Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Dybala wrote:Znaci trenutna situacija u hnlu
Dinamo,vođen od strane osuđenog kriminalca,drumskog razbojnika i nasilnika sa blagoslovom grada u pozadini
Hajduk,vođen od strane organizirane zločinačke organizacije koja reketari klub ,poznatiji pod nazivom ulica, sto savrsemo omogucava da se glavni akteri stope i izgubi u masi,također sa blagoslovom grada u pozadini
Situacija koja zorno pokazuje stanje u cjelokupnom hrvatskom drustvu gdje zlikovci rade zlo a korumpirani sustav im je na usluzi
Tako da svi koji branite jedne ili druge jedete izmet licemjernosti
Ti jedeš izmet zlobe i pokvarenost ili pak neinformiranosti i neznanja. Jednog od toga dvoje, trećeg nema.
Zbog ovakvih sranja i laži, pa i blažih "padaju" sudske presude zbog kleveti. Na tvoju sreću, tebe nitko neće tužiti.
Očito tu želiš progurati glupost i laž da Torcida/ulica vodi klub i da ga netko reketari, a nemaš nikakve argumente za to.
1. Torcida nije jednako udruga NH, niti je ikad bila. Istina da se ideja o NH i okupljanju navijača-članova u jednu udrugu rodila među nekim članovima Torcide tamo 2010-e godine. Zna se koji su to ljudi pokrenuli, zna se da ti ljudi nisu bili ni dileri, ni huligani, nego inteligentniji dio Torcide.
2. Torcida danas nije jednako Torcida od prije 10 godina i to zna svatko tko imalo bolje prati. Novo vrijeme nosi nove generacije i nove ljude, drugačije. Iskreno, danas je Torcida slabija nego prije 10 godina, to je činjenica. No to je problem same navijačke udruge, koja nema veze ni s vođenjem kluba, niti s vlasničkom strukturom u klubu, niti udrugom NH.
Tvoje izjednačavanje s osuđenim kriminalcem u bijegu je sramotno, no dosta govori o tebi.
Udruga NH okuplja članove Hajduka koji demokratski imaju pravo birati ljude koji će predstavljati i voditi udrugu, a tako i ljude u NO Hajduka. Ja sam tri puta sudjelovao u demokratskom izboru ljudi za NO kluba, svaki put samostalno bez da je itko vršio pritisak na mene, samostalno zaokružio ljude za koje smatram da su najbolji od kandidiranih. I to pravo imaju i imali su svi punoljetni članovi Hajduka, kao što svatko ima mogućnost biti član. To su činjenice, Sad mi ti reci, kako bi to sve po tebi trebalo funkcionirati (ako ne ovako) da možemo pričati da je Hajduk klub gdje članovi donose odluke, a ne klub gdje ulica vodi glavnu riječ? Daj nam ti tako pametan reci, kako i što bi trebalo biti drugačije?
Guest- Guest
Evo, javio se predstavnik "uličara" dalmatinska forumska br. 1 i objasnio nam na koji način ulica vodi hajdučić šrd. Dakle, neke individue koje nemaju prebite kune u džepu, biraju NO jednom dioničkom društvu. Pametnome dosta ...
Zeko-
2015-08-26
Ode Olmo. Velika šteta, ali realno nije ga se moglo zadržati. Nadam se da će Bjelica do ljeta naći pravog da ga zamijeni. Ima unutsrnjih rezervi.
Steta Olma yriba je ostat do lita
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Steta Olma yriba je ostat do lita
Dinamo će i bez njega suvereno osvojiti ligu. Nego žao mi mamića, neće moći da se ovajdi na transferu...
Guest- Guest
Ovisi... Ako čitaš SN i Olivari-a, onda je to jedno 50 milijuna eura. Odšteta, bonusi svi mogući realni, nerealni, budući postotak, njegova plača, i onda još malo sam nadoda i tako...fridrih_niche wrote:Za koju lovu je otisa?
;)
Guest- Guest
Gnoljivari je običan smrad, nešto ko vaš Alfirević, piše bezveze što načuje ili mu plate. Najrealnije je ono što dolazi izvana, a to je 18 milja odmah plus bonusi i 20 % od sljedećeg transfera. Španjolci pišu 30 milja , s bonusima 45, ali u tih 30 su valjda računali i njegovu plaću. Teoretski bi ukupno transfer mogao doći do 50, ali bi mogao zastati i na 20.
Ne piše on bez veze, zna što radi. Dobije sigurno koju kunu za to...
Zanimljivo kako nitko ili gotovo nitko (a pogotovo ovaj smrad s SN) ne piše kako se dijeli transfer, za razliku kad neki igrači iz drugih klubova odlaze, pa je to prva vijest na naslovnici gotovo...
Btw. njemci pišu s svim bonusima i svime ne preko 30, tako da tko zna koliko je točno...
Zanimljivo kako nitko ili gotovo nitko (a pogotovo ovaj smrad s SN) ne piše kako se dijeli transfer, za razliku kad neki igrači iz drugih klubova odlaze, pa je to prva vijest na naslovnici gotovo...
Btw. njemci pišu s svim bonusima i svime ne preko 30, tako da tko zna koliko je točno...
