter...ali crveni...jok..kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu
2015-09-08
Ne kužim kako netko normalne inteligencije može biti sendvičar
2015-08-15
ak je zenin sendvicar cemu se cudiskaya wrote:Ne kužim kako netko normalne inteligencije može biti sendvičar
2015-09-08
kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...kaya wrote:Ovi pokloni imaju veliku emotivnu vrednost. Lepo je videti da putin poštuje i voli vučića i srbiju.
Mljac..
Ti mene ne razumiješ. Ja sam Hrvat.
Meni je drago što je Srbija uz Rusiju, a ne uz Zapad kao mi, a ne mi.
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.
Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.
Sad vidim da ni meni nista nije jasno.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe suljecrvenkasti wrote:kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:
....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.
Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...
2015-08-15
he,he...nisu uz nas..samo ruska ulaganja u hrvatsku se veca nego u srbiju.vama daruje mahom kramu od oruzja i naplacuje..a nama lovu i investicijecrvenkasti wrote:kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ćuvuksadinare wrote:
....to im salje poruku..vi ste bez rusije go kurac...nemoj to vucicu zaboraviti...
2015-09-08
kaya wrote:Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe suljecrvenkasti wrote:kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:
Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ću
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...
Jebote, mislili smo, kad se odcijepimo i priključimo Zapadu, a oni ostanu uz Ruse, da će oni konačno biti jednom ljubomorni na nas.
A ono kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom