Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
ti si mod pa u rukavicama.Maggie19 wrote:Sad nisi u redu nimalo, crveni.crvenkasti wrote:
Kakva ružna debela noga.
Bljak.
Dobro sam promotrila slike tebe i drage ti.
Jesi zamrljao lica, ali se vidi na njima da ti draga ima jace noge.
Sto uopce ne mora biti ruzno, ako su skladne. Naprotiv.
A, sad norki tako govoris.
Kao da ti se ne svidja sto pise. ;-D
ja bum prevodio.
želiš reći da mu je žena debela, a on se fura na poaroja, poaro. ne znam pisat po vuku.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:...i previšeebenica wrote:da, inače su ova podneblja poznata po toleranciji i suživotu različitih...Noor wrote:a i sta se imas bojati ako ne radis sranja?
Guest- Guest
Srbi su ok ako su Hrvati.
Odnosno, Hrvati su i nastali od Srba koji su bili glupi pa su ostali. Nisu otišli.
Odnosno, Hrvati su i nastali od Srba koji su bili glupi pa su ostali. Nisu otišli.
crvenkasti-
2014-04-17
ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:...i previšeebenica wrote:da, inače su ova podneblja poznata po toleranciji i suživotu različitih...Noor wrote:a i sta se imas bojati ako ne radis sranja?
nije li to kod svih tako? nije li to i normalno?
cuj ovog smrada koji mu je levelRingo10 wrote:Nemoj mi reć da si se u životu rokačila samo sa Hrvatima ...Noor wrote:hrvat nisi..i to ne bi niti bilo važno, da nisi toliko maliciozancrvenkasti wrote:Noor wrote:baš mi je drago da ti se povraca od prizora, nadam se da te i želudac kolje za popizdit :))crvenkasti wrote:
Kakva ružna debela noga.
Bljak.
Zašto me ne voliš? Nisam dobar Hrvat?
sta mislis da ja tebe upitam s kim su se tvoji rokacili
fuj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:...i previšeebenica wrote:da, inače su ova podneblja poznata po toleranciji i suživotu različitih...Noor wrote:a i sta se imas bojati ako ne radis sranja?
Guest- Guest
tako jeebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:...i previšeebenica wrote:
da, inače su ova podneblja poznata po toleranciji i suživotu različitih...
sve dok se misli ne pretvore u balvane
I "vasar"
otkrio si ameriku gibanica
2014-04-19
balvani nisu nastali slučajno, niti isključivo radi srba, to možemo pričat jedino ako se lažemo ili nismo bili živi tad, sve je počelo puno prije balvana raznim mitinzima i s jedne i druge strane, interesne skupine su plašile i jedne i druge, nije bilo nikoga normalnog da to zaustavi..i to sranje se može ponovit opet jer i s jedne i druge strane ima debila poput tebe kojima je cilj lajanje ko je prvi počeo i koliko ima čijih i čiji deda je bio ustaša a čiji partizan. zato mrzim vas govna s jedne i druge strane.prckov wrote:tako jeebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:
...i previše
I "vasar"
Guest- Guest
sad bi ti meni malo prodo epiku sa radio mileveebenica wrote:balvani nisu nastali slučajno, niti isključivo radi srba, to možemo pričat jedino ako se lažemo ili nismo bili živi tad, sve je počelo puno prije balvana raznim mitinzima i s jedne i druge strane, interesne skupine su plašile i jedne i druge, nije bilo nikoga normalnog da to zaustavi..i to sranje se može ponovit opet jer i s jedne i druge strane ima debila poput tebe kojima je cilj lajanje ko je prvi počeo i koliko ima čijih i čiji deda je bio ustaša a čiji partizan. zato mrzim vas govna s jedne i druge strane.prckov wrote:tako jeebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:
k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.
I "vasar"
zabij si to sebi u aj supak na ramenima I pij mlijeko sa gibanicom
2014-04-19
ti si ono najveće, najsmrdljivije govno u srediniebenica wrote:balvani nisu nastali slučajno, niti isključivo radi srba, to možemo pričat jedino ako se lažemo ili nismo bili živi tad, sve je počelo puno prije balvana raznim mitinzima i s jedne i druge strane, interesne skupine su plašile i jedne i druge, nije bilo nikoga normalnog da to zaustavi..i to sranje se može ponovit opet jer i s jedne i druge strane ima debila poput tebe kojima je cilj lajanje ko je prvi počeo i koliko ima čijih i čiji deda je bio ustaša a čiji partizan. zato mrzim vas govna s jedne i druge strane.prckov wrote:tako jeebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:
k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.
