2 godine od smrti posljednjeg hrvatskog samuraja
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 2 godine od smrti posljednjeg hrvatskog samuraja
glupane kog boli briga za to što ti misliš, jasno je što radi kamikaza a što samuraj kada si idu oduzeti život samo vama srbendama to očito nije jasnocrvenkasti wrote:tre wrote:da je kamikaza valjda bi se raznio u sred suda i tako razjebao suce koji su donjeli onakvu sramotnu presudu. Doduše tebi čast ništa ne znači pa je jasno zašto stalno lupetaš kad su ovakve teme u pitanju.dzango wrote:Samuraji su bili plaćeni ratnici koji su čuvali svoje feudalce, nešto kao sadašnji bodigardovi. Kamikaze su žrtvovale svoj život radi ideala, bez ikakve šanse da prežive. Šta jebote tebi tu nije jasno?michaellcmacha wrote:vi inače brkate pojmove... stoga samo polako... stigneš...dzango wrote:Zašto smauraj? Valjda kamikaza.
Glupane. Pa u sudnici su i njegovi branitelji i rodbina i prijatelji.
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
japananci stvarno imaju dobre nozekanje,maceve i sablje,nije mi nikad bilo jasno kako su mogli vrsiti Harikiri
mislim da bi ispijanje otrova za samuraja bila sramota, rezanje trbuha je hrabrost i ritual...s druge strane ispijanje otrova na sudovima je skroz normalan za nacističke moralne vertikale kad je cijeli svijet bio protiv njih i u znak moralnog gađenja i prosvjeda protiv nepravde.tre wrote: jasno je što radi kamikaza a što samuraj kada si idu oduzeti život samo vama srbendama to očito nije jasno
Guest- Guest
http://www.eyewitnesstohistory.com/socrates.htm
pa vjerojatno bi bilo sramota no sam čin da je oduzeo jedino život sebi (iako bi danas bio slobodan čovjek) jasno ukazuje na to da se ne radi o nikakvom nacistu ili zločincu a kamoli kamikazi kako ova dva srblja pokušavaju taj čin okarakerizirati već o moralnom čovjeku koji nije htio živjeti s tom sramotnom etiketomebenica wrote:mislim da bi ispijanje otrova za samuraja bila sramota, rezanje trbuha je hrabrost i ritual...s druge strane ispijanje otrova na sudovima je skroz normalan za nacističke moralne vertikale kad je cijeli svijet bio protiv njih i u znak moralnog gađenja i prosvjeda protiv nepravde.tre wrote: jasno je što radi kamikaza a što samuraj kada si idu oduzeti život samo vama srbendama to očito nije jasno
Maggie19 wrote:http://www.eyewitnesstohistory.com/socrates.htm
Ovo ti nija baš neka paralela.
Sokrat je bio osuđen na smrt, a kazna je izvršena tako što je morao sam popiti otrov.
crvenkasti-
2014-04-17
stvarno? ai dobro.Maggie19 wrote:http://www.eyewitnesstohistory.com/socrates.htm
Guest- Guest
tulipane, general praljak se nije zabijao u nikakve brodove, pa tako niti u ratne... a pogotovo ne iz očaja... mutavci jedni kamikaze su počele djelovati tek koncem 1944. kad je japan već bio svjestan da gubi rat. bilo je ukupno oko 4000 vojnika koji su se prijavili da samoubilačkim činom uspore poraz koji je bio neminovan. od njih 4000 2500 je probalo izvesti samoubilački napad a uspjelo samo 470 i kusur. usput nemate pojma da je većina bila mladića od 17-19 godina koji su određeni da budu kamikaze bez da ih je itko išta pitao... jebote pa vama se svaki kurac može prodati pod hot dog...ebenica wrote:kakve su kamikaze imale modus? jesi ti normalan? samuraj=plačenik,. kamikaza = japanski vojnik koji je za cara i japan davao svoj život zabijanjem aviona u američke ratne brodove.michaellcmacha wrote:ko što rekoh kratak si ko srbijanac... stvarno vas jebe razumijevanje... samuraj između osalog ratuje i za feudalca, ali isto tako i za cara, odnosno za državu, po tom logičkom slijedu ako uzmemo u obzir da je dotični ratovao za državu, konkretno za hrvatsku, bio častan i do nje držao ratujući prije bi ga se moglo kvalificirati samurajem nego kamikazom... njegov cilj je bio da odlukom kada i kako će umrijeti onemogući svoje uznike u naumu da izrečenu kaznu i provedu nad njim i to je to... nikakve veze sa kamikazama koje su imale potpuno drugi i modus i rezondzango wrote:Samuraji su bili plaćeni ratnici koji su čuvali svoje feudalce, nešto kao sadašnji bodigardovi. Kamikaze su žrtvovale svoj život radi ideala, bez ikakve šanse da prežive. Šta jebote tebi tu nije jasno?michaellcmacha wrote:vi inače brkate pojmove... stoga samo polako... stigneš...dzango wrote:Zašto smauraj? Valjda kamikaza.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
