Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
Page 1 of 1
Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
https://www.youtube.com/watch?v=WSXrljNz8Kc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
https://youtu.be/WSXrIjNz8Kc
2015-09-08
Re: Hrvati Bosanske posavine za Škoru a Pupovčev SDSS prikupljao potpise za Kolindu u Negoslavcima i okolnim srpskim selima
jel spakovo kofere
2014-04-19
2015-09-08
utuc ce ga koli na izborima
2014-04-19
..halo koli...prckov wrote:utuc ce ga koli na izborima
2015-09-08
..fuk te voli..vuksadinare wrote:..halo koli...prckov wrote:utuc ce ga koli na izborima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
volim ja nju..volim aj dobre koke...ali ako ne pokvare sve to debilizmima ili ako ne postanu bijelo roblje...onda mi se sviđaju samo okuprckov wrote:..fuk te voli..vuksadinare wrote:..halo koli...prckov wrote:utuc ce ga koli na izborima
2015-09-08
jel skoro spakiro stvarivuksadinare wrote:volim ja nju..volim aj dobre koke...ali ako ne pokvare sve to debilizmima ili ako ne postanu bijelo roblje...onda mi se sviđaju samo okuprckov wrote:..fuk te voli..vuksadinare wrote:..halo koli...prckov wrote:utuc ce ga koli na izborima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
škoro se ima di vratit za plenkija a napose koli ne znamprckov wrote:jel skoro spakiro stvarivuksadinare wrote:volim ja nju..volim aj dobre koke...ali ako ne pokvare sve to debilizmima ili ako ne postanu bijelo roblje...onda mi se sviđaju samo okuprckov wrote:..fuk te voli..vuksadinare wrote:..halo koli...prckov wrote:utuc ce ga koli na izborima
2015-09-08
Anto Pranjkić, dragi čovjek. Zajedno smo pokušali osnovati maticu hrvatsku u brčkom..
No, povodljiv, tako je i otišao na mlin Buljancu i pravaškoj desnici koji hrvate posavine troše za vječni rat sa srbima...
No, povodljiv, tako je i otišao na mlin Buljancu i pravaškoj desnici koji hrvate posavine troše za vječni rat sa srbima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo bez zajebancije sam samse sa sobom kladio da ces reci da se poznate.... ...inace bez obzira na špranjkica znam da ce posavljaci u debelo vecini glasati za škoru i bez pranjkica..sa zenine strane familija koja nije mala vec velika 90% njih sa pravom glasa glasat ce za škoruepikur37 wrote:Anto Pranjkić, dragi čovjek. Zajedno smo pokušali osnovati maticu hrvatsku u brčkom..
2015-09-08
Pa znam Antu, dok je bio zastupnik u DC, imao je jednu žensku srpkinju bila je riba i po...pjesnik, zanesenjak ...ali dobar čovjek.
2015-08-06
inace pranjkic je u pravu a to sam i ja tu napisao...kolinda nijednom nije obisla u svom mandatu posavinu i posavljake..mogla je skociti u ođak,brcko,orasje...ali nije...cak i onaj josipovic,mesic,milanovic,sanader,karamarko cini mi se i oreskovic...eto i bandic su obilazili ta mjesta...ali kolinda jok..ni plenkovic...i to ce rezultat pokazati a posavljaka ima vise nego hercegovaca....brojniji su od njih dosta....epikur37 wrote:Pa znam Antu, dok je bio zastupnik u DC, imao je jednu žensku srpkinju bila je riba i po...pjesnik, zanesenjak ...ali dobar čovjek.
2015-09-08
Neka glasa tko kako hoće. Meni je žao što je naša desnica tako infantilna sama po sebi, a povrh svega vrlo problematična za hercegbosanske hrvate.
Kao pučanin, uprijet ću gdje smo najbolji a što bude bude. Mi kao narod nemamo posebnu političku pamet, pa kaj god da bude ne bi me iznenadilo, ni Milanović ni Škoro...
Kao pučanin, uprijet ću gdje smo najbolji a što bude bude. Mi kao narod nemamo posebnu političku pamet, pa kaj god da bude ne bi me iznenadilo, ni Milanović ni Škoro...
2015-08-06
2015-09-08
problem kolinde je u stvari sto je duzna hercegovcima a tu je red poduzi...bandic,mamic,vaso,covic...a dug se mora vracati...drugo...njezin PR je katastrofalan...da li joj to netko namjerno smjesta ili ne..ne znam..mozemo kalkulirati...za razliku do nje npr.plenki dosta posvjecuje svom PR timu vremena...i sigurno ne bira bezveznjakovice za PR-ovce...samo problem za plenkija sto je na drugim poljima mahom okruzen bezveznjakovicima...trece plenki osim bandicu drugim erama nista ne duguje..zapravo u svojevrsnom je sukobu...vaso,mamic a ni covke mu ne lezi ali kako je ovaj predsjednik sestrinske stranke mora imati određen do granica politicki odnos...
2015-09-08
Similar topics
» Pupovčev SDSS dobio 3,2% na izborima u Glini
» SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
» Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Sindikati prozvali Kolindu i Škoru da čuju njihov stav o povećanju plača.Zokijev stav znaju kada je 2012 smanjio plače.
» SRBI NAJVAŽNIJI SAVEZNICI HDZ-A Pupovčev SDSS druga stranka po veličini u Plenkovićevoj većini
» Evo kako HDZ falsificira potpise za Kolindu?
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Sindikati prozvali Kolindu i Škoru da čuju njihov stav o povećanju plača.Zokijev stav znaju kada je 2012 smanjio plače.
Page 1 of 1