Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a
Rujka pece korofnije...a džem od gunja je vrhunski...ajd zdravo djaci...
Guest- Guest
elem di smo ono stali
aha, kineska ekonomija usporila na level prije '91
lijepa vijest srijedom
aha, kineska ekonomija usporila na level prije '91
lijepa vijest srijedom
2014-04-19
Epi se nada da ce amerika propasti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Elem,Kina kupuje Dolari,da mu odrze "realnu" vrijednost..sve receno..Ak Jameri izgube kupovnu motj,to znaci negativu za kinesko gospodarstvo..
Guest- Guest
sreto, drzi se ruke I ne petljaj se u stvari koje nisu za tebepismejker wrote:Elem,Kina kupuje Dolari,da mu odrze "realnu" vrijednost..sve receno..Ak Jameri izgube kupovnu motj,to znaci negativu za kinesko gospodarstvo..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
upravo zivim od stvari "koje nisu za menea"... ..i to jako dobro..prckov wrote:sreto, drzi se ruke I ne petljaj se u stvari koje nisu za tebepismejker wrote:Elem,Kina kupuje Dolari,da mu odrze "realnu" vrijednost..sve receno..Ak Jameri izgube kupovnu motj,to znaci negativu za kinesko gospodarstvo..
Guest- Guest
munjeviti rast nije dobar dugorocno za ekonomiju,jerbo stvara prejaku valutu,odnosno druge u odnosu na nju padaju,i time dosadasnji kupci gube kupovnu motj..to se ne smije dogoditi,pa brojne ekonomije,medju njima i svapska,stavaraju umjetnu stagnaciju i devalvaciju,da bi odrzale snagu dolari,funjti i ostalog,da ne bi izgubili trzista za svoje usluge i robe..tak ose to radi čika-Prckoff..omatorio si,a logikom ovladao nisi...
Guest- Guest
blago rukipismejker wrote:upravo zivim od stvari "koje nisu za menea"... ..i to jako dobro..prckov wrote:sreto, drzi se ruke I ne petljaj se u stvari koje nisu za tebepismejker wrote:Elem,Kina kupuje Dolari,da mu odrze "realnu" vrijednost..sve receno..Ak Jameri izgube kupovnu motj,to znaci negativu za kinesko gospodarstvo..
2014-04-19
bitna je stabilnost ekonomije,nego munjeviti rast,koji je prijetio slomom kineske ekonomije..kako vidimo,to se nije dogodilo..
Voč end Lrn čika-Prckoff..
Guest- Guest
prckov wrote:blago rukipismejker wrote:upravo zivim od stvari "koje nisu za menea"... ..i to jako dobro..prckov wrote:sreto, drzi se ruke I ne petljaj se u stvari koje nisu za tebepismejker wrote:Elem,Kina kupuje Dolari,da mu odrze "realnu" vrijednost..sve receno..Ak Jameri izgube kupovnu motj,to znaci negativu za kinesko gospodarstvo..
Eno je,nikad kraja tim krofnijama,koje pece..dosad prebrojah oko 45,uza to pece kruff svagdasnji,a kuha se i ono nesto sa slatkim kupusom,krumpirom,mrkvicom i persinom,na dobro izdinstanoj ghovedini...
ne bunim se ni na sto..Jel ti kuffas sam sebi čika-Prckoff?
Guest- Guest
sretopismejker wrote:bitna je stabilnost ekonomije,nego munjeviti rast,koji je prijetio slomom kineske ekonomije..kako vidimo,to se nije dogodilo..
ti se jedan glup primjerak
samo to jos nisi skonto
2014-04-19
jah jah...nemoj se tak ogrciti Čika-Prckoff...da ti je ovakve gluposti kao moje...zivio bi kao kralj..prckov wrote:sretopismejker wrote:bitna je stabilnost ekonomije,nego munjeviti rast,koji je prijetio slomom kineske ekonomije..kako vidimo,to se nije dogodilo..
samo to jos nisi skonto
Guest- Guest
a steta je da ne skontaspismejker wrote:jah jah...nemoj se tak ogrciti Čika-Prckoff...da ti je ovakve gluposti kao moje...zivio bi kao kralj..prckov wrote:sretopismejker wrote:bitna je stabilnost ekonomije,nego munjeviti rast,koji je prijetio slomom kineske ekonomije..kako vidimo,to se nije dogodilo..