moj Tre pa ne moš to objasniti liku koji puši svaku spiku koju mu netko u prolazu proda.... a i nema smisla jer mu nije mio niti Praljak niti bilo tko tko je ratovao pod šahovnicom...tre wrote:pa vjerojatno bi bilo sramota no sam čin da je oduzeo jedino život sebi (iako bi danas bio slobodan čovjek) jasno ukazuje na to da se ne radi o nikakvom nacistu ili zločincu a kamoli kamikazi kako ova dva srblja pokušavaju taj čin okarakerizirati već o moralnom čovjeku koji nije htio živjeti s tom sramotnom etiketomebenica wrote:mislim da bi ispijanje otrova za samuraja bila sramota, rezanje trbuha je hrabrost i ritual...s druge strane ispijanje otrova na sudovima je skroz normalan za nacističke moralne vertikale kad je cijeli svijet bio protiv njih i u znak moralnog gađenja i prosvjeda protiv nepravde.tre wrote: jasno je što radi kamikaza a što samuraj kada si idu oduzeti život samo vama srbendama to očito nije jasno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
PRALJAK je Haski optuženik
Kukavički popio otrov da ne bi dobio zaduženu kaznu
Za zlocine u ratu u bih
Za zlocine u ratu u bih
da nije popio već bi bio vani slobodan čovjek zato baba ne pizdi bez vezeSora wrote:PRALJAK je Haski optuženik
Za zlocine u ratu u bih
za srblje je mile petarda heroj i samuraj, imaju potpuno izapačen pogled na svijetmichaellcmacha wrote:moj Tre pa ne moš to objasniti liku koji puši svaku spiku koju mu netko u prolazu proda.... a i nema smisla jer mu nije mio niti Praljak niti bilo tko tko je ratovao pod šahovnicom...tre wrote:pa vjerojatno bi bilo sramota no sam čin da je oduzeo jedino život sebi (iako bi danas bio slobodan čovjek) jasno ukazuje na to da se ne radi o nikakvom nacistu ili zločincu a kamoli kamikazi kako ova dva srblja pokušavaju taj čin okarakerizirati već o moralnom čovjeku koji nije htio živjeti s tom sramotnom etiketomebenica wrote:mislim da bi ispijanje otrova za samuraja bila sramota, rezanje trbuha je hrabrost i ritual...s druge strane ispijanje otrova na sudovima je skroz normalan za nacističke moralne vertikale kad je cijeli svijet bio protiv njih i u znak moralnog gađenja i prosvjeda protiv nepravde.tre wrote: jasno je što radi kamikaza a što samuraj kada si idu oduzeti život samo vama srbendama to očito nije jasno
Sora wrote:PRALJAK je Haski optuženik
Za zlocine u ratu u bih
izašao bi slobodan isti dan jer je kazna bila lukavo sračunata tako da mu vrijeme u pritvoru taman bude dovoljno da može isti čas na uvjetnu ko i šešelj.
samo za razliku od šešelja on je postupio časno.
o nakaradnosti presude nećemo, kriv je za nešto što nije naredio i dogodilo se 250 km dalje od mjesta gdje je bio
po takvom tumačenju zapovjedne odgovornosti bi i patton završio na robiji
Znam to i sama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:http://www.eyewitnesstohistory.com/socrates.htm
Ovo ti nija baš neka paralela.
Sokrat je bio osuđen na smrt, a kazna je izvršena tako što je morao sam popiti otrov.
I nije paralela.
samo da sad i crvenkasti ne popije otrov
obnuto
ja pljujem otrov
ja pljujem otrov
crvenkasti-
2014-04-17
ma neeeecrvenkasti wrote:obnuto
ja pljujem otrov
ti pljuješ smrdež
gdje ga samo tolikog skladištiš.. uh jebate
immortal-
2014-04-16
Kako se mijenja smrdež po prdežima?
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi ne misle tako. Za njih je bio ratnik. U ratu si ratnik.Sora wrote:PRALJAK je Haski optuženik
Za zlocine u ratu u bih
Nije ritaulno odsjecao srpske glave kao što obtužuju Džaferovića.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
crvenkasti wrote:Kako se mijenja smrdež po prdežima?
Moja mala ide u 5. razred i baš uči prdeže. Sve znam.
1. Tko što smrdi kad prdnem - smrdež,
2. Koga čega ima puno oko mene - smrdeža.
3. Kome čemu se nadam kad prdnem - smrdežu.
4. Koga što osjetm kad prdnem - smrdež.
5. Oj smrdeže al smrdiš.
6. O kome o čemo non stop pričam - o smrdežu.
7. S kim s čim se ponosim kad prdnem - sa smrdežom.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Playboy izabrao hrvatskog muškarca godine
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Utopljenik Radman do posljednjeg daha: Ne pristaje na smjenu i prijeti Hrvatskoj
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Utopljenik Radman do posljednjeg daha: Ne pristaje na smjenu i prijeti Hrvatskoj
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
Page 6 of 9