Guest- Guest
Za sada je 18,5 milja eura točno, a bonusi su bonusi i realno ih je pribrojiti ovoj cifri tek kad se i ostvare. Glupo je sad računati 3 nastupa u Ligi prvaka i 2 naslova prvaka Njemačke Leipziga što bi zajedno donijelo Dinamu 10 milja eura ili svakih 15 utakmica Olma po milju eura. Jest da su svi ovi bonusi dosta dobro ispregovarani zbog toga što su prilično realni, osim možda onaj za 2 osvojena njemačka prvenstva, jer tu ipak sve ovisi o Bayernu, ali taj nosi i najmanje love. Meni najsumnjiviji je onaj o 20 % idućeg transfera koji može biti i 20 milja eura i 5 milja. Leipzig će imati izlaznu klauzulu za Olma od 80 milja eura, ali o tom potom.
Zeko-
2015-08-26
budući da je olmo u dinamo došao bez odštete, ovo je financijski vrhunski posao, čak ako se i ne uzimaju u obzir njegove zasluge za rezultate dinama zadnje dvije sezone i financijska dobit kroz te zasluge.
bonusi i sve ostalo uvijek vesele kad se ostvare, kao npr. postotak od transfera rrahmanija u napoli.
bonusi i sve ostalo uvijek vesele kad se ostvare, kao npr. postotak od transfera rrahmanija u napoli.
sitting_bull-
2015-09-28
vjerojatno ipak više od 500.000 eura.Andreas Goldberger wrote:Ne piše on bez veze, zna što radi. Dobije sigurno koju kunu za to...
sitting_bull-
2015-09-28
Ni po čijem nalogu, zanima me ko pojedinca.sitting_bull wrote:znači, postaviš pitanje na koje dobiješ odgovor, a onda kurvinski izbjegavaš odgovor na pitanje postavljeno tebi.river_jude wrote:obrazlozi, molim te, ovo o mom nalogu. Fakat mi nije jasno.sitting_bull wrote:po nalogu onih koji stoje iz crtača svastike na Poljudu, onih zbog kojih policija kao nikada nije otkrila te crtače, onih zbog kojih gore automobili po splitu, onih zbog kojih splitski sudovi dilere osuđuju na društveno koristan rad i onih zbog kojih dorh i uskok ne zalaze u hajduk.river_jude wrote:river_jude wrote:Po cijem nalogu?
njima sneta zdravko mamić jer svekolikoj javnosti pokazuje kako može i u hrvatskoj nogometni klub biti uspješan i poslovati s dobitkom, čime ruši koncept uzimanja i stvaranja gubitaka jer je ekipa izvukla lovu koju onda poslije saniraju ili država, ili grad split.
u tom je kontekstu zanimljivo kako dorh-u i uskok-u nije zanimljivo kome je hajduk u vrijeme kosa i branca isplatio nekoliko desetaka milijuna kuna provizije na deseterostruko manjim transferima nego što ih je dinamo napravio s mamićem.
mamić je, ako je i uzeo što piše u ugovorima o transferima, dinamu ostavio punu blagajnu i uređen sustav koji svake godine financira sam sebe i ostvaruje dobit i valjda ga zato gone.
nasuprot tome hajduk je platio sve te provizije, jedva preživljava jer nema ni sportskih ni financijskih rezultata, i ništa od toga nije kao sumnjivo.
dakle, postoje dovoljno moćne snage u sjeni kojima mamić smeta i koje mogu naložiti da ga se progoni.
sad ti meni obrazloži po čijem nalogu si postavio ovo pitanje.
Ovo ostalo, ta siva eminencija koja se hoce resit mamica, kak velis, ko je to?
I kaj, on nema veza s klubom sad si bosne?
Ak su vec tak mocni, zakaj mu nisu zeli pasoš, kak su i todoricu trebali pa da ostanu u rh. Jelda, tesko je to predvidit.
i onda još imaš obraza postavljati nova pitanja.
ne bu išlo.
Normalno da ne bu islo, a kaj bus rekel.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Evo bas sad malo čita o transferu Olma...
50 % love ide nekoj ka agenciji, lol...
A i nekim trećim stranama (Braća Dalton i off shore računi u Međuzemlju)...
:D
Ako spreme u kasu GNK Lopova i po milje eura, mogu se tuc nogom u guzicu...
:8)
Last edited by fridrih_niche on 25/1/2020, 15:51; edited 1 time in total (Reason for editing : HZV)
Guest- Guest
znači, transfer u rangu filipa bradarića.fridrih_niche wrote:Evo bas sad malo čita o transferu Olma...
nije loše.
sitting_bull-
2015-09-28
Gdje piše da ide 50% agenciji. Na Nogometplus ili Dalmatinskom portalu?fridrih_niche wrote:Evo bas sad malo čita o transferu Olma...
idiot niche u ulozi inspektora kao Miodrag Petrović čkalja:
rješava nerješive slučajeve.
čak i one kad nema nikakvih tragova.
kako?
jednostavno. sam nacrta tragove.
rješava nerješive slučajeve.
čak i one kad nema nikakvih tragova.
kako?
jednostavno. sam nacrta tragove.
sitting_bull-