ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Užas: Putiin četniku poklonio pušku

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Užas: Putiin četniku poklonio pušku - Page 2 Empty Re: Užas: Putiin četniku poklonio pušku

Post by crvenkasti 5/12/2019, 13:26

kaya wrote:
crvenkasti wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ću
ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govore
Ma nisam ni pogledala sliku :)
Nego mi smiješan crveni sendvičar sa uspjesima sulje...kao popizdit ćemo 😄
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu

Ti mene ne razumiješ. Ja sam Hrvat.

Meni je drago što je Srbija uz Rusiju, a ne uz Zapad kao mi, a ne mi. 
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.

Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.

Sad vidim da ni meni nista nije jasno.
Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe sulje 😄
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...

Jebote, mislili smo, kad se odcijepimo i priključimo Zapadu, a oni ostanu uz Ruse, da će oni konačno biti jednom ljubomorni na nas.

A ono kurac.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Užas: Putiin četniku poklonio pušku - Page 2 Empty Re: Užas: Putiin četniku poklonio pušku

Post by kaya 5/12/2019, 13:27

Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe 😄
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/12/2019, 13:29

crvenkasti wrote:
kaya wrote:
crvenkasti wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govore
Ma nisam ni pogledala sliku :)
Nego mi smiješan crveni sendvičar sa uspjesima sulje...kao popizdit ćemo 😄
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu

Ti mene ne razumiješ. Ja sam Hrvat.

Meni je drago što je Srbija uz Rusiju, a ne uz Zapad kao mi, a ne mi. 
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.

Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.

Sad vidim da ni meni nista nije jasno.
Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe sulje 😄
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...

Jebote, mislili smo, kad se odcijepimo i priključimo Zapadu, a oni ostanu uz Ruse, da će oni konačno biti jednom ljubomorni na nas.

A ono kurac.
Stari, mi smo u banani...al da ga jebeš vi dolazite kod nas raditi, nije obrnuto. I to nešto govori...dakle, vi ste u još većoj banani. I nisam ljubomorna vjerovao ili ne 😄
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Stanojko 5/12/2019, 13:36

Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/12/2019, 13:37

kaya wrote:Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe 😄

Srbija, Rusija i Kina su generalno u svijetu predmet izrugivanja i sprdačine.
Kao i Maduro, Asad, Gadafi, Sadam... ta ekipa.

Ako ih ne možeš izbombardirat, onda im se rugaj.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 5/12/2019, 13:40

crvenkasti wrote:
kaya wrote:Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe 😄

Srbija, Rusija i Kina su generalno u svijetu predmet izrugivanja i sprdačine.
Pa rusija i kina nije al srbija bogme je 😄
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 5/12/2019, 13:41

Stanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjeruje
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/12/2019, 13:55

kaya wrote:
Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjeruje

Ja jesam. Smrad četnički.
Čime je on zaslužio da ga Putin tako dočekuje?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 13:58

crvenkasti wrote:
kaya wrote:

a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u uredu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 13:59

..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/12/2019, 14:02

vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:
kaya wrote:

a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u uredu

Nju bih i ja ugostio doma.
Jel joj dao nešto? A ona njemu?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 5/12/2019, 14:02

vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:
kaya wrote:

Još mu i poklonio pušku. Jebote, onakvu je moj sin nosa po dvorištu kad je bio star 5 godina.
Nisam znao, ali vidim da Putin zna biti  i šaljivdžija...No, dobro, Aca je, čini mi se, razumio sprdnju. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 14:04

crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:
kaya wrote:

Nju bih i ja ugostio doma.
Jel joj dao nešto? A ona njemu?
dao joj je buket cvijeca i kavijar...a suljo je dobio cevku Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/12/2019, 14:05

vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni Basketball

A, jel to onaj orden što su ga dobili i Milorad Dodik, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i Emir Kusturica?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 14:09

crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni Basketball

A, jel to onaj orden što su ga dobili i Milorad Dodik, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i Emir Kusturica?
ne..veci Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/12/2019, 14:14

vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:

ne..veci Basketball

Njima četiri, a nama samo jedan.
I onda, nemoj biti ljubomoran?!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 14:16

crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:
crvenkasti wrote:

ne..veci Basketball

Njima četiri, a nama samo jedan.
I onda, nemoj biti ljubomoran?!
nije bitan kvantitet vec kvalitet...srbi su brojnji od nas pa su opet spusili...drugo..bandic je uz orden donio i ruske investicije...a ovi uz orden dobili su od putina..'bok,bok aj vidimo se drugi put...pozdravite familiju'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni 5/12/2019, 14:42

Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/12/2019, 14:57

vuksadinare wrote:..to mu poklonio da se ubije...sve ima svoje Basketball

Naravno.

Poruka je:

Jos jednom me zajebi i izvoli se upucati iz te puske. Ili cekaj moje decke koji ce te odrati i filetirati. Na zivo. Ponimajes Suljo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/12/2019, 15:00

omni wrote:Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
ima jedna nijansa..ovaj mali ima muda kao terijer a ovaj veliki nema muda...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni 5/12/2019, 15:04

vuksadinare wrote:
omni wrote:Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
ima jedna nijansa..ovaj mali ima muda kao terijer a ovaj veliki nema muda...
Ma mali ima sve sto ovaj bizon nema, bizon samo ima vise kila, i picku.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics