ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ako rat još nije završio, kako znamo da smo mi pobijedili?
Oh_Femder wrote:Za razliku od Škore koji je navrat nanos dotrčo iz jamerike branit domovinu spreman ko pravi domoljub ;Pmarcellus wrote:za milanovića rat nikad nije ni počeo...Pa kako bi bio gotov. Još uvijek ne znamo jesmo li 45-e pobijedili ili izgubilimarcellus wrote:a da je gotov, je kurac.
Sluzbeno pobijedili ako gledamo drzavno-pravni slijed.
Nesluzbeno se izmedju sebe izjebali da jos ni danas me mozemo sebi doci.
Guest- Guest
Jebeš tu i takvu pobjedu! Nama je krivo što nismo izgubiliJoker wrote:Sluzbeno pobijedili ako gledamo drzavno-pravni slijed.Oh_Femder wrote:Za razliku od Škore koji je navrat nanos dotrčo iz jamerike branit domovinu spreman ko pravi domoljub ;Pmarcellus wrote:za milanovića rat nikad nije ni počeo...Pa kako bi bio gotov. Još uvijek ne znamo jesmo li 45-e pobijedili ili izgubilimarcellus wrote:a da je gotov, je kurac.
Pa i ne baš.debotoijusto wrote: Rat je kao mladić. Nijednu sijedu nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zastara. Apsolutna zastara.vuksadinare wrote:rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos'..
Ne znam šta se čekalo toliko.
2014-04-22
pa ne pocinje odmah novi rat kad prvi zavrsi...jebeno ce biti..jebenije nego prosli put...jer ce biti zahvaceno sire polje sukoba i vise sudionikajastreb wrote:Zastara. Apsolutna zastara.vuksadinare wrote:rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos'..
2015-09-08
Ne znam što bi ti rekao. Dobro, ja i ti smo van granica OG-VT-KA,ali opet... Možda nas zakači kakva nova Jugoslavija,ili nešto treće. Mene možda Italija potrefi.vuksadinare wrote:pa ne pocinje odmah novi rat kad prvi zavrsi...jebeno ce biti..jebenije nego prosli put...jer ce biti zahvaceno sire polje sukoba i vise sudionikajastreb wrote:Zastara. Apsolutna zastara.vuksadinare wrote:rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos'..
Ne znam. Michemacha i Jocker su svakako nadrapali.
2014-04-22
prorocanstvo sam imao prije nekoliko godina...bice to veliko sranje..najvece ali u mom prorocanstvu mi necemo nestati vec pobijediti..cijena ce biti velika ali ovaj put to ce biti gol u sudackoj nadoknadi za pobjedujastreb wrote:Ne znam što bi ti rekao. Dobro, ja i ti smo van granica OG-VT-KA, ali opet ... Možda nas zakači kakva nova Jugoslavija, ili nešto treće. Mene možda Italija potrefi.vuksadinare wrote:pa ne pocinje odmah novi rat kad prvi zavrsi ... jebeno ce biti..jebenije nego prosli put ... jer ce biti zahvaceno sire polje sukoba i vise sudionikajastreb wrote:Zastara. Apsolutna zastara.vuksadinare wrote:rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos' ..
2015-09-08
..ne preporucam ti odlazak u aleksinac
2015-09-08
Ovdjw nije, ni ww2 a kamoli poslje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tko je iz aleksinca?vuksadinare wrote:..ne preporucam ti odlazak u aleksinac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader-
2014-04-17
Hrvati uglsvnom ne znsju svoju povijest
Nebitno im je tko je pobjedio a tko izgubio 2. Rat
Nikako ne vole zavrsiti rativanje sa Srbima Isko su pobjedili
I ratuju kad im god rečeš za koga god im rečeš
Jbt
Oni Slaveni kaj su se zvali Rvati tak nekak su bili ratnici i ostali
Jos ih samo jebe kaj ne kuze da su 700 godina prosli ..
