Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
Page 1 of 1
Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
https://www.youtube.com/watch?v=VwLbTSazhNQ
od 47:35 do 48:40(Bujica)
...a cuj lika na kolindinom standu..'i ja sam ljut na hdz'...ahahahahahah..koji prevaranti...zoki isto falsificira potpise upisujuci se na 4 razlicita standa sad kolijevi..jadno i zalosno..škoro predsjendik
od 47:35 do 48:40(Bujica)
...a cuj lika na kolindinom standu..'i ja sam ljut na hdz'...ahahahahahah..koji prevaranti...zoki isto falsificira potpise upisujuci se na 4 razlicita standa sad kolijevi..jadno i zalosno..škoro predsjendik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
Pokušavaju zaglumit da ih je pet puta više nego šta ih u stvarnosti ima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
» EVO KAKO JE DODIK ODBIO DA POTPIŠE AMERIČKI PAPIR
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» EVO KAKO JE DODIK ODBIO DA POTPIŠE AMERIČKI PAPIR
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
Page 1 of 1