Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
fridrih_niche wrote:Večeras si kratkog fitilja...
Zna da mu je kraj blizu pa je nervozni postar,korona udara samo po gerijatriji
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Jebala te drtina u usta škrbava, smrdljiva. Ne obraćaj mi se govnaru, ako imaš što za reći možemo to i drugačije. I ne glumi navijača Dinama jer smeća ko ti tu ne spadaju.Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Redikulu, Dybala nije navijač Hajduka...
Pusti ga ;matora drtina ima alzheimera
Zahvali svom gospodaru sto je dinamo postao ruglo i sprdnja
Guest- Guest
Sprdnja i ruglo su takvi klošari ko ti. Wannabe frajer. Kad ne ide, tipkovnica je tu.
Je, je. Klasično tovarsko odvlačenje pažnje s bitnog. Uvijek kad postanete sprdačina na terenu i kad zaredaju šamaranja. Sad se igra s Inkerom, prilika za opet malo euforije, do prve jače utakmice. I tako u krug. Dođe mi vas žao.fridrih_niche wrote:Koje pisanje...
:D
Bitno je da je liga neregularna već priko deset godina...
I da će sve bit poništeno u dogledno vrime...
;)
;)
Guest- Guest
KBK što je ruglo kad pobjeđuje u neregularnoj ligi.Dybala wrote:
Zahvali svom gospodaru sto je dinamo postao ruglo i sprdnja
Vidiš da nitko niti riječi o Skupštini Dinama. Cveta cveće. Unatoč uspjehu u Europi i ogrromnom prihodu samo 10 milijuna kuna dobiti, dok im klub još uvijek ima kreditne obaveze od oko cca 10 milijuna eura. Gdje sve ide lova, KBK. Sad je dobro...
Naravno,ne smeta ni što je osuđeni kriminalac u bijegu poslao na Skupštinu svog drugog brata da malo pičkara i utiša svakog onog tko ukaže na nepravilnosti.
Mamić redovito svršava nad njima, a njihov odgovor je KBK.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bitno je da je liga neregularna već priko deset godina...
;)
Pa vidis da nitko od guzicara nije imao sto komentirati za ono sto sam napisao o gospodaru mordora
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Je, je. Klasično tovarsko odvlačenje pažnje s bitnog. Uvijek kad postanete sprdačina na terenu i kad zaredaju šamaranja. Sad se igra s Inkerom, prilika za opet malo euforije, do prve jače utakmice. I tako u krug. Dođe mi vas žao.fridrih_niche wrote:Koje pisanje...
Navijač sam dinama . Znas onog kluba kojeg kao parazit ti i ostali tatticari unistavate .
A svaki pravi navijac ce se nasaliti na svoj racun . ispada po Sauronovoj viziji da nije neuspjeh imati prazne tribine . I u pravo je,to je cisti poraz i sramota.
Guest- Guest
Debilu jedan, što to meni pričaš, jel ja kradem Dinamo ili živim na račun njega? Kad sam ja rekao nešto pozitivno za Mamića? Zna se moj stav o Mamiću i o Dinamu. Za mene to nije jedno te isto. Ja sam na svakoj utakmici i u HNL- u i u Europi, a gdje si ti u pički materini? Sereš po forumima, a koju pičku materinu si ti pozitivnog napravio vezano uz Dinamo u životu? Nabijem na kurac takve debile ko ti koji misle da su neki faktor u cijeloj priči s pametovanjem sa strane. Ti si običan frustrirani mali bijedni miš, svjestan da si kurac od ovce u svakom pogledu pa sipaš žuč po tipkovnici. Ko i ovi miševi s juga.Dybala wrote:Roland Deschain wrote:Je, je. Klasično tovarsko odvlačenje pažnje s bitnog. Uvijek kad postanete sprdačina na terenu i kad zaredaju šamaranja. Sad se igra s Inkerom, prilika za opet malo euforije, do prve jače utakmice. I tako u krug. Dođe mi vas žao.fridrih_niche wrote:Koje pisanje...
Navijač sam dinama . Znas onog kluba kojeg kao parazit ti i ostali tatticari unistavate .
A svaki pravi navijac ce se nasaliti na svoj racun . ispada po Sauronovoj viziji da nije neuspjeh imati prazne tribine . I u pravo je,to je cisti poraz i sramota.
Dybala wrote:
Eto, sad si dobio svoje. Ja bi još nadodao da se ne znaš oprati, zmazan si, smrdiš, neškolovan a još i lažeš.
Guest- Guest
Jebo te bog glupi preglupi. Tko to uništava Dinamo već 15 godina? Jebote, pa Dinamo nikada nije bio u komfornijoj situaciji nego kaj je u tih 15-ak godina. Veliš ti, 15 godina se klub uništava, a nikako da ga se uništi. Oni glupani s juga su u tih 15 godina hajdučić šrd uništili već jedno 5 puta i za svako uništavanje trebalo im je po par mjeseci, a Dinamo 15 godina uništavaju i ne mogu ga uništiti. Upravo kontra, u Dinamu sve bolje. Siguran sam da bi svi vi bili sretni da vas netko uništava na način na koji uništavaju Dinamo.
Zeko-
2015-08-26
‘Nema nikih problema’”Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Bitno je da je liga neregularna već priko deset godina...
;)
Pa vidis da nitko od guzicara nije imao sto komentirati za ono sto sam napisao o gospodaru mordora
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:‘Nema nikih problema’”Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Bitno je da je liga neregularna već priko deset godina...
;)
:8)
Care samo pare
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:
Eto, sad si dobio svoje. Ja bi još nadodao da se ne znaš oprati, zmazan si, smrdiš, neškolovan a još i lažeš.
To smije samo reci azilant iz međuzemlja, ostali podanici ne smiju sipati toliko epiteta da se Sauron ne bi osjecao ugrozenim
Guest- Guest
Ajde debilu, napiši nešto konkretno. Što glumiš? Mali miš.Dybala wrote:Popij taj q-pin, vidis da se lako dekompenziras
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50