I da je novo doba
Jbt
I da je novo doba
To je Red Wolf bio kod tebe,ili možda Iknar?vuksadinare wrote:
prorocanstvo sam imao prije nekoliko godina...bice to veliko sranje..najvece ali u mom prorocanstvu mi necemo nestati vec pobijediti..cijena ce biti velika ali ovaj put to ce biti gol u sudackoj nadoknadi za pobjedu
2014-04-22
jastreb wrote:To je Red Wolf bio kod tebe,ili možda Iknar?vuksadinare wrote:
prorocanstvo sam imao prije nekoliko godina...bice to veliko sranje..najvece ali u mom prorocanstvu mi necemo nestati vec pobijediti..cijena ce biti velika ali ovaj put to ce biti gol u sudackoj nadoknadi za pobjedu
vucko je prodimio od cekanja rata
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vučku dosadilo čekanjeepikur37 wrote:jastreb wrote:To je Red Wolf bio kod tebe,ili možda Iknar?vuksadinare wrote:
vucko je prodimio od cekanja rata
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Skoro ratuje... :)
Tamburicom iz Amerike
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
˝pobjediti protiv koga, i što ćemo dobiti u toj pobjedi, a što će protivnik izgubiti?vuksadinare wrote:prorocanstvo sam imao prije nekoliko godina...bice to veliko sranje..najvece ali u mom prorocanstvu mi necemo nestati vec pobijediti..cijena ce biti velika ali ovaj put to ce biti gol u sudackoj nadoknadi za pobjedujastreb wrote:Ne znam što bi ti rekao. Dobro, ja i ti smo van granica OG-VT-KA, ali opet ... Možda nas zakači kakva nova Jugoslavija, ili nešto treće. Mene možda Italija potrefi.vuksadinare wrote:pa ne pocinje odmah novi rat kad prvi zavrsi ... jebeno ce biti..jebenije nego prosli put ... jer ce biti zahvaceno sire polje sukoba i vise sudionikajastreb wrote:Zastara. Apsolutna zastara.vuksadinare wrote:rat nije gotov bitku smo dobili ali rat nije gotov..matija beckovic je poslao 1996 upozorenje 'cerat cemo se jos' ..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Oh_Femder wrote:Jebeš tu i takvu pobjedu! Nama je krivo što nismo izgubiliJoker wrote:Sluzbeno pobijedili ako gledamo drzavno-pravni slijed.Oh_Femder wrote:Za razliku od Škore koji je navrat nanos dotrčo iz jamerike branit domovinu spreman ko pravi domoljub ;Pmarcellus wrote:za milanovića rat nikad nije ni počeo...Pa kako bi bio gotov. Još uvijek ne znamo jesmo li 45-e pobijedili ili izgubilimarcellus wrote:a da je gotov, je kurac.
A mozda bi bolje prosli. To zna samo krezava ciganka i njezina kristalna kugla.
Eto npr. Austrijanaca nigdje medju antifasistickim saveznicima u WWII.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:˝pobjediti protiv koga, i što ćemo dobiti u toj pobjedi, a što će protivnik izgubiti?vuksadinare wrote:prorocanstvo sam imao prije nekoliko godina...bice to veliko sranje..najvece ali u mom prorocanstvu mi necemo nestati vec pobijediti..cijena ce biti velika ali ovaj put to ce biti gol u sudackoj nadoknadi za pobjedujastreb wrote:Ne znam što bi ti rekao. Dobro, ja i ti smo van granica OG-VT-KA, ali opet ... Možda nas zakači kakva nova Jugoslavija, ili nešto treće. Mene možda Italija potrefi.vuksadinare wrote:pa ne pocinje odmah novi rat kad prvi zavrsi ... jebeno ce biti..jebenije nego prosli put ... jer ce biti zahvaceno sire polje sukoba i vise sudionikajastreb wrote:
Zastara. Apsolutna zastara.
Kaj ti brijes, a?
Covjek prognozira Euro 2020.
Guest- Guest
Sora wrote:Hrvati uglsvnom ne znsju svoju povijest
Jbt
I da je novo doba
Veli to Muslimanka Jugoslavenka.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» Kako znamo da je zima gotova? Molitelji se vraćaju ispred bolnica, a sad se mole za muževe
Page 2 of 3