ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 42 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 27/3/2020, 15:18

Tj. neću ih uopće zamolit nego ću jednostrano odlucit da im neću isplatit 70 % ugovorene svote...
Tako se to danas radi...
:8)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 15:23

fridrih_niche wrote:Mogu li ja zamolit banke da mi smanje rate kredita za 70 %?

<3
Možeš.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 15:43

Fala, frende!
<3

Znan da će mi oprostit to banke, dobre su one...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 16:41

fridrih_niche wrote:Fala, frende!
<3

Znan da će mi oprostit to banke, dobre su one...
Nisam rekao da će ti oorostiti nego da možeš zamoliti.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 17:26

https://m.24sata.hr/sport/dinamovi-igraci-donirali-skoro-milijun-kuna-zg-bolnicama-683737

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 17:30

Evo, nakon što je klub donirao oko milijun kuna isto su učinili i igrači.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 18:21

"Neki ljudi te nikada neće voljeti, zato što tvoj duh smeta njihovim demonima." (Nenad Bjelica)

"Tko s đavlom tikve sadi, smijene mu čitav stožer." (Bernard Jurišić)

:roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 18:33

Najjače od svega što su ovi pijunčići iz Dinama zabranili igračima i stožeru ikakav komentar (možda je to definirano i ugovoru) ali zato oni u ime kluba mogu redovito pričati i komentirati svoju stranu cijele priče, komentirati i prozivati igrače, stožer... A da kojim slučajem cjelokupna javnost čuje drugu stranu, e to ne može. To je karakteristično za neke druge režime, a sigurno se ne zove demokracija. Jer ako igrači i stožer ne smiju o tome pričati, onda ne bi smjeli ni ovi u ime kluba s tim u javnost.

Na kraju majstori u ime kluba i ne svojim osobnim novcem nego klupskim doniraju u humanitarne svrhe, ali idu s tim na sva zvona, pa čak i presicu organiziraju u trenutku kad je cijela država u karanteni, kad nema javnih događaja, okupljanja nego su gotovo svi koji ne rade u svojim kućama što je dno samog dna (a to jasno govori o motivima doniranja) dok je npr. jedan xy igrač Dinama možda donirano veći iznos nekoj bolnici, a da za to nitko niti ne zna jer želi ostati anoniman, jer nija zvao novinare i otišao s tim u medije. I taj xy igrač će danas u očima dobrog dijela javnosti-ovaca biti đubre, smeće i tko zna što već ne jer eto nije pristao na smanjenje ugovora (a ponavljam svoju stranu priče ne smije reći) dok su ljudi iz kluba čak donirali novac za bolnice. Smijurija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 19:02

Što tebe to toliko jebe što su oni dali milijun u dobrotvorne svrhe? I igrači još toliko? Jel zato što u Hajduku ne mogu za jedan respirator skupiti?

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 19:03

Andreas Goldberger wrote:"Neki ljudi te nikada neće voljeti, zato što tvoj duh smeta njihovim demonima." (Nenad Bjelica)

Jurišić još jednom pokazao kakvo je govno i gnom od novinara.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 19:21

Roland Deschain wrote:Što tebe to toliko jebe što su oni dali milijun u dobrotvorne svrhe? I igrači još toliko? Jel zato što u Hajduku ne mogu za jedan respirator skupiti?
Ako nisi razumio što sam htio reći i što pričam onda si oprosti, glup ko kurac. Na kraju igrači Dinama koji su skupljali nisu radili predstavu za javnost... 

Ja ne zavirujem tko je koliko dao, niti je to na kraju krajeva bitno. Netko ima više, pa daje više, netko manje pa daje manje, netko ima puno pa ne daje ništa, netko daje zadnju kunu. Bitno je davati od srca, a ne raditi predstave za javnost. A vidim da ti zabadaš u nos koliko su donirali, koliko će donirati igrači Hajduka i s time pokazuješ primtiivno razmišljanje. Na kraju priče, iznos se ne zna jer nije nitko nije o njemu na sva zvona, pa tako da se i blamiraš. Više vrijedi nečijih 100 kuna ako je dao zadnjih nego milijun od nekog drugog, što ti ne možeš razumiti.

