Skoro skupio 100 000 potpisa?
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro skupio 100 000 potpisa?
...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
Dobro domaćine, ima li što popit u ovoj kući
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to moze...svaki gost je dobrodosao na pice i ice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
2015-09-08
Koliko god skoro pa i nebitno tko će biti predsjednik jer su mu ovlasti za k**ac opet je najbolje da bude Kolinda, a realno će i biti. Osoba s najjačim diplomatskim vezama u Hrvatskoj. Škoro koliko mi bio simpatičan na početku nekako se gubi, nedefinirano koketira s krajnjom desnicom pa bi malo ovako malo onako...ostao nedorečen.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
2015-09-09
vuksadinare wrote:to moze...svaki gost je dobrodosao na pice i ice..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
Kad se vec kurcite .. danas je bio bazul cuspajz sa spekom, slavonskim i kranjskim kobasama. Zaliveno s pifom.
Guest- Guest
newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
to ti je pravaška desnica u hrvata, razara nacionalno tkivo...uglavnom okuplja poluinteligente žestokih kompleksa.
2015-08-06
...pa gost je...mjesto rođenja bosna i hercegovina..2/3 zivota proveo u bh-a...obicaji,narjecje...mislim moze on biti dobrodosao kao gost ali prvenstvo u svojoj kuci ima domacin..tako je vazda bilonewuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
2015-09-08
Čine medvjeđu uslugu svom simpatizeru a valjda nisu niti svjesni toga.epikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
to ti je pravaška desnica u hrvata, razara nacionalno tkivo...uglavnom okuplja poluinteligente žestokih kompleksa.
2015-09-09
..gle...ja koi sma citav zivot i rođen u hrvatskoj proveo da ti imas prvenstvo ispred mene..nije u redu...isto da ja imam prvenstvo ispred tebe u bosni isto ne bi bilo u redu..postenoepikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
2015-09-08
newuser wrote:Čine medvjeđu uslugu svom simpatizeru a valjda nisu niti svjesni toga.epikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
kažem ti, problematičniji su od hr ljevice.
2015-08-06
vuksadinare wrote:..gle...ja koi sma citav zivot i rođen u hrvatskoj proveo da ti imas prvenstvo ispred mene..nije u redu...isto da ja imam prvenstvo ispred tebe u bosni isto ne bi bilo u redu..postenoepikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
kakvo bi ti prvenstvo htio, molit ću lijepo :D
2015-08-06
Vucina je bogomdat za kompromitaciju pravaštva :) Ako treba iz ovog koeficijenta, rentu mu plaćam.
2015-08-06
Kao da on zna...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..gle...ja koi sma citav zivot i rođen u hrvatskoj proveo da ti imas prvenstvo ispred mene..nije u redu...isto da ja imam prvenstvo ispred tebe u bosni isto ne bi bilo u redu..postenoepikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:
...gosti nemaju pravo za rijec kod domacina
2015-09-09
epikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
Aj svi Bosaaaaaaaaaaanciiiiiiiii unca unca unca unca unca unca aaaaaaaaaaaaaaaaaj svi Bosaaaaanciiiiiiii dobre konje sedlajuuuuuuuuu ...!
Guest- Guest
newuser wrote:Kao da on zna...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..gle...ja koi sma citav zivot i rođen u hrvatskoj proveo da ti imas prvenstvo ispred mene..nije u redu...isto da ja imam prvenstvo ispred tebe u bosni isto ne bi bilo u redu..postenoepikur37 wrote:newuser wrote:
Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društva
čekaj da razmisli...strpljiv si čovjek
2015-08-06
Većinom najglasniji i najsiroviji se prometnu u prve redove. Ostali normalan svijet bježi.epikur37 wrote:Vucina je bogomdat za kompromitaciju pravaštva :) Ako treba iz ovog koeficijenta, rentu mu plaćam.
2015-09-09
Joker wrote:epikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:...gosti nemaju pravo za rijec kod domacinaepikur37 wrote:i lotka te poklopio...ajme ajme
Aj svi Bosaaaaaaaaaaanciiiiiiiii unca unca unca unca unca unca aaaaaaaaaaaaaaaaaj svi Bosaaaaanciiiiiiii dobre konje sedlajuuuuuuuuu ...!
Evo vidiš šta je domaćin ...još ti i zapjeva :)
2015-08-06
pa na sve..cekaj redepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..gle...ja koi sma citav zivot i rođen u hrvatskoj proveo da ti imas prvenstvo ispred mene..nije u redu...isto da ja imam prvenstvo ispred tebe u bosni isto ne bi bilo u redu..postenoepikur37 wrote:newuser wrote:Kako to, ti bi one s kojima se ne slažeš protjerivao a vučino? Gdje su nestale demokracija, tolerancija i ostale tekovine razvijenog društvavuksadinare wrote:
...gosti nemaju pravo za rijec kod domacina
2015-09-08
newuser wrote:Većinom najglasniji i najsiroviji se prometnu u prve redove. Ostali normalan svijet bježi.epikur37 wrote:Vucina je bogomdat za kompromitaciju pravaštva :) Ako treba iz ovog koeficijenta, rentu mu plaćam.
e ali isto tako i na pamet vama tamo u hercegBosni da se klonite pravaša i takvih opcija jer vidiš i sam kakvi su
2015-08-06
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
Page 2 of 8