Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
Page 1 of 1
Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
https://net.hr/danas/hrvatska/skoro-napokon-progovorio-kako-god-ovo-zavrsilo-ja-cu-ostati-u-hrvatskoj-mene-ne-ceka-nikakva-fotelja/?fbclid=IwAR2ppTSKh75VPdeizn0NcueCDAhUnzfQ5Q9NTQtTxNsS7NjllH4zMoBMDPg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
Skoro predsjednik
2015-09-08
2015-09-08
Re: Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
Ma naravno, tebe cekaju mutni poslovi s bandicem jedino malo moras popraviti status nekom pozicijom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo i zoki probao biti biznismen pa vidi da je to zakurac bisnis ako nisi na vlasti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jovanović samo što nije počeo vikati 'za dom!' U sred emisije, koliko ga je budući predsjednik opčinio svojim nastupom...vuksadinare wrote:dominator
T.- Posts : 17557
2014-04-14
link, net.haer.yu, pa dajte najte :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Similar topics
» Plenki hoćeš nećeš mora navijati za Kolindu,fotelja mu ovisi o pobjedi ili porazu Kolinde
» Jandroković:'Do Plenkija samo preko mene mrtvog'
» Zoki žestoko bocnuo Plenkija:'On nikad ništa ne zna.Martin u Brisel.Martin iz Brisela.Dajte mu šećer'
» Plenkovića čeka pakao u stranci ako pobjedi Škoro
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
» Jandroković:'Do Plenkija samo preko mene mrtvog'
» Zoki žestoko bocnuo Plenkija:'On nikad ništa ne zna.Martin u Brisel.Martin iz Brisela.Dajte mu šećer'
» Plenkovića čeka pakao u stranci ako pobjedi Škoro
» Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
Page 1 of 1