Skoro skupio 100 000 potpisa?
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro skupio 100 000 potpisa?
ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokijatre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komunistevuksadinare wrote:ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokijatre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...tre wrote:to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komunistevuksadinare wrote:ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokijatre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
2015-09-08
pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???vuksadinare wrote:...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...tre wrote:to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komunistevuksadinare wrote:ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokijatre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
sora,ebenica,jastreb,epikur,generaltre wrote:pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???vuksadinare wrote:...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...tre wrote:to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komunistevuksadinare wrote:ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokijatre wrote:
2015-09-08
mala djeca vjeruju u djeda božićnjaka a odrasla u političare i izbore, ja ne izlazim na izbore, nisam idiot.vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,generaltre wrote:pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???vuksadinare wrote:...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...tre wrote:to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komunistevuksadinare wrote:
ovom crvenom vuku je mateatika 'jaca' strana...i uz prepolovljenje glasove milanovic nema u anketama vise od 25% a skoro je tu al pari sa njime...tako da je ugrozen i moguci ulazak u drugi krug zokija
Molim lijepo, moj kandidat je Koli, otpočetka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a za kog si rekao da ces glasovati u drugom krugu ako se nađu škoro i zoki?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,generaltre wrote:pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???vuksadinare wrote:...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...tre wrote:
to neka vanzemaljska matematika kod vanzemaljca komuniste
2015-09-08
vuksadinare wrote:a za kog si rekao da ces glasovati u drugom krugu ako se nađu škoro i zoki?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,generaltre wrote:pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???vuksadinare wrote:
...jebbote milanovic je prakticno jedini pravi kandidat ljevice jer ovih par su pikzibneri tu da popune broj ili iz samopromocije...i po nekoj logici zoki bi trebao bar imati minimum 40% glasova u anketama a on s evrti od 22 do 25% sto cak u nekim kalkulacijama ne garantira ulazak ni u drugi krug...sto dovoljno govori da ni svi ljevicari ne zele za njega glasati...
Vjerojatno ću biti suzdržan...Zoki djeluje kao stara ploča a stavom pokazuje još manje uravnoteženosti.
Škoro je pravaš.
Ta partija je bez mene.
2015-08-06
a prekjucer si bio decidiran da ces biti za zokija protiv pravasa...epi ti si zivuca politicka lutalica...najbolje da nemas veze sa politikom..dr'z se ti maratona po majevici i brodice,mistrije...nije politika za tebe...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a za kog si rekao da ces glasovati u drugom krugu ako se nađu škoro i zoki?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,generaltre wrote:
pa ko normalan može dati glas tom imbecilu???
Vjerojatno ću biti suzdržan...Zoki djeluje kao stara ploča a stavom pokazuje još manje uravnoteženosti.
Škoro je pravaš.
Ta partija je bez mene.
2015-09-08
vuksadinare wrote:a prekjucer si bio decidiran da ces biti za zokija protiv pravasa...epi ti si zivuca politicka lutalica...najbolje da nemas veze sa politikom..dr'z se ti maratona po majevici i brodice,mistrije...nije politika za tebe...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a za kog si rekao da ces glasovati u drugom krugu ako se nađu škoro i zoki?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Škoro je pravaš.
Ta partija je bez mene.
Di bi mi da nema tebe o politici :)
2015-08-06
nisam ni ja neki politicki lumen ali bar ne vrludam...od kad sam na ovom i onom forumu ti si bar promjneio desetak stranaka podrzao 6,7 predsjednickih kandidata...idoloski lutas u svim smjerovima...jedino ti priznam da znas podosta o bh-a politickim prilikama ali si od tamo pa bi bilo blesavo da ne znas...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a prekjucer si bio decidiran da ces biti za zokija protiv pravasa...epi ti si zivuca politicka lutalica...najbolje da nemas veze sa politikom..dr'z se ti maratona po majevici i brodice,mistrije...nije politika za tebe...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a za kog si rekao da ces glasovati u drugom krugu ako se nađu škoro i zoki?epikur37 wrote:
Škoro je pravaš.
Ta partija je bez mene.
Di bi mi da nema tebe o politici :)
2015-09-08
tre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
Cuj, tip je ipak iz paralelnog svemira.
Guest- Guest
Tre, nema njima pomoći...tre wrote:red wolf wrote:Ako je ovo točno, HDZ se prepolovio na dva dijela...To može značiti da će Milanović pobijediti u prvom krugu dobivši između 50 i 60 posto glasova izašlih glasača...
£otk@-
2019-02-12
ebenica wrote:mala djeca vjeruju u djeda božićnjaka a odrasla u političare i izbore, ja ne izlazim na izbore, nisam idiot.vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Jesi.
A usput si i trol.
Bio i na starom forumu i ovom.
Nemoj da nadižem vebera, odvjetnika i server.
£otk@-
2019-02-12
On je Komšićev glasač.£otk@ wrote:ebenica wrote:mala djeca vjeruju u djeda božićnjaka a odrasla u političare i izbore, ja ne izlazim na izbore, nisam idiot.vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Jesi.
A usput si i trol.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
popij nešto, tvoji lopovi se opet izdrkavaju po rh, bolje biti idiot i trol nego član hdz-a smeće lopovsko.£otk@ wrote:ebenica wrote:mala djeca vjeruju u djeda božićnjaka a odrasla u političare i izbore, ja ne izlazim na izbore, nisam idiot.vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Jesi.
A usput si i trol.
Guest- Guest
Kad se spominje skoro, onda mi padne na pamet da skoro krava jajce znesla.
crvenkasti-
2014-04-17
Neka se učmala politička baruština malo razburka, nije to loše po društvo.
Jedino ne razumijem zašto se svela na kolače i glazbeni ukus...
Jedino ne razumijem zašto se svela na kolače i glazbeni ukus...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zato jer baruština mora bit povremeno zaslađena
Inace, izbori su pizdin dim za tupe
Zabava za glupe
I to je ta vasa slavna demokracija
Ha ha ha ha
Inace, izbori su pizdin dim za tupe
Zabava za glupe
I to je ta vasa slavna demokracija
Ha ha ha ha
ebenica wrote:popij nešto, tvoji lopovi se opet izdrkavaju po rh, bolje biti idiot i trol nego član hdz-a smeće lopovsko.£otk@ wrote:ebenica wrote:mala djeca vjeruju u djeda božićnjaka a odrasla u političare i izbore, ja ne izlazim na izbore, nisam idiot.vuksadinare wrote:sora,ebenica,jastreb,epikur,general
Jesi.
A usput si i trol.
Jest, podaci su katastrofalni, od investicijskog rejtinga preko stupnja povučenih sredstava iz EU fondova do proračunskog suficita.
Ali tu je naša velebna Liga prvaka, vodi nam djecu u blistavu budućnost kao što se dade vidjeti po posljednjim PISA rezultatima.
Njima treba samo lopata da grade LNG terminal na Krku, svih 40.000
£otk@-
2019-02-12
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDP nije skupio dovoljno potpisa za župana u Osječko baranjskoj županiji
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» HDZ objavio tko je skupio potpise za kandidaturu
» Pomažemo siromašnoj predsjednici: Index skupio novac da Kolinda može na utakmicu
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
Page 7 of 8