Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
sve izgubili dabogda ekipa piskarala su apostoli zla.fridrih_niche wrote:SN su kopita zla...
A Zlo stoluje u Međuzemlju...
;)
niche i amper su ministranti u istoj crkvi.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
DANAS JE USKRS.
ZNACI DAN USKRSNUCA SINA BOZIJEGA.
BAREM DANAS I NA BOZIC NEMORSMO SLUSATI DINSNO HAJDUK A POSEBNO NE HVALOSPJEVE SOTONI KOJU ZELIM STO PRIJE VIDITI U JELOVU SANDUKU MRTVA
BAREM DANAS I NA BOZIC NEMORSMO SLUSATI DINSNO HAJDUK A POSEBNO NE HVALOSPJEVE SOTONI KOJU ZELIM STO PRIJE VIDITI U JELOVU SANDUKU MRTVA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Pljuc!
<3
Zeko-
2015-08-26
Ovo je išlo dvojici muppet idiota na balkonu, a ne Anti...fridrih_niche wrote:Pljuc!
<3
;)
Guest- Guest
eto.LUCIANO MOGGI wrote:DANAS JE USKRS.
baš si lijepo kršćanski na hrvatski način opisao samoga sebe.
slava kristu na nebesima!
sitting_bull-
2015-09-28
kaj god.fridrih_niche wrote:Ovo je išlo dvojici muppet idiota na balkonu, a ne Anti...fridrih_niche wrote:Pljuc!
<3
;)
bio si pred špiglom.
sitting_bull-
2015-09-28
Umri konju dabogda do smrti bolova za mamicem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
hvala, hvala!LUCIANO MOGGI wrote:Umri konju dabogda do smrti bolova za mamicem
lijepo je vidjeti kad Kristov nauk padne na plodno tlo.
u tom ću tonu citirati mateja, 7-12:
zlatno pravilo: sve što želite da ljudi čine vama, činite i vi njima. u tome je sav zakon i proroci.
tko ima uši neka čuje, tko ima oči neka vidi.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne žesti se Ante, Velim ti, sve bude to došlo na svoje. I ti i Mamić.LUCIANO MOGGI wrote:Umri konju dabogda do smrti bolova za mamicem
Zeko-
2015-08-26
Proklet bio na Bozic 2010.
Koga ja proklinjem taj nemoze dobro zavrsit.
Evandjelje po Zdravku
Koga ja proklinjem taj nemoze dobro zavrsit.
Evandjelje po Zdravku
2015-09-13
Prije nego što se Bjelica dogovorio s klubom, igrači su našli zajednički jezik s klupskom Upravom. Potpisivanje sporazuma igrača i kluba bilo je vezivano uz Bjeličin dogovor s klubom, no igrači su očito ipak odlučili drukčije te su preduhitrili svog trenera. Zapravo, nekako smo to i očekivali. Igrači znaju da s klubom nikada nije bilo problema kad se radi i isplatama, u novije vrijeme nisu bili zakinuti niti za jednu lipu. Nadalje, igrači su očito shvatili da se u ovim teškim vremenima moraju solidarizirati sa svima.
Kad sad pogledamo ovu situaciju, ispada da je sva ova halabuka oko smanjenja plaća igračima u Dinamu bila definitivno nepotrebna.
Kad sad pogledamo ovu situaciju, ispada da je sva ova halabuka oko smanjenja plaća igračima u Dinamu bila definitivno nepotrebna.
Zeko-
2015-08-26
"Odlazim. Dogovorili smo sporazumni raskid. Nismo se stigli ni posvađati, razlog je taj što je odluka o smanjenju plaća objavljena bez razgovora sa mnom. Moj je odnos s klubom bio vrhunski, 22 mjeseca zajedno smo donosili odluke, ali onda odjednom sve to je nestalo", rekao je Bjelica nakon današnjeg sastanka.Dybala wrote:Ode bjelica...hoce li brat preuzeti ponovno,tv serviser III ili kruno IV
Što on umišlja? Jeli on ikad vidio da je Kim Jong-un s nekim prvo razgovarao pa onda donio odluku?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:"Odlazim. Dogovorili smo sporazumni raskid. Nismo se stigli ni posvađati, razlog je taj što je odluka o smanjenju plaća objavljena bez razgovora sa mnom. Moj je odnos s klubom bio vrhunski, 22 mjeseca zajedno smo donosili odluke, ali onda odjednom sve to je nestalo", rekao je Bjelica nakon današnjeg sastanka.Dybala wrote:Ode bjelica...hoce li brat preuzeti ponovno,tv serviser III ili kruno IV
Što on umišlja? Jeli on ikad vidio da je Kim Jong-un s nekim prvo razgovarao pa onda donio odluku?
Kad je nerazuman i ne kuzi da razgovora u 4 oka ne moze biti, u vrijeme korone gospodar ne moze putovati preko granica...upsss ne moze ni inace jer ga cega hladovina remetinca
Ali bjelica je naivan, razgovor ne postoji,vec samo monolog gospodara Mordora
Guest- Guest
Jao Čedo trener ..hoce li prezivjeti neulazak u EL ..ili ce reci da je to proces unatoc sastavljenoj ekipi
Guest- Guest
Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:"Odlazim. Dogovorili smo sporazumni raskid. Nismo se stigli ni posvađati, razlog je taj što je odluka o smanjenju plaća objavljena bez razgovora sa mnom. Moj je odnos s klubom bio vrhunski, 22 mjeseca zajedno smo donosili odluke, ali onda odjednom sve to je nestalo", rekao je Bjelica nakon današnjeg sastanka.Dybala wrote:Ode bjelica...hoce li brat preuzeti ponovno,tv serviser III ili kruno IV
Kad je nerazuman i ne kuzi da razgovora u 4 oka ne moze biti, u vrijeme korone gospodar ne moze putovati preko granica...upsss ne moze ni inace jer ga cega hladovina remetinca
Guest- Guest
Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:"Odlazim. Dogovorili smo sporazumni raskid. Nismo se stigli ni posvađati, razlog je taj što je odluka o smanjenju plaća objavljena bez razgovora sa mnom. Moj je odnos s klubom bio vrhunski, 22 mjeseca zajedno smo donosili odluke, ali onda odjednom sve to je nestalo", rekao je Bjelica nakon današnjeg sastanka.Dybala wrote:Ode bjelica...hoce li brat preuzeti ponovno,tv serviser III ili kruno IV
Guest- Guest
Zanimljivo kako analni intruderi sute dok ne dobiju tattin spin koji moraju siriti
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50