Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
više ne...sad kad ti više nisi u australiji
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:Nemam ja strah ni od koga. Više NE.vuksadinare wrote:ti dingo imas kronicni strah i šizofreniju od munđosa i šipaca..samo spominjes odsjecanje glava..buu pazi munđos i šipac iza ugla
naoružani odredi prije balvan revolucije u ljeto devedesete? Ma hajde, nismo imali oružja za temeljnu policiju a kamoli da se to isto oružje djeli šakom i kapom kome se stigne.ebenica wrote:pa poslije onog namještenog atentata s plinskim pištoljem kojem je bio cilj da i druga strana povampiri počeli su se stvarat "nenaoružani" odredi diljem rh. sve po blagoslovu krivoustog partizana. balvani su mjesecima kasnije.vuksadinare wrote:sve s emoze provjeriti nije nedostupno..navedi mi neki skup hdz-a u to vrijeme gdje se trazilo oruzje,kamenovalo,lincovalo novinare...ajde kornjaco
alo lubenice idi se baci s traktora i razbij kako spada, ovako ti nije dobro nikakoebenica wrote:o parazit, kak je u penziji?tre wrote:de ne seri jebo te led
PA dobro, jebi ga, to je ipak Poglavar prve hrvatske države nakon 1102Noor wrote:sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:
Nemam ja strah ni od koga. Više NE.
Kakav je takav je naš je ...
A ti ... izgleda dobre noge imaš ... mogli bi se mi nać kad dođem opet dogodine ... svidjelo bi ti se
Last edited by Ringo10 on 28/11/2019, 14:10; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ai umrti i skini se s proračuna, jebeni partizani samo ločete i pijete po udrugama, već vas je 100 miliona.tre wrote:alo lubenice idi se baci s traktora i razbij kako spada, ovako ti nije dobro nikakoebenica wrote:o parazit, kak je u penziji?tre wrote:de ne seri jebo te led
Guest- Guest
suza sama niz obraz kreneNoor wrote:sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:
Posteno, ringo :-)Ringo10 wrote:PA dobro, jebi ga, to je ipak Poglavar prve hrvatske države nakon 1102Noor wrote:sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:Ringo10 wrote:
Kakav je takav je naš je ...
(Je da je "malo"pretjera, ali to sad nije tema)
ti si prešao u srbe ili ti je barem jedan od njih mentorebenica wrote:ai umrti i skini se s proračuna, jebeni partizani samo ločete i pijete po udrugama, već vas je 100 miliona.tre wrote:alo lubenice idi se baci s traktora i razbij kako spada, ovako ti nije dobro nikakoebenica wrote:o parazit, kak je u penziji?tre wrote:de ne seri jebo te led
Pa krene, šta da radim ... emocije šta ćeštre wrote:suza sama niz obraz kreneNoor wrote:sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:tre wrote:
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gle ovu..na kojem si ti dopingu..sljiva,loza a mozda belo...ako te zanima to o atentatu u benkovcu imas na pdf povijest temu o tome koju sam ja postavio sa amaterskom snimkom iz prve ruke...drugo osobno mi je brt od zene tamo bio i dobro zna iz prve ruke sto se tog dana tamo sve događalo i kakve su sacekuse spremane od starne srba..na svim ulazima i prilazima benkovcu osim jednog kolnog puta...plus kada je jedna grupa srba koja je bila nedaleko udaljena od bine..gdje su konstatno provocirali bacali flase,case,kamenje...i nitko ih nije pipnuo...jos da tu prodas onu verziju o 'preklanom' mlinaru pa da se dostojno osramotis do krajaebenica wrote:pa poslije onog namještenog atentata s plinskim pištoljem kojem je bio cilj da i druga strana povampiri počeli su se stvarat "nenaoružani" odredi diljem rh. sve po blagoslovu krivoustog partizana. balvani su mjesecima kasnije.vuksadinare wrote:sve s emoze provjeriti nije nedostupno..navedi mi neki skup hdz-a u to vrijeme gdje se trazilo oruzje,kamenovalo,lincovalo novinare...ajde kornjaco
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i neprijatelji svuda oko vas, unutarnji i vanjski, jeste se vi jebali s partizanima u ratu ili borili protiv? nekad je teško procijenit.tre wrote:ti si prešao u srbe ili ti je barem jedan od njih mentorebenica wrote:ai umrti i skini se s proračuna, jebeni partizani samo ločete i pijete po udrugama, već vas je 100 miliona.tre wrote:alo lubenice idi se baci s traktora i razbij kako spada, ovako ti nije dobro nikakoebenica wrote:o parazit, kak je u penziji?tre wrote:de ne seri jebo te led
Guest- Guest
ajd da te zamolim da dolaziš na forum pod gasom, in vino veritasRingo10 wrote:Pa krene, šta da radim ... emocije šta ćeštre wrote:suza sama niz obraz kreneNoor wrote:sav se ukoči od strahopoštovanja kad stane uz Antišinu bistutre wrote:ma neee, on je toliko hrabar da se priključi u pjevanju jure i bobana koliko mu grlo dozvoli, nema šanse da bi održao predavanje o ustašluku i kiflarima a kamoli o tome da se odrekao Hrvatstva i državljanstvaNoor wrote:
Maggie19 wrote:Hahahaha, koji ljubomorko.
