Skoro skupio 100 000 potpisa?
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Skoro skupio 100 000 potpisa?
nema linka kruzi fejsom..ako je tako metemo konkurenciju od pod
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Skoro skupio 100 000 potpisa?
neki moraju falsificirati neki se moraju cetri puta potpisati a skoro dok si keks rekao skupi 100 000 potpisa...
2015-09-08
Pa ako je izvjesni babić (?) sakupio 14000, ništa čudno da je škoro sakupio 100000...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Šta je sa Karabatćkom. Ako ne skupi potpise i ja za Škoru. ČujeN danas na krugovalu da nam i Anto Đapić najavljuje bolje sutra svojom kandidaturom...
žao mi je što ćeš biti razočaran, ali kolinda dobija izbore, čak i ona realno moli boga da izgubi izbore, sve jedno će ih dobiti, htjela ona to ili ne, htjeo ti ili ne.. da objasnim kakovuksadinare wrote:nema linka kruzi fejsom..ako je tako metemo konkurenciju od pod
ti si naivan ko francuska sobarica a imaš desetljeća života i iskustva u politici.
znaš kada budu izbori, koliko god HDZovci bili "razočarani" u Kolindu, Partiju, itd, znaš onoga trenutka kada partija naredi njima, i njihovim članovima partije i ostalima, da izađu na izbore, oni izlaze na izbore i glasovat će za Kolindu. Ja sam hrpu puta pisao na forumu kako partija iz HDZa jebački djeluje, sve je to stara udbaška komunistička škola. Pričao mi je bivši član KPJa i Saveza Komunista i onda je isti bio u HDZu pa je sada "neovisni" sjeo sam sa tim gospodinom na kavu, i sve mi je detaljno ispričao kako oni funkcioniraju. neću ponavljati
Zatim u Bosni biti će deseci tisuća duplih glasova. Glasovati će se u BiH, i onda sidati u autobuse koje je organizirao Vaso a deseci tisuća bosanskih HDZovaca imaju prijavljena prebivališta od Dubrovnika do Zagreba(a realno ne žive), prvo će glasovati u Bosni za Kolindu ujutro, onda sidaju na autobus i idu preko granice u Makarsku i Bašku Vodu opet glasovati za Kolindu. Sićaš se kada je Orepić radio "čistke" pa je Ero otvarao dnevno hrpu tema, kako Orepić mrzi Hrvate iz BiH, a lik je samo uklanjao te duple glasače, meni je susjeda Bosanka imala na svojoj adresu 28 Hrvata iz BiH prijavljenih iz njezinog sela..
dakle dodaj partijsku disciplinu, plus duplo glasovanje, dodaj da će hrpa mrtvih glasovati, a ako nebude neovisnih promatrača dovoljno na svim izbornim jedinicama, biti će žestoke krađe glasova(u korist HDZa).. pa ti računaj..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/636267/vlaho-orepic-odustao-od-kandidature-nije-skupio-potpisenbspnisam-pristao-na-falsificiranja-otislo-se-predaleko-s-tim-prevarama
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Škoro poziva građane da 'spase predsjednicu'
Veli kraljica da ako bandića zatvore nosit će mu u zatvor kolače
Veli kraljica da ako bandića zatvore nosit će mu u zatvor kolače
vili40-
2015-08-02
- Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće - napisao je Škoro na svom Facebook profilu.
vili40-
2015-08-02
Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
red wolf-
2016-02-10
vili40 wrote:- Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće - napisao je Škoro na svom Facebook profilu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ona je takva oduvijek...Tvoje pitanje ne stoji...Zapravo je blesavo...vili40 wrote:što se dogodilo toj ženi?
red wolf-
2016-02-10
ona je oduvijek bila glupa k'o kurac samo je davala dojam simpatičnosti, masa ljudi je nakon njene pobjede sralo: ona mi je baš lijepa, ona je baš simpatična, aide da i žena pobijedi...i hrpu ostalih sranja, slično kao danas za škoru: on pjeva, uvijek je vesel i hrpa ostalih sranja, u stvari jedno i drugo u pravo vrijeme govore ljudima kaj oni hoće čut ostalo je miss fotogeničnosti, onak stoj i budi nam lijepa/lijep.vili40 wrote:što se dogodilo toj ženi?
Guest- Guest
u stvari koga Ero podrži taj ide ili u zatvor ili je na neki način najeb'o, njegov kandidat je uvijek glup ko kurac i jebeni lopov. ero je nepogrješiv u tome.
Guest- Guest
Vuk počeo svršavat na Škoru,kao Ero na Kolindu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vučino?
Htjedoh ti otpisati jučer, ali nisam se želio svađati do danas u podne...
Jedno je vojska i mašinerija, drugo je bauštel princip. ;)
£otk@-
2019-02-12
izbacit cemo vas..ides u bosnu prvim letom£otk@ wrote:Vučino?
2015-09-08
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
Page 1 of 8