Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
..ah da...delikventi unutar organizacije a tako se ne nazivlja one koji imaju ugled..jel tako erovuksadinare wrote:kak je rekao trump u londonu..tko ne ispunjava 2% bdp za izdvajanja vojsku lijeva smetala u nato-u odnosno uporabio je rijec sa d za te drzave..daj me podsjeti eroEroo wrote:Što jes jes. Neispodbitna činjenica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
Htjela hrvatsku za svoju djecu a prvom prilikom poslala kcer u ameriku..cim se koli drobi bog te pitaj..strajkovi,iseljavanje..a ona prica o dalicu kao da on ce rjesit strajkove,iseljavanje...kaze bjezi od regiona..a evo je svako malo tamo i zove sulju...zoki jd go kurac i bitanga to je jedino pogodila..a kad dodas nju imas 2 in1
2015-09-08
Inace imam cvrste informacije da se plenki tresao kao prut(i ne samo on) kad je trump ribao celnike drzava nato-a koji jos nisu dostigli 2% izdvajanja bdp-a za vojsku koju trump i nato trazi..da mu je plenki sav sokiran trumpovim napadom i retorikom u kojoj je uporabio i rijec delikventi obecao da ce do polovice iduce godine izdvojiti 9,3 milijarde kuna za vojsku i time bi se dosegao 2% bdp-a...ali ozbiljno...kad ih je trump ribao bilo je debelog preznojavanja a plenki koliko ocajan je neformalno pricao norveskom premijeru za trumpa 'to nije u redu od njega da tako govori o saveznicima'
2015-09-08
Trump:Mr.Plenki kad ti dati mani za nato?
Mr.Plenki:Kad budem love imao?
Trump:Mr.Plenki ja se ne saliti..ti za uche imati mani za nato ne..
Mr.Plenki:Jebiga..ovi mi rade o glavu..
Trump:Ti Mr.Plenki mnogo biti glup..ja cu da ti isto glava raditi..kada mani na racun?
Mr.Plenki:Moze na rate na deset godina sa dvije godine odgode..
Mr.Plenki:Kad budem love imao?
Trump:Mr.Plenki ja se ne saliti..ti za uche imati mani za nato ne..
Mr.Plenki:Jebiga..ovi mi rade o glavu..
Trump:Ti Mr.Plenki mnogo biti glup..ja cu da ti isto glava raditi..kada mani na racun?
Mr.Plenki:Moze na rate na deset godina sa dvije godine odgode..
2015-09-08
Pa gdje ju je trebakla poslst? U Teheran?vuksadinare wrote:Htjela hrvatsku za svoju djecu a prvom prilikom poslala kcer u ameriku..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hrvtsko sveuciliste ne valja?...nije po ukusu koli a trumbeta kako je obozava sve hrvatsko..aj ti na fiš i jednu kratkujastreb wrote:Pa gdje ju je trebakla poslst? U Teheran?vuksadinare wrote:Htjela hrvatsku za svoju djecu a prvom prilikom poslala kcer u ameriku..
2015-09-08
a sto ce?...cesat se...pa nije ona bas stara a dobro izgleda..sad jbg to sto jakov ne moze naci pišu...jer fise gleda da li je pun frižider nije njen problem..ona ima potrebupismejker wrote:..jebe se ta...
2015-09-08
Dva talibana.vuksadinare wrote:a sto ce?...cesat se...pa nije ona bas stara a dobro izgleda..sad jbg to sto jakov ne moze naci pišu...jer fise gleda da li je pun frižider nije njen problem..ona ima potrebupismejker wrote:..jebe se ta...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ero....drugarica te promatra..bice po pickiEroo wrote:Dva talibana.vuksadinare wrote:a sto ce?...cesat se...pa nije ona bas stara a dobro izgleda..sad jbg to sto jakov ne moze naci pišu...jer fise gleda da li je pun frižider nije njen problem..ona ima potrebupismejker wrote:..jebe se ta...
2015-09-08
Plenki:Koli jesi cula?
Koli:Ne kuzim..sto nisam cula?
Plenki:Frend ti žica lovu od nas?
Koli:koji frend?
Plenki:Pa tvoj..Trump...nije moj vrag ga zel..moj je Makron
Koli:Od kad je Trump moj frend..ja tog Trumpa jedva poznajem..
Plenki:Joj daj se ne pravi bedasta..moramo mu lovu dati...
Koli:Koja lova?...koji Trump?...ja sam iz naroda..sve sto me zanima je čokolinda...daj za to lovu a'k zelis da pobjedim
Plenki:Sad se svi prave bedasti kad ej lova u pitanju..i meni uvaljuju vruci krumpir..a znaju da smo Trump i ja na vi..a sad ga kao ne poznate kad dijeli čvegere...znas li ti Koli da nas je nazvao delikventima...da sam bio starsno ljut..i da sam zbog te ljutnje mu morao obecati da cu do 6 mjeseca 2020 iskrcati mu 9,3 milijarde kune..i nije dao popust niti na rate vec me nakon te molbe poslao u kurac i da ne zeli vise sa mnom razgovarati..
Koli:Plenki?
Plenki:Kaj je?
Koli:Ja te ne poznajem..
Koli:Ne kuzim..sto nisam cula?
