Užas: Putiin četniku poklonio pušku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas: Putiin četniku poklonio pušku
kaya wrote:Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe suljecrvenkasti wrote:kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govorekaya wrote:
Jesi ti isto ljubomoran što je putin vučiću poklonio tandzaru, ja jesam...popizdit ću
Nego mi smiješan crveni sendvičar sa uspjesima sulje...kao popizdit ćemo
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu
Ti mene ne razumiješ. Ja sam Hrvat.
Meni je drago što je Srbija uz Rusiju, a ne uz Zapad kao mi, a ne mi.
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.
Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.
Sad vidim da ni meni nista nije jasno.
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...
Jebote, mislili smo, kad se odcijepimo i priključimo Zapadu, a oni ostanu uz Ruse, da će oni konačno biti jednom ljubomorni na nas.
A ono kurac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stari, mi smo u banani...al da ga jebeš vi dolazite kod nas raditi, nije obrnuto. I to nešto govori...dakle, vi ste u još većoj banani. I nisam ljubomorna vjerovao ili necrvenkasti wrote:kaya wrote:Ja tebe razumijem, misliš da smo ljunomorni na uspjehe suljecrvenkasti wrote:kaya wrote:Ma nisam ni pogledala sliku :)vuksadinare wrote:
ne...to vise citam poruku putina sulji...ili svojevrsnu prijetnju..'pazi se sto radis ili se upucaj'...pogledi gore na fotki sve govore
Nego mi smiješan crveni sendvičar sa uspjesima sulje...kao popizdit ćemo
O crveni, crveni, bolje ti ide zajebancija, pa čak i ozbiljne teme nego sendvičarenje, nema ti tu prođu
Ti mene ne razumiješ. Ja sam Hrvat.
Meni je drago što je Srbija uz Rusiju, a ne uz Zapad kao mi, a ne mi.
Ali me nervira što je je Srbija uz Rusiju i što Putin toliko izazivački pokazuje da je Rusija uz Srbiju, a uz Hrvatsku ne.
Putin je ipak najmoćniji čovjek na svijetu. Ja bih volio da je Putin uz Hrvatsku. Ustvari ne, volio bih da Srbija nije uz Zapad, ali da Putin nije uz Srbiju, a uz Hrvatsku da nije Putin, nego da je.
Sad vidim da ni meni nista nije jasno.
Al ne kužim kako to možeš misliti jer nemaš slamu u glavi...ili možda imaš, možda se varam...
Jebote, mislili smo, kad se odcijepimo i priključimo Zapadu, a oni ostanu uz Ruse, da će oni konačno biti jednom ljubomorni na nas.
A ono kurac.
2015-08-15
Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
kaya wrote:Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe
Srbija, Rusija i Kina su generalno u svijetu predmet izrugivanja i sprdačine.
Kao i Maduro, Asad, Gadafi, Sadam... ta ekipa.
Ako ih ne možeš izbombardirat, onda im se rugaj.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa rusija i kina nije al srbija bogme jecrvenkasti wrote:kaya wrote:Mislim svakom prosječne inteligencije mora biti jasno da je ta kreatura suljo predmet sprdnje i ogavnosti svugdje u okruženju. I ne, nitko nije ljubomoran na njegove uspjehe
Srbija, Rusija i Kina su generalno u svijetu predmet izrugivanja i sprdačine.
2015-08-15
Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
2015-08-15
kaya wrote:Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
Ja jesam. Smrad četnički.
Čime je on zaslužio da ga Putin tako dočekuje?
crvenkasti-
2014-04-17
a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u ureducrvenkasti wrote:kaya wrote:Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni
2015-09-08
vuksadinare wrote:a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u ureducrvenkasti wrote:kaya wrote:Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
Nju bih i ja ugostio doma.
Jel joj dao nešto? A ona njemu?
crvenkasti-
2014-04-17
Još mu i poklonio pušku. Jebote, onakvu je moj sin nosa po dvorištu kad je bio star 5 godina.vuksadinare wrote:a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u ureducrvenkasti wrote:kaya wrote:Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
Nisam znao, ali vidim da Putin zna biti i šaljivdžija...No, dobro, Aca je, čini mi se, razumio sprdnju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dao joj je buket cvijeca i kavijar...a suljo je dobio cevkucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:a kako ga to putin docekuje a npr.druge ne?...evo koli je putin ugostio u svojoj vili u sočiju a to je zapravo znak postovanja i dobrog doceka..i veca je cast kad nekog ugostos u svom domu nego onako sluzbenu u ureducrvenkasti wrote:kaya wrote:Stari gdje si ti? El možeš ti da objasniš ovom svom da nismo ljubomorni na sulju nekako...meni ne vjerujeStanojko wrote:Voli sizoje cevku, vise nego leba da jede... :)
Nju bih i ja ugostio doma.
Jel joj dao nešto? A ona njemu?
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni
A, jel to onaj orden što su ga dobili i Milorad Dodik, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i Emir Kusturica?
crvenkasti-
2014-04-17
ne..vecicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni
A, jel to onaj orden što su ga dobili i Milorad Dodik, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i Emir Kusturica?
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne..vecicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni
Njima četiri, a nama samo jedan.
I onda, nemoj biti ljubomoran?!
crvenkasti-
2014-04-17
nije bitan kvantitet vec kvalitet...srbi su brojnji od nas pa su opet spusili...drugo..bandic je uz orden donio i ruske investicije...a ovi uz orden dobili su od putina..'bok,bok aj vidimo se drugi put...pozdravite familiju'crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ne..vecicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..a bandica je odlikovao jednim od najvecih ruskih odlikovanja..daj se crveni otrijezni
Njima četiri, a nama samo jedan.
I onda, nemoj biti ljubomoran?!
2015-09-08
Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
omni-
2014-04-12
vuksadinare wrote:..to mu poklonio da se ubije...sve ima svoje
Naravno.
Poruka je:
Jos jednom me zajebi i izvoli se upucati iz te puske. Ili cekaj moje decke koji ce te odrati i filetirati. Na zivo. Ponimajes Suljo?
Guest- Guest
ima jedna nijansa..ovaj mali ima muda kao terijer a ovaj veliki nema muda...omni wrote:Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
2015-09-08
Ma mali ima sve sto ovaj bizon nema, bizon samo ima vise kila, i picku.vuksadinare wrote:ima jedna nijansa..ovaj mali ima muda kao terijer a ovaj veliki nema muda...omni wrote:Ovo je veliki korak u odnosima Srbije, Rusije a i Kine jer na pusci vjerojatno pise "Made in China". Sada ce zli jezici reci da je danas sve proizvedeno u Kini. Medjutim fotografija gdje Boss predaje tandzaru precedniku je veoma slikovita, ogroman covjek iz male beznacajne drzave i kepec iz supersile. Nije sve u velicini, ili..??
omni-
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Vojska Srbije položila vijence Draži četniku na dan pobjede nad fašizmom
» Pred spomenik četniku u Zagrebu stavljena vreća puna smeća