samo to jos nisi skonto
odo sreto, pozdravi ruku
2014-04-19
Ma zovi to kako hoces-meni dobro jest...ajd ugodan dan zelim..imas Mavanje od ruke..prckov wrote:a steta je da ne skontaspismejker wrote:jah jah...nemoj se tak ogrciti Čika-Prckoff...da ti je ovakve gluposti kao moje...zivio bi kao kralj..prckov wrote:sretopismejker wrote:bitna je stabilnost ekonomije,nego munjeviti rast,koji je prijetio slomom kineske ekonomije..kako vidimo,to se nije dogodilo..
samo to jos nisi skonto
odo sreto, pozdravi ruku
Guest- Guest
taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
Pa ne da će propasti ali da će američka hegemonija prestati i to sam evo dočekao...pored ostalog i pobjedom Trumpa kojem držim fige i dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
Pa ne da će propasti ali da će američka hegemonija prestati i to sam evo dočekao...pored ostalog i pobjedom Trumpa kojem držim fige i dalje.
Amerika je znatno uzdrmanija nego prije
Pogledajmo samo unutarnju histeriju oko Rusije i Kine.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa to je vrlo usko povezano..hegemonija i drmanje svjeckom financijskom pozornicom..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
Uvedi drugu "svjecku" valutu,umjesto dolari,placanje svega i svacega u medjunacionalnim financijskim tijekovima prepusti dogovoru komintmenata..
Prozetost svjecke ekonomije i tijeka financija,je bilo dosad,i josh jeste u znaku dolara i jemerickih ucijena,prisila,prijetnji i svega ostaloga...
Ponisti te uticaje i jemericki dolar,i jemericka hegemonija prestaje...posto je jemericka hegemonija glavni garant jemericke ekonomije i financijskog rasta,ocito jest da ce promjena toga,dovesti i do ponesto realnije slike jemericke ekonomije,kao i snage dolari...
NITI jedna industrija mejd in Jusa,se vise ne moze tehnoloski,a niti po cijeni mjeriti sa slicnima ili istima iz Kine,Japana,Juzne Koreje,Taiwana,Rusije..
samo jemericka brutalna sila i ucjene,famozne sankcije,su dosad garantirale "premoć" jemerickih roba i usluga na svjeckom nivou..
Tak oda,ukloni jemericku hegemoniju u svijetu,osudio si Jemeriku na nivo lokalnog nasilnika,koji ce josh eto moci natezati za vuha,okolne susjede..nikoga priko dvi bare..
Guest- Guest
Vidi srbine. Ja ameriku bas nevolim. Ruzno je reci mrzim.Hektorović wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
Mrzim samo vas posrbice. Ameriku nevolim zbog toga sto su govna. Nisu nam.dali Banja Luku da se za sva vremena obracunamo sa tvojim srbima.
Ugasili su skupa sa Tudjmanom HercegBosnu. Ali da ce propasti nece. Uzalud se ti i majevicki orjunas nadate. NECE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hektorović wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:taj se as nada od kada postoji forum i internet, i najavljuje propast ali ništa od toga.PABLO ESCOBAR wrote:Epi se nada da ce amerika propasti
Pa svijet je postao globalan, više nije moguća situacija takve dominacije kakvu je SAD imao na vrhuncu svoje moći, tamo 90-ih. Nove/stare svjetske sile se dižu, s ogromnim resursima(prirodnim, demografskim, teritorijalnim...).
Više nitko nema monopol na informaciju a evo ni na tehnologiju, pozicija na kojoj je SAD gradio svoju hegemoniju.
Njihov ideološki paket Slobode je olinjao kao stara frajla, iza sebe ostavlja društveno devastirajuće derivate...pederastiju, nestajanje tradicionalne obitelji, konzumerizam i multikulturalni meltingpot...itd.
To se sve slabije kupuje...
Ostala mu je samo vojska kao još uvijek relativna prednost....još kratko vrijeme.
Kako je netko napisao, budućnost svijeta u ovoj epohi ovisi o tome hoće li amerika s pozicije hegemona otići mirno ili ratom.
2015-08-06
Trump je pozitivna posljedica svega toga, korak nazad u realitet. Nadam se da će dobiti još jedan mandat..jer njegov mandat pomaže procese i americi osigurava sigurnost i mjesto u novom svijetu.
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Makedonija: Počeo rad američke tvornice za proizvodnju dijelova za automobile
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Europarlament protiv njemačkih proizvoda od azijskih dijelova
» Maduro potpisao zakone za pripajanje dijelova Gvajane
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Europarlament protiv njemačkih proizvoda od azijskih dijelova
» Maduro potpisao zakone za pripajanje dijelova Gvajane