Jednom sam slučajno doznao za jednog bivšeg igrača Dinama (vatreni iz 98-e) koliko je pomogao jednoj familiji, nigdje nikad to nisam vidio u medijima, niti je ikad objavljeno. I vjerojatno nije jedini slučaj, i to je ono što se cijeni.

Last edited by Andreas Goldberger on 27/3/2020, 19:26; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 19:24

Roland Deschain wrote:
Andreas Goldberger wrote:"Neki ljudi te nikada neće voljeti, zato što tvoj duh smeta njihovim demonima." (Nenad Bjelica)

Jurišić još jednom pokazao kakvo je govno i gnom od novinara.
:D :D :D

Gospodin (za tebe i slične s velikim G) Bernard Jurišić se uvijek znao narugati licemjerima.
Tu se radi o licemjeru iz Dinama pa ti pomalo gubiš živce, ali nije ništa novo...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/3/2020, 19:32

Vidim da dva dana ne prestaješ pisati o Dinamu, jedva si dočekao, ubila te izolacija. E, tko te nebi znao.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 20:39

:rofl
Tko se javio... Tip koji na 16 tema danima ne bi prestao o Hajduku, pa evo i tu sad nije mogao bez njega.  lol!

Pa nisam ja kriv što se u drugim klubovima apsolutno ništa ne događa, a GNK radi cirkus gdje vodstvo kluba po tko zna koji puta pokazuje sve svoje licemjerstvo.

A to što bi ti htio da ovaj forum funkcionira kako voli tvoje vodstvo kluba po principu ja imam pravo pričati i pisati vi ne, je tvoj problem...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 21:05

Jurišić i je gospodin...
(Y)

I Amper je u pravu...
Ništa se ne događa, osim cirkusa u Dinamu, pa je to zanimljivo prokomentirat...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 27/3/2020, 21:34

Jel navijaci drugog najveceg hrvatskog kluba mogu lagano odjebaus sa teme o najvecem hrvatskom nogometnom klubu

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 21:38

fridrih_niche wrote:Jurišić i je gospodin...
(Y)

I Amper je u pravu...
Ništa se ne događa, osim cirkusa u Dinamu, pa je to zanimljivo prokomentirat...
:D
Niche, jeli se sićaš kad su Jurišić i Pacak bili na sportnetu?
Packe i Juriš... Dinamovac i hajdukovac, ali su udarali po svemu lošem u nogometu i sportu. U međuvremenu se jedan prodao i već je dugo glasnogovornik HNS-a (pa se popišao i izasrao sam po sebi i nekim svojim tekstovima) a Bernard je ostao svoj i čak tri puta odbio da bude glasnogovornik Hajduka jer kako je sam rekao:"ja pišem i govorim što mislim a kao takav ne mogu biti glasnogovornik Hajduka".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 21:40

LUCIANO MOGGI wrote:Jel navijaci drugog najveceg hrvatskog kluba mogu lagano odjebaus sa teme o najvecem hrvatskom nogometnom klubu
Nemoj tako.
Na temi o najvećem hrvatskom nogometnom klubu:

https://www.ex-iskon-pleme.com/t39126p480-hajduk-split

su svi dobrodošli...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 27/3/2020, 21:41

Ampere trazim tr u zadnje vrime

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 27/3/2020, 21:43

LUCIANO MOGGI wrote:Ampere trazim tr u zadnje vrime

:beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 27/3/2020, 21:43

Andreas Goldberger wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:Jel navijaci drugog najveceg hrvatskog kluba mogu lagano odjebaus sa teme o najvecem hrvatskom nogometnom klubu
Nemoj tako.
Na temi o najvećem hrvatskom nogometnom klubu:

https://www.ex-iskon-pleme.com/t39126p480-hajduk-split

su svi dobrodošli...
Kad budete 2 boda iza Najveceg i kad budete prijetnja Najvecem klubu u Hrvata onda mi se mozes obratiti..
Uostalom ne samo da sam super klasa za tebe jer sam dinamovac neho zato sto sam i kao Nacista superiorniji od tebe u svakom pogkedu

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics