Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
budaletinaRingo10 wrote:MA izbjegavaš odgovorNoor wrote:to samo preskočiš ko pasje govno i gotovoprckov wrote:cuj ovog smrada koji mu je levelRingo10 wrote:Nemoj mi reć da si se u životu rokačila samo sa Hrvatima ...Noor wrote:
hrvat nisi..i to ne bi niti bilo važno, da nisi toliko maliciozan
sta mislis da ja tebe upitam s kim su se tvoji rokacili
fuj
I to uzimam kao priznanje
Znači nisu samo Hrvati umakali, bilo je tu i nekih drugih ... naravno
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
ono kad su zvali ono austrijsko kopile od bana da ustane i povede nas nekuda.
Guest- Guest
to nisu bili mitinzi nego osnivanje stranackih ogranaka..mahom u poluilegali jer se radilo o 1989 godine...drugo 1990 godine kada se vec slobodnije mogli osnivati stranacki ogranci i zbog velikog zanimanja to se radilo van zatvorenih prostora...ali to su cinile i druge stranke a ne samo hdz i na tim skupovioma se nije galamilo hocemo oruzje niti kamenovalo i nasilno provaljivalo u skupstine kao sto je bio slucaj po srbiji,crnoj gori ali i po nekim mjestima u hrvatskoj sa srpskom vecinom...sve su to bili mirni skupovi...a srbi su vec debelo prije toga mitingovali...uostalom na tim mitinzima se nije radilo o sonivanju starnackih podruznica i starnki nego mitinzima na kojima su se rusile postojece vlasti u vojvodini na kosovu i u crnoj gori ili slavio kosovski boj...ili onaj veliki miting na petrovoj gori ili u srbu odnsono jagodnjaku di su paroški i seselj prijetili da svakog treba zatuci ko kera pokraj tarabe tko se usprotivi ideji velike srbije..ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je sve su bili mirni skupovi.
Narocito onaj u Splitu. Onaj mladi Makedonac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
onaj prosvjedni skup je izazvan terorom marticevaca i blokadom kijeva gdje određen dio radnika iz kijeva koji su radili u slitskom brodogradilistu nisu mogli zbog blokade dolaziti na posao..jastreb wrote:Je sve su bili mirni skupovi.
2015-09-08
ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
Nacionalno-gastronomskim manifestacijama. Gdje si drugdje mogao jesti pečenoga vola?
Last edited by crvenkasti on 28/11/2019, 13:34; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
tu si u pravu..uglavnom ti skupovi su mahom bili politicko zabavnog karaktera...za razliku od ovih tvojih koji su mahnitali trazeci oruzje uz obavezno premlcivanje novinara i tv ekipa koje nisu srpske...crvenkasti wrote:ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
Nacinalno-gastronomskom manifestacijom. Gdje si drugdje mogao jesti pečenoga vola?
2015-09-08
jastreb wrote:Je sve su bili mirni skupovi.
Čedo.
darth_vader-
2014-04-17
b.t.w sjetimo se onog mitinga u petrinji u 10 mjesecu 1990 kada su gotovo lincovani novinari vecernjeg lista i htv-a i d anije intervenirala policija ovi bi bili gotovi..a prosli su s ateskim batinama..
2015-09-08
ma naravno, samo jedan problem, većina nas ovdje je rođena prije 91 tako da ta sranja možeš prodavat po školama i vrtićima.vuksadinare wrote:to nisu bili mitinzi nego osnivanje stranackih ogranaka..mahom u poluilegali jer se radilo o 1989 godine...drugo 1990 godine kada se vec slobodnije mogli osnivati stranacki ogranci i zbog velikog zanimanja to se radilo van zatvorenih prostora...ali to su cinile i druge stranke a ne samo hdz i na tim skupovioma se nije galamilo hocemo oruzje niti kamenovalo i nasilno provaljivalo u skupstine kao sto je bio slucaj po srbiji,crnoj gori ali i po nekim mjestima u hrvatskoj sa srpskom vecinom...sve su to bili mirni skupovi...a srbi su vec debelo prije toga mitingovali...uostalom na tim mitinzima se nije radilo o sonivanju starnackih podruznica i starnki nego mitinzima na kojima su se rusile postojece vlasti u vojvodini na kosovu i u crnoj gori ili slavio kosovski boj...ili onaj veliki miting na petrovoj gori ili u srbu odnsono jagodnjaku di su paroški i seselj prijetili da svakog treba zatuci ko kera pokraj tarabe tko se usprotivi ideji velike srbije..ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
Guest- Guest