Ajde, volimo mi tebe svakakvog.
I kad imas los dan, i kad si crn i ogorcen, morbidan i zlockast..
Ipak si nas ;-D
Bar sam Hrvat. Kak može one gadne četnike volit?
crvenkasti-
2014-04-17
Nas si.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Hahahaha, koji ljubomorko.
Ipak si nas ;-D
Bio Hrvat ili Srbin.
Cetnike ne volimo, istina.
8-)
Maggie19 wrote:Nas si.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Hahahaha, koji ljubomorko.
Ipak si nas ;-D
Bio Hrvat ili Srbin.
8-)
Norka ih voli, kaže da su joj duhoviti i imaju stila.
Tako je to oduvijek! Srbi su cool, šarmatni, markantni, opušteni, nadmoćni u svakom pogledu.
I onda se čude zašto ih mrzimo?!
crvenkasti-
2014-04-17
Cekaj sad.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Nas si.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Hahahaha, koji ljubomorko.
Ipak si nas ;-D
Bio Hrvat ili Srbin.
8-)
Norka ih voli, kaže da su joj duhoviti i imaju stila.
Tako je to oduvijek! Srbi su cool, šarmatni, markantni, opušteni, nadmoćni u svakom pogledu.
I onda se čude zašto ih mrzimo?!
Sve si ti pomijesao ovdje, ljubomora te raspametila.
Samo cetnike ne volimo.
Cak ni njih ne mrzimo.
Ako ih ti mrzis, i to je objasnjivo.
Samo iz velike ljubavi moze proizaci istinska mrznja.
Nego, jesi rijesio situacije onu proslu?
to ti je navlakuša, na vašem mjestu ja se ne bi uzdo u tu abolicijuUnimatrix_Zero wrote:tudjman se zajebao sto nas je abolirao
2015-08-08
miha zanima me je'l medo bio na onom mitingu u petrinji u 10 mjesecu 1990 kad su gotovo lincovali novinare vecernjaka i htv-a i kad je pedesetak redarstvenika potjerala masu 'hrabrih' srba koji su od straha cak preskakali ogradu petrinjske vojarne jna...
2015-09-08
pa reko je da je bio klinac, tak da vv nije bio na tom petrinjskom mitingu... ali iz spike mu se dalo iščitati da su njegovi bili angažirani u pobuni i terorističkoj djelatnosti na području oklen da su...vuksadinare wrote:miha zanima me je'l medo bio na onom mitingu u petrinji u 10 mjesecu 1990 kad su gotovo lincovali novinare vecernjaka i htv-a i kad je pedesetak redarstvenika potjerala masu 'hrabrih' srba koji su od straha cak preskakali ogradu petrinjske vojarne jna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eh najbolje da nisu...pa tao je cca 99% njih bilo ukljuceno na razne nacine u pobunu..nije bilo sela a da se sve muske glave u zom selu ne izredaju na barikadama ili punktovima..osim valjda dedeka i kronicno bolesnih a i tu ostavljam rezervu...zene su kuhale...i bile pripadnice 'kola casnih srpskih sestara'..da bi nakon oluje svi bili 'kuhari' ili 'gledali svoja posla'michaellcmacha wrote:pa reko je da je bio klinac, tak da vv nije bio na tom petrinjskom mitingu... ali iz spike mu se dalo iščitati da su njegovi bili angažirani u pobuni i terorističkoj djelatnosti na području oklen da su...vuksadinare wrote:miha zanima me je'l medo bio na onom mitingu u petrinji u 10 mjesecu 1990 kad su gotovo lincovali novinare vecernjaka i htv-a i kad je pedesetak redarstvenika potjerala masu 'hrabrih' srba koji su od straha cak preskakali ogradu petrinjske vojarne jna...
2015-09-08
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Podizanjem spomenika Slobodanu Miloševiću,Vučić,Nikolić i Dačić rehabilitiraju sebe
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Slobodanu Šnajderu nagrada "Meša Selimović"
Page 10 of 11