I "vasar"
od ovih sa strane ne možeš se ni izračiti
immortal-
2014-04-16
tebi se nema kaj prodavat, ti si prebijeni pas i ne znaš drugo nego lajat, kao pojava mi se gadiš, isto kak mi se gadi neki četnik iz pančeva, među vama dvojicom nema razlike, obojica ste kukavice i kao i lovcima treba vam oružje jer bez oružja ste nitko i ništa, samo sa oružjem ste prvi u selu....nikad ti nećeš postat lav koliko god se tu po forumu propinjao. pičkica.prckov wrote:
sad bi ti meni malo prodo epiku sa radio mileve
Guest- Guest
žene su uvijek bile najgore.mortal wrote:
ti si ono najveće, najsmrdljivije govno u sredini
od ovih sa strane ne možeš se ni izračiti
Guest- Guest
točno, ali mislila sam u ideolosko političkom smisluebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:...i previšeebenica wrote:
da, inače su ova podneblja poznata po toleranciji i suživotu različitih...
zbog toga što prema meni osjećaš gađenje, ne smatram te ugrozom
vid junaka sto se raspjevoebenica wrote:tebi se nema kaj prodavat, ti si prebijeni pas i ne znaš drugo nego lajat, kao pojava mi se gadiš, isto kak mi se gadi neki četnik iz pančeva, među vama dvojicom nema razlike, obojica ste kukavice i kao i lovcima treba vam oružje jer bez oružja ste nitko i ništa, samo sa oružjem ste prvi u selu....nikad ti nećeš postat lav koliko god se tu po forumu propinjao. pičkica.prckov wrote:
velis ako ne prode politicko obrazovanje onda cu malo pjevat
ajd neka
samo podmazi zice gibanicom I mlijekom da mi ne kricis previse
2014-04-19
...........
Last edited by red wolf on Wed 27 Nov - 21:43; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
to samo preskočiš ko pasje govno i gotovoprckov wrote:cuj ovog smrada koji mu je levelRingo10 wrote:Nemoj mi reć da si se u životu rokačila samo sa Hrvatima ...Noor wrote:hrvat nisi..i to ne bi niti bilo važno, da nisi toliko maliciozancrvenkasti wrote:Noor wrote:
baš mi je drago da ti se povraca od prizora, nadam se da te i želudac kolje za popizdit :))
fuj
zakaj bi mi se ti gadila? ako sam tebe dobro procijenio ti za razliku od ovog pičkastog debila nisi maliciozna, velika je to razlika. nije svaki tumor loš, neki nam i treba.Noor wrote:točno, ali mislila sam u ideolosko političkom smisluebenica wrote:ne, poanta demokracije bi trebala biti da svatko ima pravo reči što god misli, koliko se to nama sviđalo ili ne...sloboda misli i sloboda govora bi trebalo biti nešto čemu težimo a samo zato što netko nešto misli što se nama ne sviđa ne bi trebalo značiti da je protiv nas.Noor wrote:ne, dobri su ako i kad ne rade protiv nas.ebenica wrote:k'o i američki jug za crnce, drugi su nam dobri samo kad su dobri u sportu i kad misle ono kaj i mi mislimo.Noor wrote:
...i previše
zbog toga što prema meni osjećaš gađenje, ne smatram te ugrozom
Guest- Guest
frende, ja i ti da se negdje sretnemo ti bi plakao.prckov wrote:vid junaka sto se raspjevoebenica wrote:tebi se nema kaj prodavat, ti si prebijeni pas i ne znaš drugo nego lajat, kao pojava mi se gadiš, isto kak mi se gadi neki četnik iz pančeva, među vama dvojicom nema razlike, obojica ste kukavice i kao i lovcima treba vam oružje jer bez oružja ste nitko i ništa, samo sa oružjem ste prvi u selu....nikad ti nećeš postat lav koliko god se tu po forumu propinjao. pičkica.prckov wrote:
ajd neka
Guest- Guest
ma nisam ni ja cvijece ali mislim da nisam nikad bio vako nizakNoor wrote:to samo preskočiš ko pasje govno i gotovoprckov wrote:cuj ovog smrada koji mu je levelRingo10 wrote:Nemoj mi reć da si se u životu rokačila samo sa Hrvatima ...Noor wrote:hrvat nisi..i to ne bi niti bilo važno, da nisi toliko maliciozancrvenkasti wrote:
fuj
2014-04-19
sto, jesi neki teski invalid?ebenica wrote:frende, ja i ti da se negdje sretnemo ti bi plakao.prckov wrote:vid junaka sto se raspjevoebenica wrote:tebi se nema kaj prodavat, ti si prebijeni pas i ne znaš drugo nego lajat, kao pojava mi se gadiš, isto kak mi se gadi neki četnik iz pančeva, među vama dvojicom nema razlike, obojica ste kukavice i kao i lovcima treba vam oružje jer bez oružja ste nitko i ništa, samo sa oružjem ste prvi u selu....nikad ti nećeš postat lav koliko god se tu po forumu propinjao. pičkica.prckov wrote:
ajd neka
2014-04-19
psi koji laju ne grizu, ti ne znaš grist.prckov wrote:sto, jesi neki teski invalid?ebenica wrote:frende, ja i ti da se negdje sretnemo ti bi plakao.prckov wrote:vid junaka sto se raspjevoebenica wrote:tebi se nema kaj prodavat, ti si prebijeni pas i ne znaš drugo nego lajat, kao pojava mi se gadiš, isto kak mi se gadi neki četnik iz pančeva, među vama dvojicom nema razlike, obojica ste kukavice i kao i lovcima treba vam oružje jer bez oružja ste nitko i ništa, samo sa oružjem ste prvi u selu....nikad ti nećeš postat lav koliko god se tu po forumu propinjao. pičkica.prckov wrote:
ajd neka
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Podizanjem spomenika Slobodanu Miloševiću,Vučić,Nikolić i Dačić rehabilitiraju sebe
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
Page 5 of 11