sve s emoze provjeriti nije nedostupno..navedi mi neki skup hdz-a u to vrijeme gdje se trazilo oruzje,kamenovalo,lincovalo novinare...ajde kornjacoebenica wrote:ma naravno, samo jedan problem, većina nas ovdje je rođena prije 91 tako da ta sranja možeš prodavat po školama i vrtićima.vuksadinare wrote:to nisu bili mitinzi nego osnivanje stranackih ogranaka..mahom u poluilegali jer se radilo o 1989 godine...drugo 1990 godine kada se vec slobodnije mogli osnivati stranacki ogranci i zbog velikog zanimanja to se radilo van zatvorenih prostora...ali to su cinile i druge stranke a ne samo hdz i na tim skupovioma se nije galamilo hocemo oruzje niti kamenovalo i nasilno provaljivalo u skupstine kao sto je bio slucaj po srbiji,crnoj gori ali i po nekim mjestima u hrvatskoj sa srpskom vecinom...sve su to bili mirni skupovi...a srbi su vec debelo prije toga mitingovali...uostalom na tim mitinzima se nije radilo o sonivanju starnackih podruznica i starnki nego mitinzima na kojima su se rusile postojece vlasti u vojvodini na kosovu i u crnoj gori ili slavio kosovski boj...ili onaj veliki miting na petrovoj gori ili u srbu odnsono jagodnjaku di su paroški i seselj prijetili da svakog treba zatuci ko kera pokraj tarabe tko se usprotivi ideji velike srbije..ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
2015-09-08
tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
više ne...sad kad ti više nisi u australiji
Noor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
Kakav odvratni post. Otrovni mračni sarkazam. Zgadila si mi dan.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Noor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
Noor wrote:crvenkasti wrote:Noor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:
Nemam ja strah ni od koga. Više NE.
Jedva a cekam da dodju dzango i stanojko, pa da pročitam nešto lijepo i duhovito.
crvenkasti-
2014-04-17
pa poslije onog namještenog atentata s plinskim pištoljem kojem je bio cilj da i druga strana povampiri počeli su se stvarat "nenaoružani" odredi diljem rh. sve po blagoslovu krivoustog partizana. balvani su mjesecima kasnije.vuksadinare wrote:sve s emoze provjeriti nije nedostupno..navedi mi neki skup hdz-a u to vrijeme gdje se trazilo oruzje,kamenovalo,lincovalo novinare...ajde kornjaco
Guest- Guest
de ne seri jebo te ledebenica wrote:ma naravno, samo jedan problem, većina nas ovdje je rođena prije 91 tako da ta sranja možeš prodavat po školama i vrtićima.vuksadinare wrote:to nisu bili mitinzi nego osnivanje stranackih ogranaka..mahom u poluilegali jer se radilo o 1989 godine...drugo 1990 godine kada se vec slobodnije mogli osnivati stranacki ogranci i zbog velikog zanimanja to se radilo van zatvorenih prostora...ali to su cinile i druge stranke a ne samo hdz i na tim skupovioma se nije galamilo hocemo oruzje niti kamenovalo i nasilno provaljivalo u skupstine kao sto je bio slucaj po srbiji,crnoj gori ali i po nekim mjestima u hrvatskoj sa srpskom vecinom...sve su to bili mirni skupovi...a srbi su vec debelo prije toga mitingovali...uostalom na tim mitinzima se nije radilo o sonivanju starnackih podruznica i starnki nego mitinzima na kojima su se rusile postojece vlasti u vojvodini na kosovu i u crnoj gori ili slavio kosovski boj...ili onaj veliki miting na petrovoj gori ili u srbu odnsono jagodnjaku di su paroški i seselj prijetili da svakog treba zatuci ko kera pokraj tarabe tko se usprotivi ideji velike srbije..ebenica wrote:a kak b i ti nazvao sve one osnivačke skupove kradezea po svim selima i gradovima silovane naše plus hercegovačkim vukojebinama puno prije prvih balvana.vuksadinare wrote:hrvati nikad nisu organizirali mitinge prije balvana pitaj jastreba...drugo..mitinzi su poceli jogurt revolucijom,pa mitinzi sirom srbije i crne gore 1989..da bi miting prensen u hrvatsku 1989 na kosovu kod knina..ztim 1990 petrova gora..ako si ti vidio/vidjela tu hrvate onda more bit..ispricavam se ako sam sto krivo rekao
Hahahaha, koji ljubomorko.
Ajde, volimo mi tebe svakakvog.
I kad imas los dan, i kad si crn i ogorcen, morbidan i zlockast..
Ipak si nas ;-D
Ajde, volimo mi tebe svakakvog.
I kad imas los dan, i kad si crn i ogorcen, morbidan i zlockast..
Ipak si nas ;-D
o parazit, kak je u penziji?tre wrote:de ne seri jebo te led
Guest- Guest
ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Podizanjem spomenika Slobodanu Miloševiću,Vučić,Nikolić i Dačić rehabilitiraju sebe
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
Page 9 of 11