Plenki:Frend ti žica lovu od nas?
Koli:koji frend?
Plenki:Pa tvoj..Trump...nije moj vrag ga zel..moj je Makron
Koli:Od kad je Trump moj frend..ja tog Trumpa jedva poznajem..
Plenki:Joj daj se ne pravi bedasta..moramo mu lovu dati...
Koli:Koja lova?...koji Trump?...ja sam iz naroda..sve sto me zanima je čokolinda...daj za to lovu a'k zelis da pobjedim
Plenki:Sad se svi prave bedasti kad ej lova u pitanju..i meni uvaljuju vruci krumpir..a znaju da smo Trump i ja na vi..a sad ga kao ne poznate kad dijeli čvegere...znas li ti Koli da nas je nazvao delikventima...da sam bio starsno ljut..i da sam zbog te ljutnje mu morao obecati da cu do 6 mjeseca 2020 iskrcati mu 9,3 milijarde kune..i nije dao popust niti na rate vec me nakon te molbe poslao u kurac i da ne zeli vise sa mnom razgovarati..
Koli:Plenki?
Plenki:Kaj je?
Koli:Ja te ne poznajem..
2015-09-08
crveni telefon između Plenkija i Bandica
Plenki:halo bandido jesi na liniji..
Bandic:mljac...srk..jesam
Plenki:U gadnoj sam kaši...
Bandic:U kakvoj rođo?..svi smo mi u nekoj gadnoj kaši..
Plenki:Ma joj..tesko mi je..amenija mi se vratila..onaj trump hoce izmusti nam veliku lovu...bezuvjetno..
Bandic:I?kaj ja tu morem..moj proracun je popunjen nema lufta
Plenki:Ne zicam te lovu..nego mo's ti to nekako sa trumpom urediti da nam odgodi placanje ili bar da nam da na rate jedno na deset,dvadeset godina uz popust...
Bandic:kaj ja imam sa trumpo ja sam frend sa putinom on me je i odlikovao..a koliko znam rođo ti nisi bas ok sa putinom a vidim ni sa trumpom jedino sa makronom a ni tu nisam siguran...snađi se negdje drugdje
Plenki:A molim te kad te molim nece ti biti zao..
Bandic:Znas moje uvjete za moju pomoc...
Plenki:Uf..znam nisu laki..sta hoces?
Bandic:Biti premijer..i sve tuzbe,optuznice,svjedocenja da isparu kao da ih nije bilo...
Plenki:U gadnu me i ti kašu uvaljujes...ovo za prvo ne znam a ovo drugo bi se dalo vec nekako srediti...
Bandic:To sto sam rekao rođo to je moj uvjet..ili me zaboravi..ne poznajem te...
Plenki:Kome sad da se obratim?
Bandic:Pupovcu...
Plenki:halo bandido jesi na liniji..
Bandic:mljac...srk..jesam
Plenki:U gadnoj sam kaši...
Bandic:U kakvoj rođo?..svi smo mi u nekoj gadnoj kaši..
Plenki:Ma joj..tesko mi je..amenija mi se vratila..onaj trump hoce izmusti nam veliku lovu...bezuvjetno..
Bandic:I?kaj ja tu morem..moj proracun je popunjen nema lufta
Plenki:Ne zicam te lovu..nego mo's ti to nekako sa trumpom urediti da nam odgodi placanje ili bar da nam da na rate jedno na deset,dvadeset godina uz popust...
Bandic:kaj ja imam sa trumpo ja sam frend sa putinom on me je i odlikovao..a koliko znam rođo ti nisi bas ok sa putinom a vidim ni sa trumpom jedino sa makronom a ni tu nisam siguran...snađi se negdje drugdje
Plenki:A molim te kad te molim nece ti biti zao..
Bandic:Znas moje uvjete za moju pomoc...
Plenki:Uf..znam nisu laki..sta hoces?
Bandic:Biti premijer..i sve tuzbe,optuznice,svjedocenja da isparu kao da ih nije bilo...
Plenki:U gadnu me i ti kašu uvaljujes...ovo za prvo ne znam a ovo drugo bi se dalo vec nekako srediti...
Bandic:To sto sam rekao rođo to je moj uvjet..ili me zaboravi..ne poznajem te...
Plenki:Kome sad da se obratim?
Bandic:Pupovcu...
2015-09-08
Plenki:Halo pupi?
Pupi:Cuo sam sve..sve sam cuo dragi prijatelju..u kakvoj si nevolji..ali imam jednu odlicnu ideju za tebe?
Plenki:Koju?
Pupi:Nazovi sulju...on ima za sve rjesenje
Pupi:Cuo sam sve..sve sam cuo dragi prijatelju..u kakvoj si nevolji..ali imam jednu odlicnu ideju za tebe?
Plenki:Koju?
Pupi:Nazovi sulju...on ima za sve rjesenje
2015-09-08
Predsjednica (sadašnja i buduća) u Varaždinu...
Yoda, to je OK, a sad možeš prijeći i na mala slova.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Vučića i kompaniju ovo češe:Hrvatska nikad ovako nije bila popularna u svijetu
» "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Vučića i kompaniju ovo češe:Hrvatska nikad ovako nije bila popularna u svijetu
Page 2 of 3